In verband met Hemelvaartsdag, kunnen de levertijden die je van ons gewend bent afwijken. Bekijk de levertijden.

Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Motorola WAVE PTX Push-To-Talk

Met Motorola WAVE PTX verbind je jouw team snel en efficiënt via verschillende apparaten, netwerken en locaties. Deze PTT-service (push-to-talk) zorgt dat jouw missiekritische communicatie binnen heel Europa optimaal verloopt. Naast de landsgrenzen laat de service zich ook niet beperken tot één type apparaat. De PTT-toepassing is zowel op een portofoon, mobilofoon, smartphone of eigen device te gebruiken en de meldkamer houdt contact en monitort het geheel via de pc. Doordat de applicatie gebruikmaakt van bestaande netwerkverbindingen (4G en WiFi) hoef je geen dure investering te doen in een eigen infrastructuur met o.a. repeaters. Kortom: Motorola WAVE PTX is dé onbegrensde service voor branches waar communicatie het verschil maakt.

Wat heb je nodig voor het gebruik van Motorola WAVE PTX?

Om van de push-to-talk service gebruik te kunnen maken heb je slechts een aantal zaken nodig:

1. Apparatuur

Motorola heeft voor haar WAVE PTX service een aantal robuuste devices in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de TLK 100 4G portofoon voor op locatie, de TLK 150 mobilofoon voor op de weg of de LEX L11 smartphone voor op kantoor of onderweg. Je kunt zelfs gebruikmaken van een eigen 4G smartphone.

2. PTT-applicaties en software

De Motorola WAVE PTX service bestaat uit jaarlijkse licenties voor applicaties en software. Het voordeel hiervan is dat je jouw communicatienetwerk waar nodig beperkt of uitbreidt en dus niet jarenlang aan een dure oplossing vastzit. Er is een standaard Motorola WAVE PTX PTT-licentie voor de portofoon en mobilofoon, één voor de mobiele app voor op de LEX L11 of een eigen smartphones en een dispatch licentie voor een pc in de meldkamer.

Ten opzichte van traditionele portofonie biedt WAVE PTX meer mogelijkheden voor de gebruiker. Men kan via smartphones naast spraak ook tekstberichten, foto’s, video’s of bestanden versturen. En via de dispatch module monitort men alle gebruikers en worden taken toebedeeld. Met WAVE PTX blijft de communicatie niet beperkt tot de werkvloer en is zelfs communicatie over de landsgrenzen een optie.

Naast de standaard WAVE PTX licenties zijn er SafeGuard varianten beschikbaar. Deze licenties bieden naast de standaard functies ook nog extra functionaliteiten voor een verbeterde veiligheid, groter omgevingsbewustzijn en verbeterde operationele efficiëntie. Je bepaalt per device of je een standaard of SafeGuard licentie wilt, maar het is aan te raden om voor een goede samenwerking voor elk device dezelfde functionaliteiten te kiezen.

Safeguard PTT licenties

3. Aanvullende software

4. Een 4G LTE of WiFi-verbinding

Om overal van Motorola WAVE PTX gebruik te kunnen maken, is een netwerkverbinding voor jouw device vereist. De Motorola portofoon en mobilofoon beschikken over een geïntegreerde e-SIM die al is voorgeïnstalleerd. Smartphones, waaronder ook de Motorola LEX L11, en pc’s dien je zelf van een stabiele netwerkverbinding te voorzien. Heb je nog geen (goed) werkende netwerkverbinding, dan kunnen onze productspecialisten je daar desgewenst ook een oplossing voor bieden.

Is uitstekende communicatie voor jouw organisatie onmisbaar en heb je interesse in optimale communicatie zonder grenzen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1227, stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij bieden je graag een advies en eventuele offerte op maat.