Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning voor portofoons

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die je als particulier of organisatie krijgt, om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor communiceer je over grotere afstanden met portofoons. Portofoonwinkel adviseert jou graag over de juiste portofoons voor jouw situatie!

Wat kost een zendvergunning voor portofoons?

De kosten van de zendvergunning zijn op te delen in een gedeelte voor de aanvraag en voor de jaarlijkse kosten. De aanvraag van een zendmachtiging kost eenmalig +/- 209,00 Euro*. - De jaarlijkse kosten van de zendvergunning bedragen +/- 79,00 Euro*. - De kosten zijn onafhankelijk van het aantal portofoons dat je gaat gebruiken. Je betaalt de kosten van de zendvergunning rechtstreeks aan het Agentschap Telecom.

* Tarieven d.d. 2021. Deze prijzen dienen ter indicatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb ik een vergunning nodig per portofoon?

Nee, je hebt als organisatie aan 1 zendvergunning voldoende. De vergunning is geldig voor alle portofoons die je gaat gebruiken. De kosten van de zendvergunning blijven dus gelijk, ongeacht het aantal portofoons.

Hoe lang is een zendvergunning geldig?

Normaliter is een zendvergunning voor portofoons 5 jaar geldig. Je ontvangt schriftelijk bericht van Agentschap Telecom als de vergunning afloopt. Je hebt dan de mogelijkheid om de vergunning te verlengen.

Hoe vraag ik een zendvergunning aan?

Je kunt, indien je dat wilt, vergunning aanvragen bij het Agentschap Telecom (overheidsorgaan). Maar Portofoonwinkel kan jou uiteraard ook kostenloos helpen bij jouw aanvraag. Wij assisteren je graag en kunnen, als je bericht heeft gekregen van Agentschap Telecom, direct de portofoons voor je programmeren met de toegewezen frequenties.

Bedrijf met meerdere vestigingen; hoe vraag ik de zendvergunning aan?

Voor een bedrijf met meerdere vestigingen geldt dat er per locatie een zendvergunning benodigd is. De aanvraag hiervoor verloopt op dezelfde wijze als een individuele aanvraag bij het Agentschap Telecom. Portofoonwinkel kan je hierbij helpen. Wij vragen dan de zendvergunning voor jouw portofoons aan en kunnen de portofoons direct instellen met de toegewezen frequenties.

Ik heb post ontvangen van Agentschap Telecom, wat nu?

Heb je bericht ontvangen van Agentschap Telecom, waarin de toegewezen frequenties worden vermeld? Dan kunnen de specialisten van Portofoonwinkel hiermee direct jouw portofoons instellen. Neem contact met ons op als je schriftelijk bericht heeft ontvangen en wij helpen jou verder.

Direct een zendvergunning voor portofoons aanvragen

Via het onderstaande aanvraagformulier kun je direct een zendvergunning voor jouw portofoons aanvragen. Heb je nog vragen over de zendvergunning of wil je een specialist spreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 030 669 1227.