Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola TLK100 4G/LTE Portofoon
Product Image 0
Motorola TLK100 4G/LTE Portofoon
met USB lader, voor WAVE PTX
Met de Motorola WAVE TLK100 blijven werknemers met elkaar verbonden. Slechts één druk op de PTT-knop en men communiceert binnen heel de EU met elkaar, tot wel 18 uur lang. De robuuste 4G WiFi portofoon biedt heldere audio en is compatible met de accessoires van de MOTOTRBO SL1600 portofoon.

339,00 excl. btw
410,19 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Motorola TLK100 4G/LTE Portofoon

Eigenschappen Motorola WAVE TLK100

3G/4G WiFi portofoon voor 2-wegs communicatie
Compacte, robuuste behuizing (IP54)
PTT-netwerk binnen heel Europa*
Met Bluetooth en GPS
Voorgeïnstalleerde SIM
Batterijduur tot 18 uur
Inclusief microUSB-lader
Location tracking mogelijk
Werkt alleen met WAVE PTT-licentie of WAVE SafeGuard PTT-licentie

Communiceer binnen heel Europa

Communiceer met medewerkers door het hele land en zelfs over de grens! De Motorola WAVE TLK100 werkt namelijk in combinatie met de WAVE PTX PTT-applicatie*. Hiermee is het mogelijk om door heel Europa te communiceren met teamleden en andere afdelingen, ook als zij zich op een andere locatie bevinden. Deze applicatie is een vereiste om de portofoon in gebruik te nemen. De 1-jarige licentie geeft u toegang tot de PTT-applicatie en kunt u voor afloop verlengen. U zit dus niet vast aan een jarenlang contract.

Geoptimaliseerd design

Voorzien van een stevige behuizing, is de Motorola WAVE TLK100 geschikt voor diverse werkomgevingen. Naast zijn stevigheid is de behuizing ook nog beschermd tegen stof en plenswaterdicht (IP54). Het gestroomlijnde, screenless design zorgt dat u niet bent afgeleid door e-mail en andere apps en maakt het makkelijker om de portofoon met één hand te gebruiken. Drukt u op de PTT-knop, dan communiceert u direct in heldere audio met één collega of met het hele team. In totaal kunt u tot wel 18 uur lang met anderen communiceren. Daarna dient u de portofoon op te laden met de USB-lader. De TLK100 is compatibel met alle accessoires van de MOTOTRBO SL1600 portofoon, zoals oortjes, oplaadstations, accu’s en headsets.

Motorola WAVE

Motorola WAVE maakt communicatie tussen portofoons en smartphones via 4G en WiFi mogelijk. Met behulp van de Dispatch licentie voor op de pc, monitort u al uw WAVE apparatuur. De meldkamersoftware is te benaderen via een webbrowser en laat u onder andere gespreksgroepen monitoren, locaties tracken en oproepen verzenden.

Inhoud verpakking

Product Details


Artikelnummer

HK2119A

Merk

Motorola

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola TLK100 4G/LTE Portofoon

339,00 excl. btw
410,19 incl. btw