Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Portofoon met hoger zendvermogen

Portofoon met hoger zendvermogen

Heb je te weinig bereik met jouw huidige portofoons? Word je door anderen gestoord op het kanaal of hoor je voornamelijk ruis in plaats van jouw collega’s? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar portofoons met een hoger zendvermogen.

Je komt dan uit bij vergunningsportofoons, waarover je op deze pagina meer leest. Wat zijn vergunningsportofoons, waar moet je op letten en welke portofoonmodellen zijn geschikt voor jouw situatie?

Vergunningsportofoons

Hoger zendvermogen portofoons hebben een groter bereik en de kans op interferentie is kleiner. Dit komt door het zendvermogen van minimaal 1 Watt, waar vergunningsvrije portofoons een maximaal zendvermogen van 0,5 Watt hebben. Het handige is dat je portofoons met een hoger zendvermogen ook kunt combineren met een basispost, een repeater of een steunantenne. Voor het gebruik van een vergunningsportofoon heb je wel een zendvergunning nodig. Meer informatie hierover lees je op onze informatiepagina Zendvergunning voor portofoons.

Portofoons testen / proefplaatsing

Natuurlijk is het belangrijk om eerst voorwerk te doen voordat je portofoons gaat gebruiken. Belangrijke aspecten bij het kiezen van een portofoon zijn het zendvermogen, het bereik van de portofoon, de gebruiksvriendelijkheid en de aansluitmogelijkheden. Wil je het bereik van onze toestellen zelf ervaren? Portofoons testen of een proefplaatsing is veelal geen probleem en wij helpen je hier graag bij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoger zendvermogen portofoons

Motorola en Kenwood blinken op dit moment uit op het gebied van vergunningsportofoons. Deze twee merken combineren een hoog zendvermogen met het gebruiksgemak van een portofoon en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Op deze pagina vind je de populairste portofoonmodellen met een hoog zendvermogen.

Motorola vergunningsportofoons

Motorola is wereldwijd marktleider als het gaat om portofoons met een hoger zendvermogen. De portofoons zijn ideaal voor de professionele markt en hebben een uitstekende reputatie. De Motorola portofoonlijn omvat het complete spectrum, waaronder vergunningsvrije en vergunningsplichtige portofoons, ATEX portofoons, DMR digitale portofoons en natuurlijk bijbehorende accessoires en reserveonderdelen.

Motorola DP2400e

De Motorola DP2400e is een Ultra High Frequency portofoon die zowel digitaal als analoog te gebruiken is. De portofoon werkt uitstekend binnen en buiten (IP67) en u profiteert altijd van uitstekende geluidskwaliteit. De rugged Motorola DP2400e heeft een hoog zendvermogen (1-4 Watt) en beschikt over een headsetaansluiting. Daarnaast is dit toestel uitstekend in te zetten in BHV groepen van 50 tot 100 portofoons. Voor het gebruik van deze portofoon is een zendvergunning benodigd.

  • Ultra High Frequency
  • Hoog zendvermogen (1-4 Watt)
  • Uitstekend geluid

Motorola DP3441e

Eén van de meest gekozen vergunningsportofoons is nog altijd de Motorola DP3441e. Deze Ultra High Frequency portofoon blinkt uit op het gebied van betrouwbaarheid en heeft zich door de jaren heen bewezen in veel verschillende situaties. De 32 kanalen en het ruime scala aan functionaliteiten maken deze portofoon tot één van de topmodellen op de markt.

  • Ultra High Frequency
  • Hoog zendvermogen (1-4 Watt)
  • Uitmuntend geluid

Kenwood vergunningsportofoons

De vergunningsportofoons van Kenwood staan bekend om hun robuuste vormgeving en gemakkelijke bediening. Ondanks het eenvoudige gebruik, bieden Kenwood portofoons voldoende functionaliteiten om uitstekende prestaties te leveren in de meest veeleisende situaties. Verder is er voor alle vergunningsplichtige Kenwood portofoons een ruim scala aan accessoires en reserveonderdelen verkrijgbaar.

Kenwood NX-1200DE3 (VHF) en NX-1300DE3 (UHF)

De Kenwood NX-1200DE3 (VHF) en NX-1300DE3 (UHF) zijn compacte portofoons met 64 kanalen. De toestellen zijn gebruiksvriendelijk, robuust en betrouwbaar. Unieke coderingen zorgen ervoor dat de interferentie met andere portofoons zo klein mogelijk is en de ingebouwde scrambler voorkomt dat jouw gesprekken worden afgeluisterd.

  • Compact en robuust
  • Ingebouwde scrambler
  • Uitstekend geluid

Kenwood NX-320E3 (UHF)

De Kenwood NX-320E3 (UHF) is een instapmodel vergunningsportofoon die zeer gebruiksvriendelijk werkt en ook over een ingebouwde scrambler beschikt. De compacte portofoon heeft 64 gesprekskanalen, waardoor je altijd helder kunt communiceren. QT en DQT coderingen zorgen ervoor dat de interferentie met andere portofoons zo klein mogelijk is. De Kenwood Nexedge portofoon is daarnaast zeer robuust (MIL-STD-810 C/D/E/F/G) en bovendien beschermd tegen water en stof (IP54/55).

  • Ultra High Frequency
  • Gebruiksvriendelijke portofoon
  • Uitstekend geluid

Bereik vergunningsportofoons vergroten

Ook wanneer u portofoons met een hoog zendvermogen in bezit heeft, kan het voorkomen dat het bereik niet toereikend is. Een repeater kan dan uitkomst bieden. Meer informatie over repeater antennes? Kijk dan op de pagina over Portofoon repeaters.

Meer informatie

Wil je meer informatie over portofoons met een hoger zendvermogen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vergunningsportofoons in jouw omgeving? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem telefonisch contact op via 030 669 1227 of stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl.