Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Filters

Motorola CLP446e en CLPe

Motorola CLP446e en CLPe PLUS portofoons
                      
De compacte, stijlvolle Motorola CLP446e is de opvolger van onze meest verkochte en succesvolste CLP446 portofoon. De CLP446e is uitermate geschikt voor snelle en discrete communicatie en absoluut een toegevoegde waarde voor o.a. horeca, retail, supermarkten, hotels en tijdens evenementen. Het gebruik van portofoons zorgt namelijk voor een hogere efficiĆ«ntie, veiligheid en een betere customer experience. Het vergunninghoudende model, de CLPe PLUS, heeft een zendvermogen tot 1 Watt.

Gefaseerd overstappen 
Het nieuwe model heeft een aantal upgrades gekregen voor een nog betere gebruikservaring. Uiteraard kan de nieuwe vergunningsvrije CLP446e gecombineerd worden met de oudere CLP446 zodat u gefaseerd kunt overstappen naar de nieuwe portofoon. U hoeft dus niet direct alle oude portofoons de deur uit te doen. De vergunninghoudende CLPe is niet compatibel met het oude model. Hieronder vindt u de CLP446e, de CLPe PLUS en alle bijbehorende accessoires.
 

Van kleine tot grote organisaties; wij kunnen u advies geven!
Het kan een behoorlijke stap zijn om uw bedrijf volledig uit te rusten met portofoons. Wij denken daarom graag met u mee; of het nu gaat om 2, 200 of 2000 stuks. Voor iedereen bieden we graag een passende oplossing. Daarom nemen wij bij voorkeur telefonisch contact met u op om uw situatie en wensen volledig in kaart brengen. Zo wordt direct duidelijk welke mogelijke portofoonoplossing(en) voor uw situatie geschikt zijn. Op locatie testen is eventueel mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


Advies van onze experts nodig?Bel: 030 669 1227

Sorteren