Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola CLP446e Portofoon Short Cord Oortje
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
Product Image 8
Motorola CLP446e Portofoon Short Cord Oortje
Met magnetische clip, zonder lader
De compacte, vergunningsvrije Motorola CLP446e is de opvolger van de CLP446 portofoon. Het vernieuwde toestel is uitermate geschikt voor snelle, discrete communicatie in o.a. horeca, retail, supermarkten, hotels en bij events. Wordt geleverd inclusief short cord oortje en magnetische clip.

193,00 excl. btw
233,53 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Motorola CLP446e Portofoon Short Cord Oortje

Eigenschappen Motorola CLP446e:

Zeer compacte vergunningsvrije portofoon
Inclusief magnetische clip en C-oortje met korte kabel
8 kanalen met versleuteling, uit te breiden naar 16
LED-ring voor batterijstatus, ontvangen en zenden
Gebruikstijd tot 20 uur (met standaard 1800 mAh accu)
Antibacteriële polycarbonaat behuizing met IP54-certificering
Zendvermogen van 500mW
Klein formaat: 90 x 51 x 25 mm
Weegt slechts 95 gram, inclusief accu

Compacte portofoon voor retail, horeca en supermarkten

Door de drukte in retail en horeca is het noodzakelijk om efficiënt te communiceren. De compacte Motorola CLP446e portofoon met oortje weegt slechts 95 gram en is de ideale communicatieoplossing in retail- en horecaomgevingen. Mede dankzij het mooie en compacte design past het apparaatje in elke omgeving. De gebruiksvriendelijke portofoon met ingebouwde antenne is erg klein, waardoor het toestel ook eenvoudig onder de werkkleding gedragen kan worden. Met behulp van de grote PTT (Push-to-Talk) knop communiceert men snel met andere gebruikers en de handige LED-ring geeft de status van o.a. batterij, zenden en ontvangen weer. Op een volledig opgeladen accu gaat de Motorola CLP446e ongeveer 20 uur mee.

Bekijk de CLPe-serie


Geen oortje in de knoop of ergens achter haken

Misschien heeft u er weleens last van gehad; tijdens uw werkzaamheden bleef de lange kabel van uw oortje ergens achter hangen met een kabelbreuk als gevolg. Of alle kabels zaten in de knoop wanneer meerdere portofoons tegelijk werden opgeladen. Niet erg handig. Bij deze bundel ontvangt u daarom een Motorola oortje met korte kabel en een magnetische case met losse magneet. Met deze magnetische clip bevestigt u uw Motorola portofoon op de meest geschikte positie op uw kleding, zonder het te beschadigen. Door de portofoon dichter bij uw oor te plaatsen en het korte oortje te gebruiken, heeft u geen last meer van lange, loshangende kabels.

Vernieuwd oortje

Het vernieuwde oortje brengt een aantal verbeteringen met zich mee en maakt de Motorola CLP446e portofoon compleet en stijlvol. Zo is de in-line PTT-knop met microfoon een stuk kleiner en lichter en is de oorhaak gemaakt van rubber voor meer flexibiliteit en draagcomfort. Daarnaast zorgt het oortje voor een betere isolatie om omgevingsgeluid te verminderen. Naast de standaard meegeleverde medium eartips zijn er ook nog andere formaten eartips verkrijgbaar, zodat er voor iedere medewerker een perfecte pasvorm is. Doordat het oortje goed aansluit op het oor kan geen enkel bericht gemist worden.

Vergrendelingsmechanisme

De CLP446e portofoon is voorzien van een eenvoudig 180° draai- en vergrendelingsmechanisme wat wrijving vermindert en daarmee voor een langere levensduur van accessoires zorgt. Bovendien maakt dit connectormechanisme het aansluiten van een oortje op de portofoon en het verwijderen ervan gemakkelijker. U bevestigt de connector van het oortje in de daarvoor bestemde aansluiting en draait het 180º om deze te vergrendelen. De portofoon geeft een foutmelding wanneer u deze handeling verkeerd uitvoert.

Portofoons reinigen; hygiëne en desinfecteren

Een veelvoorkomende vraag is hoe portofoons en oortjes schoongemaakt kunnen worden. Het is namelijk wel zo hygiënisch om deze tussen twee werkshifts of aan het einde van de werkdag even te reinigen. De CLP446e portofoon inclusief het oortje zijn eenvoudig en snel te desinfecteren met een krachtige UV-lamp, zoals het CellBlaster UV Desinfectie Apparaat.

Kanalen en reikwijdte

De Motorola CLP446e beschikt over 8 vergunningsvrije communicatiekanalen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunnen wij optioneel nog 8 kanalen extra programmeren. De portofoon heeft een reikwijdte van ongeveer enkele honderden meters tot maximaal 1 kilometer. In de meeste horeca- en winkelomgevingen zal de CLP446e meer dan voldoende dekking bieden. Beton, staal en andere objecten kunnen het bereik echter verminderen. Heeft u een groter bereik nodig, dan kunt u kiezen voor de CLPe PLUS.

Eenvoudig uit te breiden

Wilt u starten met 2 portofoons en uw portofoonset later uitbreiden? De Motorola CLP446e kan eenvoudig en ongelimiteerd worden uitgebreid met extra portofoons. Ook werkt de CLP446e naadloos samen met zijn voorganger; de Motorola CLP446. Handig als uw oude portofoons nog in goede staat zijn en uw de set wilt uitbreiden.

Storingsvrij communiceren

De meest gebruikte portofoons in de horeca, retail en in supermarkten zijn vergunningsvrije portofoons, zoals de CLP446e. Hierdoor kan het voorkomen dat u vreemden op de lijn hoort en dat de portofoons storen; een veel gehoord issue in winkelcentra of op horecapleinen. Dit komt doordat alle vergunningsvrije portofoons worden geleverd met een standaard versleutelingscode. Wij kunnen de portofoon voorzien van een afwijkende versleutelingscode, zodat de kans op stoorzenders aanzienlijk kleiner wordt. Interesse? Bekijk dan eens onze herprogrammeringsservice of neem contact op met onze productspecialisten.

Passend advies en portofoons op proef

Het kan een behoorlijke stap zijn om uw bedrijf volledig uit te rusten met portofoons. Wij denken daarom graag met u mee. Of het nu gaat om 2, 200 of 2000 stuks; voor iedereen bieden we een passende oplossing. Om er zeker van te zijn dat u een geschikte oplossing ontvangt, nemen wij graag telefonisch contact met u op. Toch nog twijfels? Geen zorgen! Voordat er een eventuele aanschaf plaatsvindt, bieden wij u graag de kans om op uw eigen locatie kosteloos te testen met de desgewenste portofoons. Neem voor advies en een proefplaatsing contact met ons op via telefoonnummer +31(0)30 669 1227 of mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Inhoud verpakking

  • Motorola CLP446e compacte portofoon
  • Oorhaak/short cord C-oortje (PMLN8125)
  • Magnetische clip (PMLN8064)
  • Eartip medium (PMLB8069)
  • 1800mAh accu (HKNN4013)
  • Holster (PMLN8065)
  • Handleiding
  • Let op: (goeps)lader apart verkrijgbaar

Product Details


accuduur

12 uur of meer

Indicatie bereik

1-3km

Vergunning

Vergunningsvrij

Aantal kanalen

8-15 kanalen

Frequentie

PMR

Waterdichtheid

Spatwaterdicht

Techniek

Analoog

Artikelnummer

CLP446e_short_oortje

Merk

Motorola

Formaat

Compact

ATEX

No

Inclusief oplader

No

display

No

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola CLP446e Portofoon Short Cord Oortje

193,00 excl. btw
233,53 incl. btw