Home - Product informatie - Portofoon met vergunning - Zendvergunning voor portofoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning portofoons

Wat is een zendvergunning / zendmachtiging?

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die u als particulier of organisatie krijgt, om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor kunt u over grotere afstanden communiceren met portofoons. Portofoonwinkel adviseert u graag over de juiste portofoons voor uw situatie.
 

Wat kost een zendvergunning voor portofoons?

De kosten van de zendvergunning zijn op te delen in een gedeelte voor de aanvraag en voor de jaarlijkse kosten. De aanvraag van een zendmachtiging kost eenmalig +/- 209,00 Euro*.

- De jaarlijkse kosten van de zendvergunning bedragen +/- 79,00 Euro*.
- De kosten zijn onafhankelijk van het aantal portofoons dat u gaat gebruiken.

U betaalt de kosten van de zendvergunning rechtstreeks aan het Agentschap Telecom.
* Tarieven d.d. 2021. Deze prijzen dienen ter indicatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.
 

Heb ik een vergunning nodig per portofoon?

Nee, u heeft als organisatie aan 1 zendvergunning voldoende. De vergunning is geldig voor alle portofoons die u gaat gebruiken. De kosten van de zendvergunning blijven dus gelijk, ongeacht het aantal portofoons.
 

Hoe lang is een zendvergunning geldig?

Normaliter is een zendvergunning voor portofoons 5 jaar geldig. U ontvangt schriftelijk bericht van Agentschap Telecom als de vergunning afloopt. U heeft dan de mogelijkheid om de vergunning te verlengen.
 

Hoe vraag ik een zendvergunning aan?

Indien u wilt kunt u zelf een vergunning aanvragen bij het Agentschap Telecom (overheidsorgaan). Maar Portofoonwinkel kan u uiteraard ook kostenloos helpen bij uw aanvraag. Wij assisteren u graag en kunnen, als u bericht heeft gekregen van Agentschap Telecom, direct de portofoons voor u programmeren met de toegewezen frequenties.
 

Bedrijf met meerdere vestigingen; hoe vraag ik de zendvergunning aan?

Voor een bedrijf met meerdere vestigingen geldt dat er per locatie een zendvergunning benodigd is. De aanvraag hiervoor verloopt op dezelfde wijze als een individuele aanvraag bij het Agentschap Telecom. Portofoonwinkel kan u hierbij helpen. Wij vragen dan de zendvergunning voor uw portofoons aan en kunnen de portofoons direct instellen met de toegewezen frequenties.
 

Ik heb post ontvangen van Agentschap Telecom, wat nu?

Heeft u bericht ontvangen van Agentschap Telecom, waarin de toegewezen frequenties worden vermeld? Dan kunnen de specialisten van Portofoonwinkel hiermee direct uw portofoons instellen. Neem contact met ons op als u schriftelijk bericht heeft ontvangen en wij helpen u verder.
 

Direct een zendvergunning voor portofoons aanvragen

Via het onderstaande aanvraagformulier kunt u direct een zendvergunning voor uw portofoons aanvragen. Heeft u nog vragen over de zendvergunning of wilt u een specialist spreken? Neem dan contact op via telefoonnummer 030 669 1227.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Bedrijfsnaam*:
Aanhef:
De heerMevrouw
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mailadres*:
Telefoonnummer:
Uw vraag of verzoek:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie