Home - Product informatie - Portofoon met vergunning - Zendvergunning voor portofoons

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1227

Start een chatgesprek


Zendvergunning voor portofoons

Zendvergunning portofoons

Wat is een zendvergunning / zendmachtiging?

Een zendvergunning is een schriftelijke toestemming die u als particulier of organisatie krijgt om portofoons te gebruiken die op een hoger zendvermogen werken. Daardoor kunt u grotere afstanden overbruggen met portofoons. Portofoonwinkel adviseert u graag over de juiste portofoons voor uw situatie.

Wat kost een zendvergunning voor portofoons?

De kosten van de zendvergunning zijn op te delen in een gedeelte voor de aanvraag en jaarlijkse kosten. De aanvraag van een zendmachtiging kost eenmalig +/- 191,00 Euro*.

- De jaarlijkse kosten van de zendvergunning bedragen +/- 72,00 Euro*.
- De kosten zijn onafhankelijk van het aantal portofoons dat u gaat gebruiken.

U betaalt de kosten van de zendvergunning rechtstreeks aan het Agentschap Telecom.
* Tarieven d.d. 2020. Deze prijzen dienen ter indicatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb ik een vergunning nodig per portofoon?

Nee, u heeft als organisatie aan 1 zendvergunning voldoende. De vergunning is geldig voor alle portofoons die u gaat gebruiken. De kosten van de zendvergunning blijven dus gelijk, ongeacht het aantal portofoons dat u gaat gebruiken.

Hoe lang is een zendvergunning geldig?

Normaliter is een zendvergunning voor portofoons 5 jaar geldig. U ontvangt schriftelijk bericht van Agentschap Telecom als de vergunning afloopt. U heeft dan de mogelijkheid om de vergunning te verlengen.

Hoe vraag ik een zendvergunning aan?

U kunt dit zelf bij het Agentschap Telecom (overheidsorgaan) doen. Maar Portofoonwinkel kan dit ook voor u doen, helemaal gratis. Wij assisteren u graag en kunnen, als u bericht heeft gekregen van Agentschap Telecom, direct de portofoons voor u instellen.

Bedrijf met meerdere vestigingen, hoe vraag ik de zendvergunning aan?

Voor een bedrijf met meerdere vestigingen geldt dat er per locatie een zendvergunning benodigd is. De aanvraag hiervoor verloopt op dezelfde wijze als een individuele aanvraag bij het Agentschap Telecom. Portofoonwinkel.nl ondersteunt u hier graag bij. Wij vragen de zendvergunning voor uw portofoons aan (helemaal gratis) en kunnen de portofoons direct instellen.

Ik heb post ontvangen van Agentschap Telecom, wat nu?

Wij kunnen, als u bericht heeft gekregen van Agentschap Telecom, direct de portofoons voor u instellen. Neem contact met ons op als u schriftelijk bericht heeft ontvangen en wij helpen u verder.

Direct zendvergunning portofoons aanvragen

Via het onderstaande aanvraagformulier kunt u direct een zendvergunning voor uw portofoons aanvragen. Heeft u nog vragen over de zendvergunning of wilt u een specialist spreken? Neem dan contact op via 030 669 1227.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur een email naar   info@portofoonwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Bedrijfsnaam*:
Aanhef
De heerMevrouw
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres*:
Telefoonnummer
Uw vraag of verzoek
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie