Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Telox TE390 4G Portofoon
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Telox TE390 4G Portofoon
De Telo TE390 is geen standaard portofoon, maar werkt via het 3G/4G-netwerk! U kunt deze 4G portofoon overal ter wereld gebruiken zonder vergunning. Het toestel beschikt over een handige PTT-knop, Bluetooth en WiFi en is stof-, water- en valbestendig.

220,00 excl. btw
266,20 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews


Telox TE390 4G Portofoon

Eigenschappen Telo TE390

Professionele 4G portofoon
Draait op Android 5.2
Communiceert via 3G- en 4G-netwerken
PTT-knop voor directe verbinding
Stof- en waterbestendig (IP67)
Valbestendig tot 1,5 meter
Bluetooth, WiFi, NFC en GPS
OLED display aan bovenzijde
Heldere audio, geschikt voor rumoerige omgevingen
Met 3600 mAh accu, opladen via USB

Bekijk de Telox TE390


Android 4G portofoon

De Telo TE390 is een compacte Android portofoon die u eenvoudig laat communiceren met uw collega's. Omdat deze smartportofoon werkt via het 3G- of 4G-netwerk, kunt u hem overal gebruiken i.c.m een SIM-kaart van de gewenste provider. Met een druk op de PTT-knop zet u direct en spraakverbinding op met een ingestelde groep of een contactpersoon. Naast de SIM-kaart met geldig abonnement heeft u nog een licentie nodig voor de Telo app.

Uitstekende audiokwaliteit

Waar u ook bent, met de Telo TE390 kunt u uw gesprekspartner altijd goed verstaan. In de 4G portofoon zit namelijk een hoogkwalitatieve 2W speaker verwerkt. Deze produceert een dusdanig heldere geluidskwaliteit zodat u ook in rumoerige omgevingen probleemloos kunt communiceren.

Helder display

Aan de bovenzijde van de Telo TE390 zit een helder OLED scherm met o.a. real-time informatie over uw contacten. Zo kunt u gemakkelijk de juiste groep of contactpersoon selecteren en direct zien of deze bereikbaar is. Bovendien ondersteunt de Telo TE390 GPS, zodat u via de software de locatie van de smartphone kunt achterhalen.

Toepassingen

De Telo TE390 is geschikt voor uiteenlopende sectoren, zoals de beveiliging, gezondheidszorg en logistiek. De 4G portofoon is uitgerust met een robuuste IP67-gecertificeerde behuizing die het toestel stof-, water- en valbestendig (tot 1,5m) maken. De meegeleverde accu van 3600 mAh gaat urenlang mee en is op te laden via USB 2.0.

Inhoud verpakking

  • Telo TE390
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

TE390

Merk

Telox

EAN

TE390

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen


Op de portofoon zijn de gesprekken niet direct terug te luisteren maar via een dispatch systeem (optioneel verkrijgbaar) is dit wel mogelijk. Het dispatch systeem is op  bijvoorbeeld een PC gemakkelijk te installeren en te bedienen. 
Het toestel is niet in te stellen voor gebruik met Zello. Deze toestellen draaien op de app van Telo en beschikken over een eigen server. Met een smart dispatch licentie heeft u in de eigen Telo omgeving een zelfde soort software als total control. 


Wees de eerste die een review schrijft!

Telox TE390 4G Portofoon

220,00 excl. btw
266,20 incl. btw