Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Caltta PH790 Digitale UHF portofoon
Product Image 0
Product Image 1
Caltta PH790 Digitale UHF portofoon
met lader

De compacte Caltta PM790-UHF is een vergunninghoudende UHF portofoon die digitaal en analoog te gebruiken is. Het stof- en waterdichte (IP68) toestel is compleet met GPS, Bluetooth, een PTT-knop en een noodknop. Daarnaast beschikt de portofoon over handige functies als man down en lone worker.


735,00 excl. btw
889,35 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads


Caltta PH790 Digitale UHF portofoon

Eigenschappen Caltta PM790-UHF

Vergunninghoudende UHF portofoon
Digitaal en analoog te gebruiken
Tot 1024 kanalen
Met man down-, lone worker- en trilfunctie
Voorzien van een PTT-knop, noodknop en GPS
Ondersteunt Bluetooth voor audio accessoires
Stof- en waterdicht (IP68) en valbestendig (MIL-STD-810 G)
Voldoet aan ETSI-normering (TS 102 361-1,-2,-3)
Batterijduur: 13 uur (analoog) 16 uur (5-5-90 digitaal)
Compact: 130×54.5×37.4mm; gewicht: 360 gram
Inclusief oplader en riemclip

Vergunninghoudende DMR UHF portofoon

De professionele Caltta PM790-UHF is een vergunninghoudende UHF portofoon. Deze kun je naast digitaal ook in de analoge modus gebruiken, wat handig is als je nog over oudere analoge portofoons beschikt. Leg direct contact door middel van één druk op de PTT-knop. In een noodsituatie gebruik je de dedicated noodknop. De portofoon is voorzien van Bluetooth voor het koppelen van audio accessoires zoals draadloze oortjes, zodat handsfree communicatie ook mogelijk is.

Handige veiligheidsfuncties

Naast de standaard communicatiefunctie biedt de Caltta PM790-UHF een aantal handige mogelijkheden. Ingebouwde GPS zorgt er bijvoorbeeld voor dat locatiebepaling mogelijk is. De man down en lone worker functies zorgen voor een verhoogde veiligheid. Bevindt de portofoon zich langdurig in een ongewenste houding, dan zorgt de man down functie ervoor dat opgemerkt wordt dat men waarschijnlijk is gevallen. Bij de lone worker functie wordt gecheckt of men nog in staat is te reageren. Komt er geen reactie, dan kunnen collega's in actie komen. Erg handig wanneer medewerkers alleen aan het werk zijn op een gevaarlijke of afgelegen plaats.

Lange batterijduur

Uitgerust met een 2000 mAh li-ion batterij, heeft de portofoon een gebruiksduur van maximaal 13 uur in analoge modus. Gebruik je de PM790-UHF portofoon in digitale modus, dan gaat deze tot 16 uur mee (5-5-90). Lang genoeg dus voor een hele werkdag. Door de portofoon in de meegeleverde oplader te plaatsen laadt de batterij op, zodat deze vervolgens weer een tijdje vooruit kan.

Stevige behuizing

De Caltta PM790-UHF portofoon is een professioneel communicatiesysteem voor gebruik onder zware omstandigheden. De behuizing is namelijk bestand tegen stof en water (IP68) en is daarnaast ook valbestendig (MIL-STD-810 G). De portofoon zit niet in de weg wanneer je deze met een riemclip aan je kleding draagt, dankzij het compacte formaat van 130 x 54.5 x 37.4 mm (excl. antenne) en het lichte gewicht van 360 gram.

Compleet communicatiesysteem

Wil je een professioneel communicatiesysteem opzetten waarbij je gebruikers via hun portofoons kunt aansturen en monitoren? Breid je portofoonset dan uit met de Caltta PD200 dispatch software. Deze meldkamersoftware biedt een breed scala aan functionaliteiten en is eenvoudig te implementeren. Daarnaast kun je het systeem uitbreiden met Caltta PR900 repeaters die het bereik van jouw analoge en digitale portofoons vergroten. Wij raden je aan om een veldsterktemeting te laten uitvoeren, voordat je een repeater aanschaft.

Inhoud verpakking

  • Caltta PM790-UHF digital radio
  • Antenne
  • 2000 mAh li-ion batterij
  • Oplader met stroomadapter
  • Handkoord

Product Details


Techniek

Analoog + Digitaal

Indicatie bereik

1-3km

Waterdichtheid

Onderdompelbaar

Frequentie

UHF

accuduur

12 uur of meer

Aantal kanalen

32 of meer kanalen

Vergunning

Vergunningsplichtig

Artikelnummer

PH790

Merk

Caltta

Formaat

Compact

ATEX

No

Aantal producten

1

Inclusief oplader

Yes

display

Yes

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Caltta PH790 Digitale UHF portofoon

735,00 excl. btw
889,35 incl. btw