Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Zyxel NebulaFlex NWA210AX 3-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Zyxel NebulaFlex NWA210AX 3-pack
WiFi 6 indoor access points

Geef het WiFi-netwerk in jouw organisatie een enorme boost met het Zyxel Nebula NWA210AX WiFi 6 access point. Met een krachtige WiFi 6 chipset en snelheden tot 2400 Mbps biedt het indoor access point alle gebruikers een snelle en stabiele netwerkverbinding. Beheer standalone of via de Cloud.


530,20 excl. btw
641,54 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Zyxel NebulaFlex NWA210AX 3-pack

Eigenschappen Zyxel Nebula NWA210AX:

Dual-band 802.11ax (WiFi 6) indoor access point
Snelheden tot 575 Mbps en 2400 Mbps (2.4GHz en 5GHz)
Beheer via Nebula Cloud of standalone
Met 1x Gigabit LAN en 1x 2.5 Gigabit LAN
6 MU-MIMO antennestreams: 2x2:2 en 4x4:4
Gevoed via 12V DC of 802.3at PoE+ (verbruik tot 19W)
Versterking tot 5 dBi en 6 dBi (2.4GHz en 5GHz)
Zendvermogen: 19 dBm/80 mW en 22 dBm/150 mW (2.4GHz en 5GHz)
WPA-Enterprise beveiliging (WPA/2/3), EAP/IEEE 802.1X en RADIUS authenticatie
WiFi 6 Qualcomm 802.11ax 2.0 quad-core processor
Met 4G/5G filter tegen interferentie

Snel WiFi 6 access point

Het Zyxel NWA210AX access point is perfect voor organisaties die hun WiFi-netwerk willen upgraden naar WiFi 6. Doordat het 11ax access point een krachtige WiFi 6 chipset bevat, profiteren gebruikers van alle WiFi 6 technologieën, waaronder uplink OFDMA en 2x2/4x4 MU-MIMO (meer info over WiFi 6). Dit resulteert o.a. in veel hogere WiFi-snelheden en een flinke toename in de gebruikerscapaciteit. Om te voorkomen dat 4G/5G signalen interferentie veroorzaken is er een 4G/5G filter ingebouwd.

Montage en PoE+ voeding

Bij de Zyxel NWA210AX wordt een standaard voedingsadapter (12V DC) meegeleverd. Het access point ondersteunt echter ook 802.3at PoE+, zodat je met slechts één netwerkkabel het apparaat van zowel stroom als netwerkverbinding kunt voorzien. Hiervoor heb je alleen nog een PoE-injector of PoE-switch nodig. Het access point verbruikt maximaal 19 Watt. De Zyxel NWA210AX is te bevestigen aan het plafond en wordt geleverd inclusief montagebeugel.

NebulaFlex: beheer standalone of via Nebula Cloud

Dankzij NebulaFlex kun je ervoor kiezen om het Zyxel NWA210AX access point standalone te beheren of via het Nebula Control Center (NCC). Dit gebruiksvriendelijke Cloud platform maakt het voor netwerkbeheerders een stuk eenvoudiger om op afstand meerdere netwerken te beheren en uit te rollen. Alles wordt geregeld vanuit het NCC dat een compleet overzicht geeft over de realtime status van het netwerk, bijvoorbeeld over het netwerkverkeer of de verbonden apparaten. Zo kunnen problemen sneller opgespoord en opgelost worden.

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van het Nebula Control Center of log in op nebula.zyxel.com voor de demo met de gebruikersnaam nebula@zyxel.com en het wachtwoord NebulaDemo.

Gratis beheerfuncties, uitgebreide mogelijkheden optioneel

De Nebula Clouddienst voor access points is gratis toegankelijk en biedt vele beheermogelijkheden. Zo kun je 5 beheeraccounts aanmaken, access points configureren, een captive portal en tweestapsverificatie instellen en tot 7 dagen terugkijken wat er binnen jouw netwerk is gebeurd. Bepaalde geavanceerde mogelijkheden vallen echter onder de betaalde Professional licentie. Deze Professional Cloudlicentie kun je aanschaffen met een looptijd van 1 jaar2 jaar of 4 jaar. Loopt de licentie af, dan kun je een nieuwe licentie kopen of gebruikmaken van de gratis standaard Cloudlicentie voor access points met minder beheermogelijkheden.

Nebula Mobile app

De Nebula Mobile app maakt het beheer van het netwerk nog gemakkelijker en laagdrempeliger. Zo kun je via jouw smartphone of tablet de status van elk Nebula device of het gehele netwerk in de gaten houden. Ook biedt de app de mogelijkheid om foto's van elk afzonderlijk apparaat te uploaden zodat je snel ziet waar deze geplaatst zijn. Via de ingebouwde QR-code scanner voeg je eenvoudig alle Nebula producten toe aan de app. De Zyxel Nebula Mobile app is beschikbaar voor iOS en Android.

Limited lifetime warranty

Op dit product heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast geldt een Limited Lifetime warranty, wat betekent dat je tot 5 jaar na de eindproductiedatum recht heeft op garantie. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt iets misgaan met dit Zyxel product, dan geldt de garantieregeling nog steeds (mits het apparaat nog geproduceerd wordt of de periode van 5 jaar na eindproductie nog niet verstreken is).

Zyxel Connect & Protect Plus licentie (1jaar) inclusief Threat Protection & App Visibility & Optimization licentie

Voor dit access point is er een licentie beschikbaar. Deze omvat IP-reputation en DNS-filtering. Daarnaast krijg je met de App Visibility & Optimization licentie zichtbaarheid in de toepassingen die worden gebruikt om kerntoepassingen te beschermen en bandbreedte te beheren voor een soepele bedrijfsvoering.

Inhoud verpakking

  • 3x Zyxel Nebula NWA210AX
  • 3x Montagebeugel + schroeven
  • 3x Voedingsadapter
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

NWA210AX-3-pack

Merk

Zyxel

PoE-injector meegeleverd

Nee

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Zyxel NebulaFlex NWA210AX 3-pack

530,20 excl. btw
641,54 incl. btw