Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola SL1600 UHF 6-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
Motorola SL1600 UHF 6-pack
Digitale portofoons met accu's en 6-vaks groepslader
De Motorola SL1600 UHF zijn compacte en stijlvolle digitale portofoons die ook compatibel zijn met analoge portofoons. De Motorola SL1600 UHF voldoen aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard en beschikken over een sterke behuizing met LED-display. Geleverd met riemclips en een 6-vaks groepslader.

2.625,00 excl. btw
3.176,25 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Motorola SL1600 UHF 6-pack

Eigenschappen Motorola SL1600 UHF 6-pack

Vergunning houdende digitale portofoons
Werken op de UHF frequentie (403-470 MHz)
Digitaal en analoog
DMR standaard
Ultra-slim design
1-3 Watt zendvermogen
IP54 gecertificeerd
Inclusief riemclips en 6-vaks lader

Professionele digitale portofoons

De zes Motorola SL1600 UHF zijn bedoeld voor professioneel gebruik en kunnen zowel digitaal als analoog ingezet worden. Dit maakt de Motorola SL1600 UHF onder andere interessant voor bedrijven waarbij analoge portofoons nog veel worden gebruikt en de overstap naar digitaal nog niet volledig is uitgerold. De digitale portofoons voldoen aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard en zijn te gebruiken op de 403-470 MHz frequentieband. Bovendien is het mogelijk om 99 kanalen te programmeren.


Eenvoudig te bedienen

De Motorola SL1600 zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben slechts vier knoppen. De digitale portofoons hebben aan de bovenkant een aan/uit-schakelaar en tuimelschakelaar voor het selecteren van de ingestelde kanalen. Aan de zijkant vindt u de volumeknop en de push-to-talk-knop. Door de eenvoud van de Motorola SL1600 kunt u de portofoons met één hand bedienen. Via de microUSB-connector laadt u elke digitale portofoon op en kunt u ze aansluiten voor het programmeren van de gewenste kanalen.

Stevige behuizing met active view display

De compacte Motorola SL1600 UHF beschikken over een active view display. Het LED-display zit achter de stevige behuizing waardoor het display goed beschermd is tegen vallen en stoten. Daarnaast zijn de Motorola SL1600 UHF portofoons IP54 gecertificeerd, wat betekent dat ze volledig stof- en waterbestendig is. Door de compacte vorm passen de digitale portofoons gemakkelijk in uw broekzak, maar u kunt uw portofoon ook aan de handige riemclip bevestigen.


Zendvergunning en programmeren

Voor het gebruik van deze portofoons heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning. Bijvoorbeeld wat de kosten zijn en hoe u de zendvergunning kunt aanvragen.

Voor het programmeren van de frequenties op uw portofoons kunt u gebruikmaken van onze programmeerservice. Wij maken graag een scherpe offerte voor u voor het programmeren van uw portofoons. Zodra de portofoons geprogrammeerd zijn, kunt u direct aan de slag.

Motorola digitale portofoons

Wilt u meer informatie over digitale portofoons van Motorola? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van deze toestellen? Lees dan verder op de speciale informatiepagina over Motorola digitale portofoons.

Inhoud verpakking

  • 6x Motorola SL1600 UHF
  • 6x Batterij 2300mAh
  • 6-vaks Groepslader (PMLN7102A)
  • 6x Antenne
  • 6x Riemclip
  • Handleiding

Product Details


Aantal producten

6

Vergunning

Vergunningsplichtig

Artikelnummer

MDH88QCP9JA2AN_6x_PMLN7102A

Merk

Motorola

ATEX

No

Met groepslader

No

Met oortjes

No

Met opbergkoffer

No

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola SL1600 UHF 6-pack

2.625,00 excl. btw
3.176,25 incl. btw