Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola SmartPTT Dispatch Software
Product Image 0
Motorola SmartPTT Dispatch Software
Meldkamer Software voor MotoTRBO portofoons
Motorola SmartPTT Dispatch software is speciaal voor gebruik in meldkamers. Bekijk op een plattegrond waar de aangesloten MotoTRBO portofoons zich bevinden en zie wat de status en beschikbaarheid zijn. Daarnaast kunt u individuele gesprekken en groepsgesprekken opzetten en opnemen.

Prijs op aanvraag

Bel tijdens kantooruren naar 030 - 669 1227 of vraag een offerte aan.

Levertijd 4 tot 7 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Motorola SmartPTT Dispatch Software

Motorola SmartPTT Dispatch software omvat onder andere:

Communiceren met max. 50 MotoTRBO portofoons
Individuele en groepsgesprekken opzetten
Gespreksopnames maken en terugluisteren
Statusmeldingen inzien
Tekstberichten verzenden en ontvangen
Locatiebepaling op een kaart via GPS
Werkt via een pc

Statusmeldingen bekijken en ontvangen

Motorola SmartPTT Dispatch software is opgebouwd uit twee onderdelen: een radioserver en een dispatcher die u beide op één computer kunt installeren. U krijgt via de SmartPTT meldkamersoftware een melding wanneer gekoppelde portofoons aan- of uitgaan. De portofoons melden zich automatisch aan en af wanneer deze door medewerkers worden ge(de)activeerd. U kunt ook meldingen ontvangen bij vooraf ingestelde situaties. Bijvoorbeeld wanneer de portofoon zich langer dan dertig seconden in een horizontale positie bevindt of wanneer iemand de noodknop indrukt. De statusmelding kan bovendien veranderen naar 'in rust' als een collega de portofoon een bepaalde tijdsduur niet gebruikt.

Gesprekken houden, opnemen en afluisteren

Via de SmartPTT meldkamersoftware kunt u statusberichten versturen en zowel individuele gesprekken als groepsgesprekken opzetten. De gesprekken kunnen opgenomen worden, zodat deze later nog zijn terug te luisteren. Wanneer u gespreksgroepen koppelt, brengt u diverse medewerkers met elkaar in contact. Denk hierbij aan onder andere de beveiliging en de BHV of beveiliging en de schoonmaakploeg. Ook kunt u via de software meeluisteren via een portofoon wat er op locatie gebeurt. Ziet u bijvoorbeeld een beveiliger met een verdacht persoon praten of met iemand die in de war lijkt, dan kunt u dit in de gaten houden. In het ergste geval kunt u snel anticiperen en versterking inschakelen.

Locatiebepaling op de kaart via GPS

Het maakt niet uit van welke MotoTRBO portofoons uw organisatie gebruikmaakt. Motorola SmartPTT kan met alle MotoTRBO portofoons gebruikt worden. Houd er wel rekening mee dat de GPS-functie en dus het bekijken van een locatie op de kaart niet toegankelijk zijn wanneer de portofoon niet over GPS beschikt. U kunt alleen locatiegegevens inzien wanneer de portofoon wel GPS heeft. U bekijkt dan op de kaart waar medewerkers zich bevinden. Eventueel schakelt u geofencing in en ontvangt u een melding wanneer de portofoon een aangegeven gebied verlaat.

Product Details


Type licentie

Software licentie

Geldigheid

Onbeperkt

Aantal gebruikers

1 Gebruiker

Artikelnummer

SmartPTT

Merk

Motorola

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!