Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola DP2600 UHF 6-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
Product Image 8
Motorola DP2600 UHF 6-pack
Digitale portofoons met accu's en 6-vaks groepslader
Communiceert u dagelijks via portofoons, dan is het Motorola DP2600e UHF 6-pack een uitstekende keuze. De compacte portofoons bevatten een noodknop en monochroom display en zijn geschikt voor buiten (IP67). Ideaal om te gebruiken in de bouw, industrie en beveiliging én tijdens BHV en evenementen.

3.387,00 excl. btw
4.098,27 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads

Accessoires


Motorola DP2600 UHF 6-pack

Eigenschappen Motorola DP2600e UHF 6-pack:

Vergunning houdende digitale portofoons
Werken op de UHF frequentieband (403-527 MHz)
Digitaal en analoog te gebruiken
Communiceren via 128 kanalen
Met monochrome displays, 2 regels
Stofbestendig en onderdompelbaar (IP67)
Gemiddeld 14/18,5 uur spreektijd (analoog/digitaal)
Inclusief IMPRES 2100 mAh li-ion accu’s en 6-vaks groepslader
Veiligheidsfuncties zoals lone worker
Voldoen aan de ETSI-normering

Digitale PTT Motorola portofoons

Communiceer effectief met de Motorola MOTOTRBO DP2600e. Met één druk op de knop (push-to-talk) maakt u verbinding met een collega en kunt u snel overleggen. Deze digitale UHF portofoons hebben een groot bereik, waardoor u met collega’s verbonden blijft. Bovendien is de kans op misverstanden nihil, want u hoort elkaar duidelijk dankzij de luide en heldere audio. Op het monochrome display bekijkt u belangrijke informatie zoals noodoproepen van anderen.

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk zijn deze portofoon geschikt voor personen die vanuit hun beroep de veiligheid waarborgen. Maar de portofoons zijn ook ontworpen met de veiligheid van deze medewerkers in gedachten. Zo beschikken de portofoons over de lone worker functie, waarbij een medewerker ieder half uur (tijdsbestek is aanpasbaar) op een melding dient te reageren. Reageert men niet, dan is er mogelijk sprake van een ongeval en kunt u tijdig actie ondernemen. Door de portofoon van de desbetreffende medewerker op afstand te activeren, hoort u wat er op locatie gebeurt. Is meeluisteren niet gewenst, dan kunt u dat aangeven bij de privacy instellingen.

Analoog en digitaal te gebruiken

Mocht u nog analoge portofoons in uw bezit hebben en wilt u deze inzetten voor uw communicatie, dan zijn deze Motorola MOTOTRBO DP2600e prima te combineren met uw huidige portofoons. De DP2600e zijn namelijk digitale portofoons die u ook analoog kunt gebruiken. U hoeft uw oude portofoons dus niet direct af te schrijven wanneer u een extra aantal portofoons nodig heeft.

Robuuste en compacte portofoons

De robuuste behuizing van de Motorola DP2600e portofoons kan wel tegen een stootje. De compacte portofoons met IP67-certificering zijn namelijk stofbestendig en onderdompelbaar voor maximaal een half uur tot op 1 meter diepte. U kunt ze dus zonder problemen buiten onder diverse weersomstandigheden gebruiken.

Lange spreektijd na opladen

Bij dit 6-pack Motorola DP2600e portofoons ontvangt u accu’s en 6-vaks groepslader. Met een opgeladen 2100 mAh accu kunt u de Motorola DP2600e ongeveer 14 tot 18,5 uur (analoog/digitaal) achtereenvolgend gebruiken. Lang genoeg dus voor een hele werkdag. De IMPRES 2100 mAh li-ion accu’s zijn overigens net als de behuizingen weersbestendig (IP68). Mocht u andere accu’s dan de meegeleverde accu’s willen, dan kunt u dit telefonisch of bij uw bestelling aangeven.

Zendvergunning nodig

Voor het gebruik van de Motorola DP2600e portofoons heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning en hoe u deze kunt aanvragen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de aanvraag.

Inhoud verpakking

  • 6x Motorola MOTOTRBO DP2600e UHF
  • 6x IMPRES li-ion 2100mAh accu (PMNN4491B)
  • 6-vaks Groepslader (PMPN4289A)
  • Handleiding

Product Details


Aantal portofoons

6

Vergunning

Vergunningsplichtig

Artikelnummer

MDH02RDH9VA1AN_6x_PMPN4289A

Merk

Motorola

Met opbergkoffer

Nee

Explosieveilig (ATEX)

Nee

Met oortjes

Nee

Met groepslader

Nee

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DP2600 UHF 6-pack

3.387,00 excl. btw
4.098,27 incl. btw