Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

4.6/5

thuiswaarborg-small.svg

030 - 669 1227

Kennisblog
Cases
Evenementen
Professional Services
MobilofoonsMobilofoons
Motorola DM4401E VHF Mobilofoon
Product Image 0
Product Image 1
Motorola DM4401E VHF Mobilofoon
Blijf op koers met de Motorola DM4401e VHF. De mobilofoon bevat 99 kanalen, geïntegreerde WiFi, Bluetooth en GPS en beschikt over functies zoals VOX en Intelligent Audio. Het wordt je makkelijk gemaakt te focussen op de weg, terwijl je geniet van hoogstaande communicatie langs de gehele route.

705,00 excl. btw
853,05 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
 • Usp icon

  Kopen op rekening voor zakelijke klanten

 • Usp icon

  4.6 / 5 op basis van 1200+ reviews

 • Usp icon

  Gratis verzending

 • Usp icon

  Professioneel advies

 • Usp icon

  20+ jaar ervaring

  Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Motorola DM4401E VHF Mobilofoon

Eigenschappen Motorola DM4401e VHF:

VHF Bluetooth 4.0 mobilofoon (136-174 MHz)
99 gesprekskanalen
Digitaal en analoog te gebruiken
Numeriek display met kanaalweergave
Stof- en spatwaterdicht (IP54), valbestendig (MIL-STD 810)
4 programmeerbare knoppen
o.a. VOX en Indoor location tracking functies
Afmetingen: 44 x 169 x 134mm

Onderweg en op koers

De DM4401e is ontworpen voor de alledaagse bestuurder. Vracht leveren, zendingen ophalen of passagiers naar hun bestemming rijden; jij en jouw collega's zijn onderweg en in beweging! Als chauffeur vertrouw je erop de veiligheid van jouw passagiers én pakketten te kunnen waarborgen. De Motorola DM4401e ondersteunt je hierbij. Bij een incident maak je gebruik van de programmeerbare knoppen. Hulp inschakelen doe je met slechts één druk op de knop. Indien nodig kan een chauffeur tijdens een incident snel contact opnemen met collega's. De techniek van deze mobilofoon geeft namelijk een naadloze dekking langs de gehele route.

Nodige veiligheidsfuncties

Jouw staf inpandig lokaliseren? Dat kan door de Indoor Location Tracking functie. De Lone Worker activatie vindt plaats zodra een verdwaalde collega een langere tijd inactief is geweest. Als je inactief blijft zonder te reageren op de meldingen op jouw mobilofoon, wordt er automatisch een noodoproep gestart. Zodra je hierop reageert weten jouw collega's dat alles in orde is.

Rijk aan essentiële functies

De Motorola DM4401e VHF bevat essentiële en geavanceerde functies om onderweg in te zetten. Zo beschikt de mobilofoon over Dual Capacity Direct Mode, dat betekent twee keer zoveel oproepcapaciteit. De functie maakt het namelijk mogelijk om gelijktijdig op 2 kanalen te zenden op 1 frequentie. Altijd op zoek naar de juiste volumestand? Dat is nu verleden tijd. Met Intelligent Audio scant de mobilofoon omgevingslawaai en compenseert jouw spraakvolume hier automatisch op aan. Hierdoor blijf je oproepen horen en mis je ze niet.

Mobiele efficiëntie

Met de Motorola DM4401e VHF blijf je naadloos in contact met je collega's terwijl je onderweg bent. De digitale mobilofoon biedt superieure geluidskwaliteit en een uitstekend bereik. De noise cancelling microfoon zorgt voor een heldere verstaanbaarheid door het wegfilteren van achtergrondgeluid. Bekijk informatie zoals beller-ID, kanaalnummer en contacten op een duidelijk, contrastrijk alfanumeriek display. Deze mobilofoon bevordert het communiceren, coördineren en samenwerken met jouw team voor maximale efficiëntie en veiligheid.

Radio Management Suite

Programmeer jouw mobilofoons snel en efficiënt met de Radio Management-tool. Mobilofoons kunnen in batches worden geprogrammeerd volgens een gestandaardiseerd sjabloon, wat resulteert in foutloze resultaten en optimale prestaties.

Inhoud verpakking

 • Motorola DM4401e VHF
 • Handmicrofoon
 • Voedingskabel
 • Montagebeugel
 • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

MDM28JNC9RA2AN

Merk

Motorola

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Bel onsE-mail
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden

Reviews (0)

Ga naar Trusted Shops reviews

Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DM4401E VHF Mobilofoon

705,00 excl. btw
853,05 incl. btw