Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola DM4400E UHF Mobilofoon
Product Image 0
Product Image 1
Motorola DM4400E UHF Mobilofoon
De Motorola DM4400 UHF mobilofoon met handmicrofoon is het perfecte communicatiemiddel voor in voertuigen. De digitale mobilofoon heeft 32 kanalen en biedt een uitstekend bereik en heldere geluidskwaliteit. Met 4 programmeerbare knoppen, waarvan er één is in te stellen als alarmknop.

640,00 excl. btw
774,40 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Motorola DM4400E UHF Mobilofoon

Eigenschappen Motorola DM4400 UHF

UHF Mobilofoon (403-470 MHz)
Inclusief handmicrofoon
32 gesprekskanalen
Digitaal en analoog te gebruiken
Helder display met kanaalweergave
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Past volume aan aan omgevingsgeluid
Microfoon met ruisfiltering

Veilig communiceren in voertuigen

Met de Motorola DM4400 mobilofoon blijven u en uw medewerkers bereikbaar terwijl ze onderweg zijn. Het is een veilig communicatiemiddel voor in voertuigen, zoals vrachtwagens en hijskranen. Zo kan een chauffeur tijdens een incident snel contact opnemen met collega's indien nodig. De Motorola DM4400 is voorzien van een handmicrofoon.

Uitstekende geluidskwaliteit

Op de Motorola DM4400 zitten features die garant staan voor een uitstekende geluidskwaliteit. Een daarvan is Intelligent Audio, dat het volume van de mobilofoon automatisch aanpast aan de hoeveelheid achtergrondgeluid. Zo kunt u uw gesprekspartner moeiteloos verstaan tijdens het rijden en staat het geluid niet onnodig hard wanneer u zich in een stille omgeving bevindt. De microfoon met IMPRES Audio filtert bovendien omgevingsgeluiden zodat uw stem duidelijk overkomt aan de andere kant van de lijn.

Geschikt voor analoog en digitaal gebruik

Deze uitvoering van de Motorola DM400 betreft het UHF-model; deze werkt op de 403-470 MHz frequentie en beschikt over 32 gesprekskanalen. Met behulp van de 2 navigatietoetsen selecteert u eenvoudig het gewenste kanaal dat vervolgens op het scherm wordt weergegeven. U kunt de Motorola DM400 mobilofoon zowel digitaal als analoog gebruiken, wat ideaal is voor bedrijven die nog werken met analoge apparatuur en geleidelijk willen overgaan naar digitaal.

Stof- en waterdicht (IP54)

U kunt de Motorola DM4400 overal gebruiken en mee naartoe nemen. De robuuste portofoon beschikt namelijk over een IP54-certificering, wat betekent dat het toestel stof- en spatwaterdicht is. Hierdoor kunt u de Motorola DM4400 prima in een buitenomgeving gebruiken, ook wanneer het regent.

Inhoud verpakking

  • Motorola DM4400
  • Handleiding

Product Details


Frequentiebereik

UHF

Artikelnummer

MDM28QNC9VA2AN

Merk

Motorola

EAN

MDM28QNC9VA2ANB

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DM4400E UHF Mobilofoon

640,00 excl. btw
774,40 incl. btw