Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola DM2600 UHF Mobilofoon
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Motorola DM2600 UHF Mobilofoon
Met de Motorola DM2600 verenig jij je team vanuit jouw chauffeursstoel. De uitblinker van de MOTOTRBO serie beschikt over 160 kanalen, een alfanumerieke display met beller-ID en is rijk aan functies. De mobilofoon kan voorrang geven aan kritieke communicatie en de oproepcapaciteit verdubbelen.

595,00 excl. btw
719,95 incl. btw
Bel voor levertijd
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Motorola DM2600 UHF Mobilofoon

Eigenschappen Motorola DM2600 UHF:

UHF Mobilofoon (403-470 MHz)
160 gesprekskanalen
Digitaal en analoog te gebruiken
Alfanumeriek display met kanaalweergave
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Noise cancelling microfoon
Rijk aan functies
Afmetingen: 44 x 169 x 134mm

In contact en op koers

De DM2600 is ontworpen voor de alledaagse bestuurder. Vracht leveren, zendingen ophalen of passagiers naar hun bestemming rijden; jij en jouw collega's zijn onderweg en in beweging! Als chauffeur vertrouw je erop de veiligheid van jouw passagiers én pakketten te kunnen waarborgen. De Motorola DM2600 ondersteunt je hierbij. Bij een incident maak je gebruik van de programmeerbare knoppen. Hulp inschakelen doe je met slechts één druk op de knop. Indien nodig kan een chauffeur tijdens een incident snel contact opnemen met collega's. De techniek van deze mobilofoon geeft namelijk een naadloze dekking langs de gehele route.

Rijk aan essentiële functies

De Motorola DM2600 bevat essentiële en geavanceerde functies om onderweg in te zetten. Zo beschikt de mobilofoon over Dual Capacity Direct Mode, dat betekent twee keer zoveel oproepcapaciteit. De functie maakt het namelijk mogelijk om gelijktijdig op 2 kanalen te zenden op 1 frequentie.

Lone Worker activatie vindt plaats zodra een verdwaalde gebruiker een langere tijd inactief is geweest. Als je inactief blijft zonder te reageren op de meldingen op jouw mobilofoon, wordt er automatisch een noodoproep gestart. Zodra je hierop reageert weten jouw collega's dat alles in orde is. Daarnaast is er Transmit Interrupt om prioriteit te geven aan kritieke communicatie. De functie stelt je namelijk in staat om bij noodsituaties een kanaal vrij te maken en te houden. Zelfs wanneer dat kanaal al in gebruik is.

Altijd op zoek naar de juiste volumestand? Dat is nu verleden tijd. Met Intelligent Audio scant de mobilofoon omgevingslawaai en compenseert jouw spraakvolume hier automatisch op aan. Hierdoor blijf je oproepen horen en mis je ze niet.

Mobiele efficiëntie

Met de Motorola DM1600 UHF blijf je naadloos in contact met je collega's terwijl je onderweg bent. De digitale mobilofoon biedt superieure geluidskwaliteit en een uitstekend bereik. De noise cancelling microfoon zorgt voor een heldere verstaanbaarheid door het wegfilteren van achtergrondgeluid. Bekijk informatie zoals beller-ID, kanaalnummer en contacten op een duidelijk, contrastrijk alfanumeriek display. Deze mobilofoon bevordert het communiceren, coördineren en samenwerken met jouw team voor maximale efficiëntie en veiligheid.

Radio Management Suite

Programmeer jouw mobilofoons snel en efficiënt met de Radio Management-tool. Mobilofoons kunnen in batches worden geprogrammeerd volgens een gestandaardiseerd sjabloon, wat resulteert in foutloze resultaten en optimale prestaties.

Inhoud verpakking

  • Motorola DM2600 UHF
  • Handmicrofoon
  • Voedingskabel
  • Montagebeugel
  • Handleiding

Product Details


Frequentiebereik

UHF

Artikelnummer

MDM02QNH9JA2AN

Merk

Motorola

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DM2600 UHF Mobilofoon

595,00 excl. btw
719,95 incl. btw