Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola DM1600 VHF Mobilofoon
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Motorola DM1600 VHF Mobilofoon
Met de Motorola DM1600 VHF mobilofoon houd jij jouw ogen op de weg. Dit perfecte communicatiemiddel is met precisie ontwikkeld voor bestuurders van o.a. trams, bussen en vrachtwagens. Bevat 160 kanalen, een alfanumerieke display met beller-ID en is analoog en digitaal in te zetten.

535,00 excl. btw
647,35 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Motorola DM1600 VHF Mobilofoon

Eigenschappen Motorola DM1600 VHF:

VHF Mobilofoon (136-174 MHz)
160 gesprekskanalen
Digitaal en analoog te gebruiken
Alfanumeriek display met kanaalweergave
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Noise cancelling software
Transmit Interrupt en Lone Worker functie
Afmetingen: 44 x 169 x 134mm

Mobiele efficiëntie

Met de Motorola DM1600 VHF blijf je naadloos in contact met je collega's terwijl je onderweg bent. De analoge/digitale mobilofoon biedt superieure geluidskwaliteit en een uitstekend bereik. De noise cancelling microfoon zorgt voor een heldere verstaanbaarheid door het wegfilteren van achtergrondgeluid. Bekijk informatie zoals beller-ID, kanaalnummer en contacten op een duidelijk, contrastrijk alfanumeriek display. Deze mobilofoon bevordert het communiceren, coördineren en samenwerken met jouw team voor maximale efficiëntie en veiligheid.

In contact en op koers

De DM1600 is ontworpen voor de alledaagse bestuurder. Vracht leveren, zendingen ophalen of passagiers naar hun bestemming rijden; jij en jouw collega's zijn onderweg en in beweging! Als chauffeur vertrouw je erop de veiligheid van jouw passagiers én pakketten te kunnen waarborgen. De Motorola DM1600 ondersteunt je hierbij. Bij een incident maak je gebruik van de programmeerbare knoppen. Hulp inschakelen doe je met slechts één druk op de knop. Indien nodig kan een chauffeur tijdens een incident snel contact opnemen met collega's. De techniek van deze mobilofoon geeft namelijk een naadloze dekking langs de gehele route.

Snel schakelen

De Motorola DM1600 beschikt over een uitstekend bereik en heldere geluidskwaliteit. De ingebouwde noise-cancelling microfoon zorgt voor een perfecte verstaanbaarheid door het wegfilteren van achtergrondgeluiden. De Transmit Interrupt functie stelt je in staat om bij noodsituaties een kanaal vrij te maken en te houden. Zelfs wanneer dat kanaal al in gebruik is. Lone Worker activatie vindt plaats zodra een verdwaalde gebruiker een langere tijd inactief is geweest. Als je inactief blijft zonder te reageren op de meldingen op jouw mobilofoon, wordt er automatisch een noodoproep gestart. Zodra je hierop reageert weten jouw collega's dat alles in orde is.

Stof- en waterdicht (IP54)

Je kan de DM1600 VHF zorgeloos verplaatsen of meenemen. De robuuste mobilofoon beschikt namelijk over een IP54-certificering, wat betekent dat het apparaat stof- en spatwaterdicht is. Bovendien kun je de Motorola DM1600 VHF echter ook gebruiken als analoge mobilofoon, zodat je hem eventueel nog kunt combineren met analoge apparatuur.

Radio Management Suite

Programmeer jouw mobilofoons snel en efficiënt met de Radio Management-tool. Mobilofoons kunnen in batches worden geprogrammeerd volgens een gestandaardiseerd sjabloon, wat resulteert in foutloze resultaten en optimale prestaties.

Inhoud verpakking

  • Motorola DM1600 VHF
  • Handmicrofoon
  • Voedingskabel
  • Montagebeugel
  • Handleiding

Product Details


Frequentiebereik

VHF

Artikelnummer

MDM01JNH9JA2AN

Merk

Motorola

EAN

MDM01JNC9JA2AN

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DM1600 VHF Mobilofoon

535,00 excl. btw
647,35 incl. btw