Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola CLP446e Bundel + Groepslader
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Motorola CLP446e Bundel + Groepslader
6 stuks, met oortjes
De compacte, vergunningsvrije Motorola CLP446e is de opvolger van de succesvolle CLP446 portofoon. Het vernieuwde toestel is uitermate geschikt voor snelle, discrete communicatie in o.a. horeca, retail, supermarkten, hotels en bij events. Dit 6-pack wordt geleverd inclusief oortjes en groepslader.

1.099,00 excl. btw
1.329,79 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Motorola CLP446e Bundel + Groepslader

Eigenschappen Motorola CLP446e 6-pack:

Zeer compacte vergunningsvrije portofoons
8 kanalen met versleuteling, uit te breiden naar 16
LED-ring voor batterijstatus, ontvangen en zenden
Gebruikstijd tot 20 uur (met standaard 1800 mAh accu)
Antibacteriële polycarbonaat behuizing met IP54-certificering
Zendvermogen van 500mW
Klein formaat: 90 x 51 x 25 mm
Weegt slechts 95 gram, inclusief accu

Compacte portofoons voor retail, horeca en supermarkten

Door de drukte in retail en horeca is het noodzakelijk om efficiënt te communiceren. De zes compacte Motorola CLP446e portofoons met oortje wegen elk slechts 95 gram en zijn de ideale communicatieoplossing in retail- en horecaomgevingen. Mede dankzij het mooie en compacte design passen de apparaatjes in elke omgeving. De gebruiksvriendelijke portofoons met ingebouwde antenne zijn zeer klein, waardoor de toestellen ook eenvoudig onder de werkkleding gedragen kunnen worden. Met behulp van de grote PTT (Push-to-Talk) knop communiceert men snel met andere gebruikers en de handige LED-ring geeft de status van o.a. batterij, zenden en ontvangen weer. Op een volledig opgeladen accu gaan de Motorola CLP446e ongeveer 20 uur mee, waarna u de portofoons kunt opladen in de 6-vaks groepslader.

Bekijk de CLPe-serie

Vernieuwd oortje

Het vernieuwde oortje brengt een aantal verbeteringen met zich mee en maakt de Motorola CLP446e portofoon compleet en stijlvol. Zo is de in-line PTT-knop met microfoon een stuk kleiner en lichter en is de oorhaak gemaakt van rubber voor meer flexibiliteit en draagcomfort. Daarnaast zorgt het oortje voor een betere isolatie om omgevingsgeluid te verminderen. Naast de standaard meegeleverde medium eartips zijn er ook nog andere formaten eartips verkrijgbaar, zodat er voor iedere medewerker een perfecte pasvorm is. Doordat het oortje goed aansluit op het oor kan geen enkel bericht gemist worden.

Vergrendelingsmechanisme

De CLP446e portofoon is voorzien van een eenvoudig 180° draai- en vergrendelingsmechanisme wat wrijving vermindert en daarmee voor een langere levensduur van accessoires zorgt. Bovendien maakt dit connectormechanisme het aansluiten van een oortje op de portofoon en het verwijderen ervan gemakkelijker. Je bevestigt de connector van het oortje in de daarvoor bestemde aansluiting en draait het 180º om deze te vergrendelen. De portofoon geeft een foutmelding wanneer je deze handeling verkeerd uitvoert.

Kanalen en reikwijdte

De Motorola CLP446e beschikt over 8 vergunningsvrije communicatiekanalen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunnen wij optioneel nog 8 kanalen extra programmeren. De portofoon heeft een reikwijdte van ongeveer enkele honderden meters tot maximaal 1 kilometer. In de meeste horeca- en winkelomgevingen zal de CLP446e meer dan voldoende dekking bieden. Beton, staal en andere objecten kunnen het bereik echter verminderen. Heb je een groter bereik nodig, dan kun je kiezen voor de CLPe PLUS.

Eenvoudig uit te breiden

Wil je starten met dit 6-pack portofoons en je portofoonset later uitbreiden? De Motorola CLP446e kan eenvoudig en ongelimiteerd worden uitgebreid met extra portofoons. Ook werkt de CLP446e naadloos samen met zijn voorganger; de Motorola CLP446. Handig als je oude portofoons nog in goede staat zijn en je de set wilt uitbreiden.

Storingsvrij communiceren

De meest gebruikte portofoons in de horeca, retail en in supermarkten zijn vergunningsvrije portofoons, zoals de CLP446e. Hierdoor kan het voorkomen dat je vreemden op de lijn hoort en dat de portofoons storen; een veel gehoord issue in winkelcentra of op horecapleinen. Dit komt doordat alle vergunningsvrije portofoons worden geleverd met een standaard versleutelingscode. Wij kunnen de portofoon voorzien van een afwijkende versleutelingscode, zodat de kans op stoorzenders aanzienlijk kleiner wordt. Interesse? Bekijk dan eens onze herprogrammeringsservice of neem contact op met onze productspecialisten.

Passend advies en portofoons op proef

Het kan een behoorlijke stap zijn om je bedrijf volledig uit te rusten met portofoons. Wij denken daarom graag met je mee. Of het nu gaat om 2, 200 of 2000 stuks; voor iedereen bieden we een passende oplossing. Om er zeker van te zijn dat je een geschikte oplossing ontvangt, nemen wij graag telefonisch contact met je op. Toch nog twijfels? Geen zorgen! Voordat er een eventuele aanschaf plaatsvindt, bieden wij je graag de kans om op je eigen locatie kosteloos te testen met de desgewenste portofoons. Neem voor advies en een proefplaatsing contact met ons op via telefoonnummer +31(0)30 669 1227 of mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Inhoud verpakking

  • 6x Motorola CLP446e compacte portofoon
  • 6x Oorhaak/C-oortje (PMLN8077)
  • 6x Eartip medium (PMLB8069)
  • 6x 1800mAh accu (HKNN4013)
  • 6x Holster (PMLN8065)
  • Groepslader, 6-vaks (IXPN4029)
  • Handleiding

Product Details


Aantal portofoons

6

Vergunning

Vergunningsvrij

Artikelnummer

CLP446e_Bundel6

Merk

Motorola

Met opbergkoffer

Nee

Explosieveilig (ATEX)

Nee

Met oortjes

Ja

Met groepslader

Ja

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


product werkt naar behoren en alles was…

product werkt naar behoren en alles was snel geleverd

Geschreven door Trusted Shops

Handig en goede kwaliteit

Handig en goede kwaliteit

Geschreven door Trusted Shops

Motorola CLP446e Bundel + Groepslader

1.099,00 excl. btw
1.329,79 incl. btw