Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon
Product Image 0
Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon
De Kenwood TK-D840E UHF digitale mobilofoon voldoet aan de ETSI-normering en biedt betrouwbare communicatie voor onderweg. Deze mobilofoon heeft 128 kanalen en biedt een uitstekend bereik en heldere geluidskwaliteit. Met 3 programmeerbare knoppen en diverse veiligheidsfuncties.

379,00 excl. btw
458,59 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon

Eigenschappen Kenwood TK-D840E

UHF Mobilofoon (400 - 470 MHz)
128 gesprekskanalen (4 zones)
Digitaal en analoog te gebruiken
Helder display met kanaalweergave
3 programmeerbare functietoetsen
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Optimaliseert geluidskwaliteit
Diverse veiligheidsfuncties
Dual-slot Direct Mode op 12,5 KHz

Digitale mobilofoon

De Kenwood TK-D840E is een digitale mobilofoon die communicatie via DMR Tier II ondersteunt en aan de ETSI-normering voldoet. De mobilofoon is echter ook analoog inzetbaar en schakelt automatisch over van de ene naar de andere modus indien nodig. Doordat de mobilofoon ook te combineren is met analoge apparatuur is hij ook geschikt voor organisaties die nog niet (volledig) gemigreerd zijn naar digitaal. Op het grote 2-cijferige LED-display van de Kenwood TK-D840E kunt u zien welk kanaal er in gebruik is. Het voorpaneel is tevens voorzien van 3 programmeerbare functietoetsen voor een snellere en betere bediening.

2 gelijktijdige gesprekken op 1 kanaal

De Dual-slot direct modus maakt het mogelijk om 2 gelijktijdige gesprekken te voeren op een 12,5 KHz kanaal. Hiermee wordt de capaciteit van het kanaal verdubbeld, zonder dat u daarvoor een repeater nodig heeft.

Veiligheidsfuncties

Op de Kenwood TK-D840E zitten verschillende veiligheidsfuncties. Soms kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een gesprek te onderbreken, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een noodsituatie. U kunt dan gebruik maken van Call Interrupt mode. Voor mensen die zelfstandig werken op afgelegen locaties is er een lone worker functie aanwezig waarmee een alarm afgegeven kan worden.

Stof- en waterdicht (IP54)

De Kenwood TP-D840E optimaal beschermd zodat u hem gebruiken in diverse werkomgevingen. De robuuste mobilofoon beschikt namelijk over een IP54-certificering, wat betekent dat het toestel stof- en spatwaterdicht is.

Uitstekende geluidskwaliteit

Een van de belangrijkste dingen van een mobilofoon is de geluidskwaliteit; u wilt de persoon aan de andere kant van de lijn immers goed kunnen verstaan. De Motorola optimaliseert het geluid met de AMBE+2 VOCODER technologie zodat u ook moeiteloos gesprekken kunt voeren in rumoerige omgevingen. Met voice announcement hoort u welk kanaal actief is en hoeft u niet op het display te kijken.

Inhoud verpakking

  • Kenwood TK-D840E UHF
  • Handleiding

Product Details


Frequentiebereik

UHF

Artikelnummer

TKD840E30

Merk

Kenwood

EAN

019048214805

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon

379,00 excl. btw
458,59 incl. btw