Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Hytera VM750D Bodycam
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Hytera Body Worn Camera VM750D Unbox
Hytera VM750D Bodycam
32GB, Bluetooth, GPS, WiFi en 4G

Leg gebeurtenissen in het werkveld vast op beeld, zodat je altijd bewijsmateriaal hebt als het nodig is. De Hytera VM750D bodycam is een uitstekende body worn camera voor politie- en beveiligingspersoneel. Met intelligente scene detectie, een Full HD camera en 32 GB opslagruimte.


630,00 excl. btw
762,30 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads


Hytera VM750D Bodycam

Eigenschappen Hytera VM750D 4G bodycam

HD camera (1080p@30fps) met speaker en microfoon
Met een 2.8'' TFT LCD kleuren touchscreen (240x320 QVGA)
PTT-knop en functieknoppen voor video opname en foto’s
Werkt met 3G, 4G LTE en WiFi 5 (11ac) voor realtime streamen en PTT voice call
Licenties apart verkrijgbaar voor portofoongebruik (spraak), GPS en live video bekijken
MicroUSB-poort voor opladen
Bluetooth, GPS en een SIM-kaartslot voor 3G en 4G LTE
Betrouwbare opslag (tot 32 GB) met AES-256 encryptie
Valbestendig tot op 2m hoogte, stof- en waterbestendig (IP68)
Afmeting: 116 x 61 x 26 mm, weegt 210 gram

Body worn camera voor bewijs en transparantie

Voor transparantie en ter verantwoording worden bodycams veel ingezet door handhavingsinstanties, bijvoorbeeld voor beveiligingspersoneel en politieagenten. Ook vormt de bodycam een afschrikmiddel tegen geweld. Gebeurtenissen worden nauwkeurig vastgelegd op camera. Daarnaast is een bodycam ook een uitkomst voor personeel op de werkvloer dat lastige technische klussen uitvoert. Een supervisor kan dan optioneel op afstand meekijken en advies geven. Je neemt de bodycam makkelijk mee in je hand of bevestigt deze aan de meegeleverde riemclip. Met een batterijduur tot 11 uur, gaat de accu de hele werkdag mee.

HD body camera met infrarood nachtzicht

Alles wat er in het werkveld gebeurt, kan door de Hytera VM750D in HD kwaliteit opgenomen worden. Druk op de knop en de bodycam maakt beeldopnames met een horizontale kijkhoek van 127°. Je bent altijd verzekerd van duidelijke videobeelden, ook in het donker. De bodycam ondersteunt namelijk infrarood nachtzicht.

Optionele PoC portofoon en 4G LTE live video streaming

De Hytera VM750D streamt via 4G LTE realtime video indien gewenst naar jouw meldkamer. Hierdoor kan de situatie snel in kaart gebracht worden en is direct anticiperen mogelijk. Daarnaast doet de bodycam dienst als een portofoon met PoC toepassing (Push-to-Talk over Cellular). Je start eenvoudig een spraakoproep door de PTT-knop in te drukken. Let op: er zijn licenties nodig voor het gebruik van de body camera als portofoon (spraak) of wanneer je live video wilt streamen naar centralisten in een meldkamer, al dan niet met GPS locatie. Deze licenties en een geschikte simkaart zijn apart verkrijgbaar. Zonder licenties werkt de VM750D bodycam als gewone camera. Je bekijkt de camerabeelden dan achteraf door de bodycam aan te sluiten op een computer.

Intelligente functies als scene detectie en gezichtsherkenning

Een aantal geavanceerde mogelijkheden maakt het gebruik van een bodycam nog functioneler. Gebruik je gezichtsherkenning, dan ontvang je een melding als een gezicht wordt gematcht. Ook als iemand bijvoorbeeld snel langs rent. Ren jij erachteraan, dan blijven de opnames duidelijk door beeldstabilisatie. Bovendien herkent de body camera diverse situaties. Beschik je over de Dispatcher licentie, dan is alarmering onder sommige omstandigheden mogelijk. Bijvoorbeeld bij een geblokkeerde camera en wanneer de persoon die hem draagt op de grond ligt of niet beweegt.

Databeveiliging en weerbestendige behuizing

Regen, stof of een kleine val; de behuizing van de Hytera VM750D kan er wel tegen. De bodycam is volledig stof- en waterdicht (IP68) en is bestand tegen vallen vanaf max. 2 meter hoogte. Van binnenuit zijn de opgeslagen foto’s, video’s en audio beveiligd met AES-256 encryptie. Alle data worden versleuteld en zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers. Alles voor de veiligheid en integriteit.

Inhoud verpakking

  • Hytera VM750D 4G bodycam (32 GB)
  • Riemclip (BC47)
  • Li-ion batterij 3500 mAh (BP3504)
  • Voedingsadapter (PS2030)
  • USB naar micro-USB datakabel
  • Handleiding

Product Details


Opslag

32 GB

Artikelnummer

VM750D-32GB

Merk

Hytera

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Hytera VM750D Bodycam

630,00 excl. btw
762,30 incl. btw