Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Hytera SmartDispatch
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Hytera SmartDispatch
Meldkamer Software
Krijg inzicht in het portofoonverkeer binnen uw organisatie en monitor waar nodig portofoons en gesprekken. Bekijk statusmeldingen, (de)blokkeer porto’s en zie via GPS waar ze zich bevinden. Hytera SmartDispatch software is perfect voor meldkamers en kan in diverse varianten worden samengesteld.

Prijs op aanvraag

Bel tijdens kantooruren naar 030 - 669 1227 of vraag een offerte aan.

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


Hytera SmartDispatch

Hytera SmartDispatch omvat onder andere:

Online en offline statusmeldingen
Ondersteuning van alle oproeptypen
Portofoons blokkeren en deblokkeren
Positieherkenning via GPS
Tekstberichten
Stemopnames en weergave
Statistiek en analyse

Hytera SmartDispatch software

Met de Hytera SmartDispatch software beheert u alle portofoons en overige apparatuur binnen uw DMR netwerk. De softwareoplossing ondersteunt VoIP en faciliteert efficiënte communicatie. De Hytera SmartDispatch software is compatible met Windows en kan in verschillende varianten worden samengesteld. Op deze pagina vindt u diverse mogelijkheden van de meldkamersoftware. Voor meer mogelijkheden en een gespecificeerde offerte kunt u contact opnemen met onze productspecialisten.

Statusmeldingen en positieherkenning via GPS

Via de SmartDispatch software kunt u inzien of portofoons online of offline zijn. Het is mogelijk om de status van de DMR portofoon automatisch naar SmartDispatch te laten zenden, maar u kunt de status ook handmatig opvragen. Daarnaast controleert u eenvoudig de exacte locatie van alle DMR portofoons met GPS-functie.

Diverse oproepen

De Hytera software ondersteunt verschillende oproepen. Zo kunt u tekstuele berichten verzenden aan individuele personen, een team oproepen om bijvoorbeeld actie te ondernemen of een oproep verzenden aan álle personen binnen uw DMR netwerk. De tekstberichten zijn binnen de software vormgegeven als een chat en worden permanent in de SmartDispatch database opgeslagen. Ook gesprekken worden bewaard en kunt u achteraf beluisteren en analyseren. Naast DMR oproepen registreert de SmartDispatch server ook de oproepen uit het openbare telefoonnetwerk.

Portofoons (de)blokkeren

Is een portofoon gestolen of is onduidelijk waar een portofoon is gebleven? Via de Hytera SmartDispatch software kunt u een portofoon blokkeren, zodat iemand via het apparaat geen oproepen meer kan doen of tekstberichten kan verzenden. Is de portofoon weer terecht, dan kunt u deze in het Hytera controlecentrum weer deblokkeren.

Noodgevallen

Via SmartDispatch software kunt u meeluisteren met spraakactiviteiten van DMR portofoons, zonder dat men de PTT-knop hoeft in te toetsen. Dit komt zeer van pas tijdens noodgevallen, vooral wanneer men niet in staat is om zelf alarm te slaan. Wordt er wel via een portofoon een noodgeval gemeld, dan stuurt Hytera SmartDispatch een alarmsignaal uit. Dankzij de GPS-functie weet u op welke locatie het noodgeval is.

Product Details


Type licentie

Software licentie

Geldigheid

Onbeperkt

Aantal gebruikers

1 Gebruiker

Artikelnummer

SDN40

Merk

Hytera

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!