Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

3M Peltor WS ProTac XPI
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
3M Peltor WS ProTac XPI
met hoofdband en Bluetooth
Met een 3M Peltor WS ProTac XPI communiceert u ook in lawaaiige omgevingen duidelijk met collega’s, terwijl uw gehoor wordt beschermd. De gehoorbeschermende headset kan namelijk via Bluetooth met 2 portofoons en/of smartphones verbonden worden. Dit model is voorzien van een hoofdband.

630,00 excl. btw
762,30 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


3M Peltor WS ProTac XPI

Eigenschappen 3M Peltor WS Protac XPI:

Geluiddempende gehoorbescherming met hoofdband
Gemiddelde dempingswaarde SNR 26dB
Met multipoint Bluetooth voor twee portofoons of smartphones
Met VOX-functie, niveau-afhankelijke functie en PTL-knop
Noise cancelling microfoon filtert omgevingsgeluid
Stof- en waterbestendige microfoon (IP68)
Optimaal zichtbaar door zijn felle kleur
Werkt 45 uur met volledig opgeladen batterijen

Geluiddempende gehoorbescherming met hoofdband

Gehoorbescherming is onmisbaar in bijvoorbeeld industriële werkomgevingen, op bouwplaatsen en op vliegvelden. Hier is het echter wel belangrijk voor de veiligheid om met collega's te communiceren. De 3M Peltor WS ProTac XPI met hoofdband biedt uitkomst. Met deze gehoorbeschermende headset spaart u uw gehoor en communiceert u tegelijkertijd met anderen.

Gehoorbeschermer met multipoint Bluetooth

Verbind de Peltor WS ProTac XPI via Bluetooth met twee apparaten tegelijkertijd, zoals een portofoon en smartphone. Zo is het mogelijk om dichtbij of op afstand met uw collega's te communiceren, zonder de gehoorbeschermer af te zetten. Tijdens een oproep hoort u uw gesprekspartner via de headset en kunt u simpelweg via de microfoon antwoord geven.

Waterdichte noise cancelling microfoon en VOX

De noise cancelling microfoon van de Peltor WS ProTac XPI filtert omgevingsgeluid, waardoor gesprekspartners voornamelijk uw stem horen. Wat zeer van pas komt onder diverse werkomstandigheden, is dat de microfoon stofvrij en waterdicht (IP68) is. Daarnaast is de gehoorbeschermer uitgerust met de VOX-functie, een spraakgestuurde functie, waardoor u handsfree kunt communiceren.

PTL-knop en niveau-afhankelijke werking

De niveau-afhankelijke werking houdt in dat de kleine microfoons aan de buitenzijde van de oorkap alle audio opnemen en schadelijk geluid filteren. Zo hoort u wel een alarm of pratende collega's, maar is het volume van het geluid niet te hoog. Let op dat communicatie bij té hoge geluidspieken ook niet mogelijk is, omdat de headset dan het omgevingsgeluid blokkeert. Is de niveau-afhankelijke functie uitgeschakeld, dan kunt u gebruikmaken van de PTL-knop (push-to-listen) indien u toch wilt horen wat er in de omgeving gebeurt.

Werkt op batterijen

Volledig opgeladen is de Peltor WS ProTac XPI gemiddeld 45 uur te gebruiken. De gehoorbeschermer werkt op AA batterijen, maar u kunt ook kiezen voor een optionele oplaadbare batterij. Wanneer de batterijen van de gehoorbeschermer bijna leeg zijn, geeft de Peltor WS ProTac XPI een gesproken waarschuwing zodat u ze tijdig kunt vervangen.

Inhoud verpakking

  • 3M Peltor WS ProTac XPI met hoofdband (MT15H7AWS6)
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

MT15H7AWS6

Merk

3M Peltor

EAN

7318640069497

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

3M Peltor WS ProTac XPI

630,00 excl. btw
762,30 incl. btw