Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

3M Peltor Protac III
Product Image 0
3M Peltor Protac III
met helmbevestiging
De 3M Peltor Protac III beschermt uw gehoor in luidruchtige omgevingen, terwijl achtergrondgeluiden hoorbaar blijven. U bent dus niet compleet afgesloten van de omgeving en kunt met uw collega's communiceren zonder de headset af te doen. Harde geluiden worden gedempt tot maximaal 82dB.

83,00 excl. btw
100,43 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


3M Peltor Protac III

Eigenschappen 3M Peltor Protac III

Gemiddelde dempingswaarde SNR 30dB
Met actieve geluidscontrole
Omgevingsgeluiden blijven hoorbaar
3,5mm jack aansluiting voor telefoon of portofoon
Werkt op 2 AA-batterijen (100 uur)
Hoog draagcomfort
Waarschuwing bij bijna lege batterijen
Schakelt vanzelf uit na 4 uur inactiviteit

Actieve geluidscontrole

De grote oorkussens van de Peltor Protac III beschermen uw gehoor tegen schadelijke geluidsniveaus. Daarentegen blijft u belangrijke achtergrondgeluiden (zoals alarmsignalen en voertuigen) wel horen en bent u dus niet volledig afgesloten van uw omgeving. Een externe microfoon pikt het omgevingsgeluid op en geeft dit in stereo weer via de speakers. U kunt dus ook met mensen communiceren die bij u in de buurt staan zonder de headset af te doen. Het geluidsniveau van de speakers kunt u zelf regelen, maar is nooit harder dan 82 dB.

Met aansluiting voor telefoon of portofoon

Met de Peltor Protac III is het ook mogelijk om op afstand met uw collega's te blijven communiceren, zonder de headset af te hoeven doen. Op de gehoorbeschermer zit namelijk een 3,5 mm aansluiting voor koppeling met een mobiele telefoon of portofoon. Tijdens een oproep hoort u uw gesprekspartner via de headset.

Werkt op batterijen

De Peltor Protac III werkt op 2 AA-batterijen die een gebruiksduur leveren van ongeveer 100 uur. Om de batterijen te sparen schakelt de headset na 4 uur inactiviteit automatisch uit. En wanneer ze bijna leeg zijn geeft de Peltor Protac III een waarschuwing zodat u ze op tijd kunt vervangen.

Hoog draagcomfort

Een goede gehoorbeschermer moet uiteraard ook comfortabel zitten. De Peltor Protac III is daarom zo ontworpen dat u hem gerust een hele werkdag kunt dragen, zonder dat het gaat irriteren. De zachte oorkussens zorgen voor een gelijkmatige en consistente drukverdeling op het hoofd. Dit verhoogt het draagcomfort.

Inhoud verpakking

  • 3M Peltor Protac III
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

MT13H221P3E

Merk

3M Peltor

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

3M Peltor Protac III

83,00 excl. btw
100,43 incl. btw