Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Product Image 0
3M Peltor LiteCom Basic PMR446
met helmbevestiging
De Peltor LiteCom PMR Headset biedt professionele gehoorbescherming voor op de werkvloer. De headset beschermt tegen lawaai, maar stelt u tegelijkertijd in staat om helder te kunnen communiceren via de ingebouwde portofoon. Met mogelijkheid tot helmbevestiging.

649,00 excl. btw
785,29 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


3M Peltor LiteCom Basic PMR446

Eigenschappen 3M Peltor LiteCom PMR Headset

Professionele gehoorbescherming
Met helmbevestiging
Ingebouwde handsfree portofoon
Bereik: maximaal 2km
Slaapstand
Uitstekende geluidskwaliteit
Push-to-talk functie
Kanaalkeuze knop


Gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon
Tijdens het werk is het gemakkelijk als u handsfree kunt communiceren. De Peltor LiteCom PMR headset is een gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. Via de push-to-talk functie kunt u gemakkelijk communiceren met uw collega's.

Met helmbevestiging
Deze variant van de Peltor LiteCom PMR headset is speciaal ontworpen voor montage in een bouwhelm. Zo kunt u veilig aan de slag op de bouw, waarbij u beschermd wordt tegen lawaai, maar nog wel kunt communiceren.

Slaapstand
Deze gehoorbeschermer van Peltor beschikt over een slaapstand. Wanneer u langer dan 2 uur geen gesprekken voert via deze headset, schakelt het apparaat over op de slaapstand. Op het moment dat u de headset weer gaat gebruiken, schakelt het product automatisch aan.

Kanaalkeuze knop
De Peltor LiteCom PMR headset heeft een kanaalkeuze knop waarmee u tot maximaal 8 verschillende kanalen op de PMR 446MHz frequentie kunt kiezen. Zo kunt u snel schakelen tussen verschillende kanalen en communiceren meer verschillende collega's.

Inhoud verpakking
  • Peltor LiteCom PMR Helm Headset
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

MT53H7P3E4400-EU

Merk

3M Peltor

EAN

7318640063297

Ondersteuning

Vraag het onze experts!

Over dit product

Veelgestelde vragen


De helm wordt niet meegeleverd met de helmversie van de Peltor Litecom Basic headset. De helmuitvoering van de Peltor LiteCom is eenvoudig in alle gangbare bouwhelmen te klikken. De schelpen zelf zijn te verstellen, zodat de headset altijd prettig blijft zitten.Als u meerdere Peltor gehoorbeschermers nodig heeft, maken we graag een vrijblijvende offerte voor u!
Momenteel is de Peltor Litecom Pro de enige ATEX gecertificeerde gehoorbeschermer. Voor deze Peltor Litecom Pro, die op een hoger vermogen zendt, is ook een zendmachtiging benodigd.Wij kunnen u kostenloos assisteren bij het aanvragen van de zendmachtiging en stellen de Peltor gehoorbeschermer dan graag voor u in. De Peltor Litecom Pro is ook te combineren met vergunningsportofoons. 
Je kan met meerdere mensen op hetzelfde kanaal alleen moet je opletten als je met meer dan 15 mensen gaat dat je niet door elkaar heen gaat praten, dan vallen er natuurlijk sommige berichten weg


Wees de eerste die een review schrijft!

3M Peltor LiteCom Basic PMR446

649,00 excl. btw
785,29 incl. btw