Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon


379,00 excl. btw

458,59 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Kenwood TK-D840E UHF Mobilofoon

De Kenwood TK-D840E UHF digitale mobilofoon voldoet aan de ETSI-normering en biedt betrouwbare communicatie voor onderweg. Deze mobilofoon heeft 128 kanalen en biedt een uitstekend bereik en heldere geluidskwaliteit. Met 3 programmeerbare knoppen en diverse veiligheidsfuncties.

Lees meer

Eigenschappen Kenwood TK-D840E

UHF Mobilofoon (400 - 470 MHz)
128 gesprekskanalen (4 zones)
Digitaal en analoog te gebruiken
Helder display met kanaalweergave
3 programmeerbare functietoetsen
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Optimaliseert geluidskwaliteit
Diverse veiligheidsfuncties
Dual-slot Direct Mode op 12,5 KHz

Digitale mobilofoon

De Kenwood TK-D840E is een digitale mobilofoon die communicatie via DMR Tier II ondersteunt en aan de ETSI-normering voldoet. De mobilofoon is echter ook analoog inzetbaar en schakelt automatisch over van de ene naar de andere modus indien nodig. Doordat de mobilofoon ook te combineren is met analoge apparatuur is hij ook geschikt voor organisaties die nog niet (volledig) gemigreerd zijn naar digitaal. Op het grote 2-cijferige LED-display van de Kenwood TK-D840E kunt u zien welk kanaal er in gebruik is. Het voorpaneel is tevens voorzien van 3 programmeerbare functietoetsen voor een snellere en betere bediening.

2 gelijktijdige gesprekken op 1 kanaal

De Dual-slot direct modus maakt het mogelijk om 2 gelijktijdige gesprekken te voeren op een 12,5 KHz kanaal. Hiermee wordt de capaciteit van het kanaal verdubbeld, zonder dat u daarvoor een repeater nodig heeft.

Veiligheidsfuncties

Op de Kenwood TK-D840E zitten verschillende veiligheidsfuncties. Soms kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een gesprek te onderbreken, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een noodsituatie. U kunt dan gebruik maken van Call Interrupt mode. Voor mensen die zelfstandig werken op afgelegen locaties is er een lone worker functie aanwezig waarmee een alarm afgegeven kan worden.

Stof- en waterdicht (IP54)

De Kenwood TP-D840E optimaal beschermd zodat u hem gebruiken in diverse werkomgevingen. De robuuste mobilofoon beschikt namelijk over een IP54-certificering, wat betekent dat het toestel stof- en spatwaterdicht is.

Uitstekende geluidskwaliteit

Een van de belangrijkste dingen van een mobilofoon is de geluidskwaliteit; u wilt de persoon aan de andere kant van de lijn immers goed kunnen verstaan. De Motorola optimaliseert het geluid met de AMBE+2 VOCODER technologie zodat u ook moeiteloos gesprekken kunt voeren in rumoerige omgevingen. Met voice announcement hoort u welk kanaal actief is en hoeft u niet op het display te kijken.

Inhoud verpakking

  • Kenwood TK-D840E UHF
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: TKD840E30

Merk: Kenwood

Downloads


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie