Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Filters

Beveiliging portofoons

Portofoons beveiliging

Als beveiliger komt u vaak in situaties terecht waarin u snel en adequaat moet handelen. Een portofoon kan en mag hierbij niet ontbreken. Met een portofoon staat u nauw in contact met uw collega's en bent u in staat situaties snel en veilig op te lossen of zelfs te voorkomen. 

Het is belangrijk om een goede, betrouwbare portofoon te kiezen die past bij uw situatie.
Vergunningsvrije portofoons hebben een beperkt bereik maar volstaan meestal op de korte afstand. Heeft u bijvoorbeeld een hotel met meerdere verdiepingen, een groot warehouse / distributiecentrum of meerdere locaties die met elkaar in contact moeten staan dan zijn er ook vergunning plichtige portofoons met een groter bereik.

Aanvullend kunt u een geschikte accessoire kiezen voor uw portofoon. Denk aan een beveiligingsoortje om discreet te communiceren of voor een schoudermicrofoon zodat u niet continu de portofoon van de riem af hoeft te halen om te kunnen spreken.

Niet alleen de communicatie speelt een rol binnen de beveiligingsbranche. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van verschillende (veiligheids)functies op de portofoon waaronder een noodknop, mandown, GPS locatie en indoor positioning. Via een optionele meldkamersoftware kunt u alle gebruikers aansturen en monitoren. 

Neem ook eens een kijkje bij bodycams.

Wilt u advies op maat ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met onze specialisten via 030 669 1227 of stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Advies van onze experts nodig?Bel: 030 669 1227

Sorteren