Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Motorola DP1400 UHF 6-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Motorola DP1400 UHF 6-pack
Digitale portofoons met accu's en 6-vaks groepslader
De Motorola DP1400 werken op Ultra High Frequency en hebben 16 gesprekskanalen en een headsetaansluiting. Het hoge zendvermogen van de Motorola DP1400 UHF zorgt voor een grote reikwijdte. Deze bundel wordt geleverd inclusief 6-vaks groepslader waarin de portofoons gelijktijdig kunnen laden.

2.100,00 excl. btw
2.541,00 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Motorola DP1400 UHF 6-pack

Eigenschappen Motorola DP1400 UHF digitale portofoon 6-pack:

6x Ultra High Frequency portofoons
Met 6-vaks groepslader
Zowel analoog als digitaal inzetbaar
Uitstekende geluidskwaliteit
Ideaal voor groepen van 50+ / 100+ portofoons
Grote reikwijdte, hoog zendvermogen (1-4 Watt)
16 gesprekskanalen
Met headsetaansluiting
Vergunningsportofoon

Ultra High Frequency portofoon

De Motorola DP1400 UHF zijn Ultra High Frequency portofoons. Dit houdt in dat de toestellen gemakkelijk zowel binnen als buiten zijn te gebruiken. Het communicatiesignaal heeft namelijk geen problemen met muren of drukke bebouwing, de verbinding blijft uitstekend zodat u altijd helder kunt communiceren met uw gesprekspartner. Natuurlijk helpt de uitmuntende geluidskwaliteit van deze portofoons daarbij.

Analoog en digitaal

De DP1400 UHF van Motorola zijn in principe digitale portofoons. U geniet hierdoor van een groter bereik en betere geluidskwaliteit. Echter, u kunt de Motorola DP1400 UHF ook gebruiken als analoge portofoons. U kiest bij de configuratie zelf voor analoog of digitaal. Het fijne is dat het allebei mogelijk is.

Ideaal voor grote groepen portofoons

Deze portofoons zijn ideaal om te gebruiken in grotere groepen portofoons (50+). De Motorola DP1400 UHF communiceren uitstekend met verschillende portofoons en zijn daardoor ideaal voor BHV, voor grote evenementen of voor in de beveiliging. Voor de laatstgenoemde branche is het ook handig dat u een headset of oortje aan kunt sluiten op de portofoons.

Hoog zendvermogen

De Motorola DP1400 UHF beschikken over een hoog zendvermogen van 1 tot 4 Watt. Het voordeel hiervan is dat het bereik van de portofoons uitstekend is. Zo kunt u op grote afstand van uw gesprekspartner nog steeds duidelijk communiceren, zonder dat u bang hoeft te zijn voor een wegvallende verbinding.

Opladen in 6-vaks groepslader

De portofoons kunnen opgeladen worden in de Motorola PMLN6598A 6-vaks groepslader, waarvoor u slechts 1 stopcontact nodig heeft. Dankzij deze lader zijn uw portofoons snel weer klaar voor gebruik. De groepslader laadt de accu's op op basis van het precieze verbruik. De accu's kunnen apart worden opgeladen, of u kunt de gehele portofoon in een laadvak plaatsen. Accu's die in de groepslader blijven zitten nadat ze vol zijn, blijven volledig geladen.

Motorola digitale portofoons

Wilt u meer informatie over digitale portofoons van Motorola? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van deze toestellen? Lees dan verder op de speciale informatiepagina over Motorola digitale portofoons.

Zendvergunning

Voor het gebruik van deze portofoon heeft u een zendvergunning van het Agentschap Telecom nodig. Op onze informatiepagina leest u alles wat u moet weten over de zendvergunning. Bijvoorbeeld wat de kosten zijn en hoe u de zendvergunning kunt aanvragen.

Inhoud verpakking

  • 6x Motorola DP1400 UHF portofoon
  • 6x 1400mAh NiMH accu
  • 6x Stevige riemclip
  • Motorola PMLN6598A 6-vaks groepslader
  • Handleiding

Product Details


Aantal producten

6

Vergunning

Vergunningsplichtig

Artikelnummer

MDH01QDC9JA2AN_6x_PMLN6598A

Merk

Motorola

ATEX

No

Met groepslader

Yes

Met oortjes

No

Met opbergkoffer

No

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Motorola DP1400 UHF 6-pack

2.100,00 excl. btw
2.541,00 incl. btw