Motorola DP3661e UHF

Compacte digitale portofoon


€ 931,70 incl. btw

€ 770,00  excl. btw

931.7 EUR
Bel voor levertijd

Motorola DP3661e UHF

De Motorola DP3661e is een compacte en robuuste portofoon uit de MOTOTRBO serie. Deze digitale UHF portofoon is voorzien van geïntegreerd 5-regelig display en voldoet aan de IP68-norm voor stof- en waterdichtheid. Met zeer uitgebriede functies, waaronder 1000 kanalen, Bluetooth en WiFi.

Lees meer

Eigenschappen Motorola DP3661e

Compacte digitale vergunningsportofoon
Met 5-regelig LED display
1000 versleutelde kanalen
Ingebouwde speaker met uitstekende audio
Geschikt voor de meest veeleisende omgevingen
Stof- en waterdicht (IP68)
Indoor Location Tracking
'Man Down' valdetectie (optioneel)
Met GPS, WiFi en Bluetooth 4.0
Batterijduur: 16 uur
Afmetingen: 100 x 55 x 36 mm

Compacte portofoon met display
De Motorola DP3661e is een compacte en stevige UHF portofoon die voldoet aan de Digital Mobile Radio standaard. De digitale portofoon is ook te gebruiken in combinatie met analoge portofoons. Opvallend is het 5-regelige kleurendisplay waarop u bijvoorbeeld tekstberichten, de batterijlevensduur en kanaal- en radio instellingen kunt aflezen. Het kleine formaat en de korte antenne zorgen ervoor dat u het toestel zeer eenvoudig meeneemt.

Uitstekende audiokwaliteit
Dankzij de slimme audiotechniek past de Motorola DP3661e automatisch het volume aan aan de hoeveelheid achtergrondgeluiden. Dit betekent dat een gebruiker tijdens een gesprek niet zelf het volume hoeft te regelen, ook niet wanneer hij zich in een rumoerige omgeving bevindt. Daarnaast klinken stemgeluiden zeer helder en beschikt de microfoon over ruis- en windonderdrukking.

Robuust ontwerp
Deze digitale portofoon is uitgebreid getest en voldoet aan militaire standaarden voor robuustheid. Daarnaast beschikt de Motorola DP3661e over de hoogste normering voor stof- en waterdichtheid (IP68). Hierdoor kunt u de Motorola DP3661e moeiteloos gebruiken onder zware omstandigheden.

Indoor Location Tracking
Nieuw aan de Motorola DP3661e is Indoor Location Tracking, een functie die het mogelijk maakt om binnen een gebouw de locatie van de portofoon bij te houden. De Motorola DP3661e beschikt namelijk over een ingebouwde Bluetooth 4.0 zender. Wanneer u op verschillende plekken in het gebouw Bluetooth iBeacons plaatst, dan maakt de portofoon hier verbinding mee en kunt u via een applicatie dus precies zien waar de portofoon zich bevindt.

Ingebouwde versnellingsmeter
In de Motorola DP3661e zit een ingebouwde versnellingsmeter die de stand en de beweging van de portofoon meet. Op deze manier is de portofoon zelfs in staat om te registreren of u bent gevallen. In dat geval wordt er automatisch een hulpoproep gedaan naar de ingestelde contactpersoon. Deze zogenaamde 'Man Down' functie is een optionele uitbreiding.

Inhoud verpakking

  • Motorola DP3661e
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DP3661E

Merk: Motorola

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie