Motorola CLP446e Portofoon

met oortje, zonder lader


165,00 excl. btw

199,65 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Enkelvoudige lader:Motorola CLP446e Portofoon

De compacte, vergunningsvrije Motorola CLP446e is de opvolger van de succesvolle CLP446 portofoon. Het vernieuwde toestel is uitermate geschikt voor snelle, discrete communicatie in o.a. horeca, retail, supermarkten, hotels en bij events. Wordt geleverd inclusief oortje.

Lees meer

Eigenschappen Motorola CLP446e:

Zeer compacte vergunningsvrije portofoon
8 kanalen met versleuteling, uit te breiden naar 16
LED-ring voor batterijstatus, ontvangen en zenden
Gebruikstijd tot 20 uur (met standaard 1800 mAh accu)
Antibacteriële polycarbonaat behuizing met IP54-certificering
Zendvermogen van 500mW
Klein formaat: 90 x 51 x 25 mm
Weegt slechts 95 gram, inclusief accu

Compacte portofoon voor retail, horeca en supermarkten

Door de drukte in retail en horeca is het noodzakelijk om efficiënt te communiceren. De compacte Motorola CLP446e portofoon met oortje weegt slechts 95 gram en is de ideale communicatieoplossing in retail- en horecaomgevingen. Mede dankzij het mooie en compacte design past het apparaatje in elke omgeving. De gebruiksvriendelijke portofoon met ingebouwde antenne is zeer klein, waardoor het toestel ook eenvoudig onder de werkkleding gedragen kan worden. Met behulp van de grote PTT (Push-to-Talk) knop communiceert men snel met andere gebruikers en de handige LED-ring geeft de status van o.a. batterij, zenden en ontvangen weer. Op een volledig opgeladen accu gaat de Motorola CLP446e ongeveer 20 uur mee.

Bekijk de CLPe-serie


Vernieuwd oortje

Het vernieuwde oortje brengt een aantal verbeteringen met zich mee en maakt de Motorola CLP446e portofoon compleet en stijlvol. Zo is de in-line PTT-knop met microfoon een stuk kleiner en lichter en is de oorhaak gemaakt van rubber voor meer flexibiliteit en draagcomfort. Daarnaast zorgt het oortje voor een betere isolatie om omgevingsgeluid te verminderen. Naast de standaard meegeleverde medium eartips zijn er ook nog andere formaten eartips verkrijgbaar, zodat er voor iedere medewerker een perfecte pasvorm is. Doordat het oortje goed aansluit op het oor kan geen enkel bericht gemist worden.

Vergrendelingsmechanisme

De CLP446e portofoon is voorzien van een eenvoudig 180° draai- en vergrendelingsmechanisme wat wrijving vermindert en daarmee voor een langere levensduur van accessoires zorgt. Bovendien maakt dit connectormechanisme het aansluiten van een oortje op de portofoon en het verwijderen ervan gemakkelijker. U bevestigt de connector van het oortje in de daarvoor bestemde aansluiting en draait het 180º om deze te vergrendelen. De portofoon geeft een foutmelding wanneer u deze handeling verkeerd uitvoert.

Kanalen en reikwijdte

De Motorola CLP446e beschikt over 8 vergunningsvrije communicatiekanalen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunnen wij optioneel nog 8 kanalen extra programmeren. De portofoon heeft een reikwijdte van ongeveer enkele honderden meters tot maximaal 1 kilometer. In de meeste horeca- en winkelomgevingen zal de CLP446e meer dan voldoende dekking bieden. Beton, staal en andere objecten kunnen het bereik echter verminderen. Heeft u een groter bereik nodig, dan kunt u kiezen voor de CLPe PLUS.

Eenvoudig uit te breiden

Wilt u starten met 2 portofoons en uw portofoonset later uitbreiden? De Motorola CLP446e kan eenvoudig en ongelimiteerd worden uitgebreid met extra portofoons. Ook werkt de CLP446e naadloos samen met zijn voorganger; de Motorola CLP446. Handig als uw oude portofoons nog in goede staat zijn en uw de set wilt uitbreiden.

Storingsvrij communiceren

De meest gebruikte portofoons in de horeca, retail en in supermarkten zijn vergunningsvrije portofoons, zoals de CLP446e. Hierdoor kan het voorkomen dat u vreemden op de lijn hoort en dat de portofoons storen; een veel gehoord issue in winkelcentra of op horecapleinen. Dit komt doordat alle vergunningsvrije portofoons worden geleverd met een standaard versleutelingscode. Wij kunnen de portofoon voorzien van een afwijkende versleutelingscode, zodat de kans op stoorzenders aanzienlijk kleiner wordt. Interesse? Bekijk dan eens onze herprogrammeringsservice of neem contact op met onze productspecialisten.

Passend advies en portofoons op proef

Het kan een behoorlijke stap zijn om uw bedrijf volledig uit te rusten met portofoons. Wij denken daarom graag met u mee. Of het nu gaat om 2, 200 of 2000 stuks; voor iedereen bieden we een passende oplossing. Om er zeker van te zijn dat u een geschikte oplossing ontvangt, nemen wij graag telefonisch contact met u op. Toch nog twijfels? Geen zorgen! Voordat er een eventuele aanschaf plaatsvindt, bieden wij u graag de kans om op uw eigen locatie kosteloos te testen met de desgewenste portofoons. Neem voor advies en een proefplaatsing contact met ons op via telefoonnummer +31(0)30 669 1227 of mail naar info@portofoonwinkel.nl.

Inhoud verpakking

  • Motorola CLP446e compacte portofoon
  • Oorhaak (C-oortje PMLN8077)
  • Eartip medium (PMLB8069)
  • 1800mAh accu (HKNN4013)
  • Holster (PMLN8065)
  • Handleiding
  • Let op: exclusief lader


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: CLP446e_zlader

Merk: Motorola

Lees meerAlternatieven

Motorola CLP446e Portofoon 4-pack

Motorola CLP446e Portofoon 4-pack

Compacte portofoons met oortjes en ladersVandaag besteld, dinsdag in huis

700,00 excl. btw
847,00 incl. btw
Motorola CLP446e Portofoon 2-pack

Motorola CLP446e Portofoon 2-pack

Compacte portofoons met oortjes en ladersVandaag besteld, dinsdag in huis

350,00 excl. btw
423,50 incl. btw
Motorola CLP446e Portofoon

Motorola CLP446e Portofoon

met oortje en laderVandaag besteld, dinsdag in huis

180,00 excl. btw
217,80 incl. btw

Accessoires

Motorola PMLN8125 C-oortje Short Cord

Motorola PMLN8125 C-oortje Short Cord

voor Motorola CLP446e en CLPe PLUS


Vandaag besteld, dinsdag in huis

23,00 excl. btw
27,83 incl. btw
Motorola PMLN8064 Magnetische Clip

Motorola PMLN8064 Magnetische Clip

voor CLP446e en CLPe PLUS


Vandaag besteld, dinsdag in huis

20,00 excl. btw
24,20 incl. btw
Motorola PMLN8190 Beveiligingsoortje

Motorola PMLN8190 Beveiligingsoortje

Voor Motorola CLP446e en CLPe PLUS


Vandaag besteld, dinsdag in huis

34,50 excl. btw
41,75 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIk ben op zoek naar portofoons voor gebruik in onze winkel,wij hebben 14 personeelsleden,waarvan er per dag (of dagdeel er meestal 6 tegelijkertijd werken). De vraag is: wat is verstandig in dit geval (hoeveel portofoons kopen?,of uitsluitend 6 portofoons en 14 oortjes?)

Verder wil ik vragen of er ook een mogelijk is voor de opladers,dus niet voor elk apparaat een losse oplader maar een lader waar meer portofoons mee geleden kunnen worden? En zijn er later meer portofoons aan te kopen welke dan weer compatible zijn met de eerder gekochte exemplaren?

Alvast dank voor het antwoord.


Met vriendelijke groet,
Fred Kalisvaart
Voor de horeca- en retail hebben we een aantal oplossingen in het assortiment die hiervoor geschikt zijn. 
De meest gekozen oplossing is de CLP446e bundel met groepslader van Motorola. Dit is een compacte portofoon die op een volle accu 20 uur mee gaat, voldoende voor uw situatie. Er wordt standaard een oortje meegeleverd dus het is verstandig om extra oortjes aan te schaffen zodat u op een totaal uit komt van 14 stuks. D.m.v. het twist & lock systeem zijn de oortjes er gemakkelijk in en uit te draaien bij wisseling van een dienst. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie