Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Kenwood ProTalk TK-3401D Digitale portofoon

Kenwood ProTalk TK-3401D Digitale portofoon

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Portofoonwinkel met een  4.39/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Deze portofoon is niet meer leverbaar en is vervangen door de Kenwood ProTalk TK-3701D.
 

De Kenwood TK-3401D is een vergunningsvrije digitale portofoon die ook samenwerkt met analoge systemen. De Kenwood TK-3401D kunt u dus prima gebruiken om de stap naar digitaal te maken zonder dat u al uw oude apparatuur hoeft te vervangen.

Eigenschappen Kenwood TK-3401D
Geen vergunning nodig
Digitaal & analoog
32 kanalen: 16x digitaal en 16x analoog
Robuust en compact ontwerp
Accuduur maximaal 14 tot 18 uur
Inclusief 2000mAh accu, lader en riemclipProfessionele digitale portofoon
De Kenwood TK-3401D is bedoeld voor professioneel gebruik en kan zonder vergunning op zowel de digitale als analoge stand worden gebruikt. Dit maakt de Kenwood TK-3401D interessant voor bedrijven waarbij analoge portofoons nog veel worden gebruikt en de overstap naar digitaal nog niet volledig is uitgerold. Op zowel de analoge als de digitale band heeft u de keuze uit 16 kanalen, waardoor u in totaal 32 kanalen tot uw beschikking heeft, verdeeld over analoog en digitaal.

Functionaliteiten
De Kenwood TK-3401D beschikt over verschillende functies waarmee deze digitale portofoon zich onderscheidt. Zo zit er een aanpasbaar microfoonvolume in waarmee u in luidruchtige omgevingen toch goed verstaanbaar bent. Ook maakt de TK-3401D gebruik van een techniek genaamd AMBE+2. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat stemgeluiden beter worden opgevangen en natuurlijker worden doorgegeven aan de ontvangende partij. De ingebouwde speaker kan worden versterkt tot een hoog volume. Deze drie functionaliteiten maken de Kenwood TK-3401D zeer geschikt voor industriële omgevingen waar veel lawaai is.

Compleet geleverd
Deze digitale portofoon is niet alleen zeer robuust en voorzien van IP54 normering, maar wordt ook nog eens zeer compleet geleverd met een stevige 2000mAh accu, snellader en een riemclip. De accu zal bij een volle oplaadbeurt tussen de 14 en 18 uur meegaan.

Meer informatie digitale portofoon
Wilt u meer weten over de voordelen van een digitale portofoon? Of bent u benieuwd naar de techniek achter digitale portofoons? Op onze speciale informatiepagina leest u alles wat u moet weten over uw digitale portofoon.

Accessoires
De onderstaande accessoires zijn geschikt voor de Kenwood ProTalk TK-3401D:
Inhoud verpakking
 • Kenwood TK-3401D
 • 2000 mAh accu
 • Snellader
 • Riemclip
 • Handleiding

Specificaties

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3401D
EAN 019048208361
Techniek Analoog + Digitaal
Vergunning Vergunningsvrij
Indicatie bereik 1-3km
Accuduur 12 uur of meer
Waterdichtheid Spatwaterdicht
Formaat Normaal
Display Nee
Explosieveilig (ATEX) Nee
Inclusief oplader Ja
Frequentie UHF
Aantal kanalen 16-31 kanalen
Aantal toestellen 1
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Security

030 669 1227
E-mail

Alternatieven

 • Kenwood ProTalk TK-3501

  Vergunningsvrije portofoon

  1 Reviews

  150,00excl. btw

  181,50incl. btw

  Uit voorraad leverbaar


  Meer informatie
 • Kenwood ProTalk TK-3701D Digitale Portofoon

  vergunningsvrij, inclusief lader

  6 Reviews

  195,00excl. btw

  235,95incl. btw

  Uit voorraad leverbaar


  Meer informatie

Reviews

4.5

van de 5

2 reviews

5 sterren 1
4 sterren 1
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Dit product beoordelen?

Co Kentrop - UBA Bouw B.V - Materieelbeheerder

11-12-2018

Tot op heden een top apparaat

Deze vergunningsvrije portofoons aangeschaft voor ons bouwwerk, voorheen was het huren. Deze porto's voldoen erg goed. Je moet wel zorgen dat de gebruiker goed instructies krijgt. Er staan 2 torenkranen met dubbele porto's met voetpedalen en losse microfoons. Staan digitaal ingesteld met een eigen tooncode. ( geen storingen van andere). Ben erg blij met deze keuze. Portofoonwinkel bedankt!

Jan D'haene

26-04-2017

Degelijk toestel, al is 10 km bereik wel overdreven

Ik ben zeer tevreden over deze zender/ontvanger, zeker ook met de extra Digitale ontvangst. Binnen een ruime straal zeer goede ontvangst, ook binnen gebouwen. De 10 km ontvangstbereik zijn wel fel overdreven, maar dat is bij dergelijke ontvangers meestal wel zo. Met een volle batterij geraak je er echt niet, je mag al blij zijn als je een aantal km ver geraakt. Maar voor evenementen met een lokaal karakter is dit toestel zeker aan te raden.

Veelgestelde vragen

Onder de PTT (Push-to-talk) knop zit een knopje waarmee u kunt schakelen tussen een analoog of digitaal signaal. Door de toets een paar seconden in te drukken kunt u schakelen. De indicator op de portofoon geeft aan of u analoog of digitaal communiceert. Het oranje lampje geeft aan dat u analoog communiceert terwijl het blauwe lampje aangeeft dat u digitaal communiceert. 
Helaas is dat niet mogelijk. U kunt met de TK-3401D zowel digitaal als analoog communiceren, maar met de digitale instelling kunt u alleen met de portofoons communiceren die eveneens op digitaal staan ingeschakeld. Voor de analoge instelling geldt hetzelfde.
De portofoon beschikt standaard over 16 analoge en 16 digitale kanalen. Door middel van de functie toets 1 aan de zijkant van het toestel kunt u snel en gemakkelijk switchen van zone. Hierdoor kunt u in de analoge zone communiceren met bijvoorbeeld oudere analoge Kenwood portofoons.