Kenwood KAS-20 AVL en Dispatch Software

Meldkamer Software


Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Kenwood KAS-20 AVL en Dispatch Software

Kenwood KAS-20 ALV (automatic vehicle location) en Dispatch software is perfect voor meldkamers tot 10 personen en kunt u in diverse varianten samenstellen. Houd via spraak en tekst contact met medewerkers op locatie die beschikken over DMR en NXDN apparatuur. Bekijk tevens hun locatie op de kaart.

Lees meer

Kenwood KAS-20 AVL en Dispatch omvat onder andere:

Functionele gebruikersinterface
Werkt standalone op pc’s met een Windows besturingssysteem
Ondersteunt digitale radiosystemen (DMR en NXDN)
Communicatie met 8 RF-systemen
Gesprekken opnemen en terugluisteren
Locatiebepaling op een kaart via GPS
Te gebruiken door 30 personen, 10 tegelijkertijd


Kenwood KAS-20 AVL en Dispatch software

Met de Kenwood KAS-20 AVL en Dispatch software houdt u controle over uw Kenwood portofoons en andere systemen met een DMR of NXDN radiosysteem. De gebruiksvriendelijke software heeft diverse AVL- en meldkamerfuncties en werkt standalone op Windows pc’s. U kunt de software in verschillende varianten samenstellen. Op deze pagina vindt u diverse mogelijkheden van de meldkamersoftware. Neem voor meer mogelijkheden en een gespecificeerde offerte vrijblijvend contact op met onze productspecialisten.

Oproepmogelijkheden en locatiebepaling

In de meldkamer kan men via de Kenwood AVL en Dispatch software op diverse manieren contact onderhouden. Zo is het mogelijk om spraakberichten naar een enkele portofoon te zenden of naar meerdere portofoons. Ook tekstberichten kunnen ingezet worden voor een duidelijke communicatie. Spraak wordt opgenomen en blijft net als de tekstberichten bewaard, zodat analyse achteraf mogelijk is. Daarnaast kunt u op een kaart zien waar iedere medewerker zich exact bevindt, dankzij de GPS-functie op de portofoons.

Opslag en beheer

De servertoepassing binnen de Kenwood software zorgt ervoor dat onder andere loggegevens, GPS-gegevens, statussen, berichten en audio in de database worden opgeslagen en beheert kunnen worden. In totaal kunnen 30 softwaregebruikers geregistreerd worden, waarvan 10 gebruikers gelijktijdig de Kenwood software kunnen gebruiken. Zo is het mogelijk dat meerdere personen in de meldkamer tegelijk contact houden met medewerkers met portofoon op locatie én in de gaten houden wie zich waar bevindt. Er kan contact gehouden worden met maximaal 8 RF-systemen.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: KAS-20

Merk: Kenwood

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie