Hytera PD795 ATEX VHF portofoon


1.433,00 excl. btw

1.733,93 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Hytera PD795 ATEX VHF portofoon

Communiceer veilig in explosiegevaarlijke omgevingen met de Hytera PD795 Ex VHF portofoon. Het toestel voldoet aan de Europese ATEX richtlijnen en is stof- en waterdicht. Met de ingebouwde GPS-module is de locatie van de portofoon altijd te achterhalen. Dit betreft de VHF-uitvoering van de PD795 Ex.

Lees meer

Eigenschappen Hytera PD795 Ex

Frequentiebereik: VHF 136-174 MHz
Analoog en digitaal
Slagvast en krasbestendig kleurendisplay
1024 kanalen (64 zones)
ATEX-gecertificeerd
Stof- en waterdicht (IP67)
GPS ondersteuning
Mandown noodknop voor noodsituaties

Digitale ATEX portofoon

De Hytera PD795 Ex is een digitale portofoon die veilig gebruikt kan worden in explosiegevaarlijke (industriële) omgevingen, zoals mijnen of olieplatformen. De portofoon is namelijk ATEX gecertificeerd. Naast de ATEX standaard voldoet de PD795 Ex ook aan de IP67 normering waarmee deze digitale portofoon ook stof- en waterbestendig is. De ruggedized behuizing zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan. U kunt de portofoon dus laten vallen en in aanraking laten komen met vuil, water en stof, zonder dat dit het product beschadigt.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Deze ATEX portofoon van Hytera is uitgerust met een helder verlicht kleurendisplay dat ook in donkere omgevingen goed is af te lezen. Het beeldscherm is bovendien extreem krasbestendig en slagvast. De grote toetsen en het anti-slip oppervlak zorgen ervoor dat de portofoon stabiel in de hand ligt en veilig te bedienen is, zelfs wanneer u handschoenen draagt.

Veiligheidsfunctie

Voor extra veiligheid is de Hytera PD795 Ex niet te gebruiken in combinatie met batterijen en andere onderdelen die niet ATEX-gecertificeerd zijn. Indien de portofoon toch hiermee gecombineerd wordt, geeft hij automatisch een alarmsignaal af zodat dit ook niet per ongeluk kan gebeuren.

Ingekapselde onderdelen

Het gepatenteerde batterijsysteem verzekert dat de batterij op z'n plek blijft zitten, mocht de portofoon op de grond vallen. Zowel de batterij als de portofoon zijn ingekapseld zodat de onderdelen optimaal beschermd worden tegen explosieve gassen en stofdeeltjes.

GPS module

De ingebouwde GPS module zorgt ervoor dat de portofoon locatiegegevens kan versturen naar een meldkamer. De informatie kan gebruikt worden voor functies als geofencing, waarbij er een melding wordt verstuurd zodra de portofoon een specifieke zone betreedt of verlaat. Ook kan de locatie van de portofoon achterhaald worden middels GPS tracking om de veiligheid en het welzijn van gebruikers te waarborgen.

Inhoud verpakking

  • Hytera PD795 Ex VHF
  • Lithium ion batterij 1800 mAh
  • Snellader
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 580.002.008.301

Merk: Hytera

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie