DeGERM-inator UV Desinfectie Lamp


155,00 excl. btw

187,55 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

DeGERM-inator UV Desinfectie Lamp

De Spectroline DeGerminator doodt bacteriën en virussen in slechts enkele seconden door middel van een krachtige kortegolf (254nm) UV lamp. Met het bacteriëndodend ultraviolet licht desinfecteert u eenvoudig mobiele telefoons, (portofoon)oortjes, toetsenborden en meer.

Lees meer

Zorg voor extra hygiëne


Met de DeGerminator beschermt u uzelf en anderen tegen bacteriële en virale infecties. De UV-lamp doodt in slechts enkele seconden een groot aantal ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Het beschermt onder andere tegen E.Coli, Salmonella, Staphylococcus, Streptococcus, Listeria, het H1N1-griepvirus.* Met de compacte lamp desinfecteert u gemakkelijk vervuilde oppervlakken. Denk aan diverse alledaags gebruikte spullen en oppervlakken, zoals mobiele telefoons, werkbladen, portofoonaccessoires, toetsenborden, computermuizen, deurknoppen, gootstenen, kranen, wc-brillen en doorspoelknoppen.

Werkt eenvoudig


1 Zet de DeGERM-inator aan
2 Richt het korte golf UV-C (254 nm) licht 6 tot 8 seconden op een niet-poreus oppervlak
3 Houd hierbij de lamp op een afstand van maximaal 1,3 cm van het oppervlak
4 Houd er rekening mee dat het desinfecteren van sommige ziektekiemen langer duurtCompact desinfectieapparaat met accessoires


De DeGerminator heeft een stevige, compacte (22,3cm lang) behuizing en weegt slechts 290g. Zo kunt u de UV-lamp gemakkelijk meenemen in een tas of in het handschoenenkastje van uw auto. De DeGerminator werkt op vier AA alkalinebatterijen en kan ook via 220V netstroom gevoed worden. U ontvangt de AC voedingsadapter bij uw bestelling, evenals een nylon reisetui en draagriem.

Waarom zou ik spullen met de DeGerminator reinigen?


Volgens medische experts kunnen bepaalde bacteriën resistentie opbouwen door overmatig gebruik van antibacteriële chemicaliën, zeep, wasmiddelen, lotions en crèmes. Dit vergroot het risico op het ontwikkelen van superbacteriën die resistent zijn tegen conventionele antibiotica. U kunt dit gezondheidsrisico vermijden door een DeGerminator te gebruiken. In tegenstelling tot producten voor conventionele hygiëneproducten wordt de DeGerminator alleen gebruikt op de voorwerpen die u aanraakt en niet op het lichaam. Het is daarom volkomen veilig bij gebruik zoals voorgeschreven.


* Note van de fabrikant: De DeGerminator is in het laboratorium getest op gewone bacteriën en andere veel voorkomende virussen. De DeGerminator is nog niet getest op het COVID-19 Coronavirus. Kortegolf UV licht (UV-C) is een aanbevolen desinfectiemethode van de CDC, meest recentelijk voor het filteren van gezichtsmaskers (FFR's). Lees meer over COVID-19 en het voorkomen van verspreiding op de websites van de CDC en WHO, waaronder deze website.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UV-5D

Merk: Spectroline

Downloads


Alternatieven

CellBlaster UV Desinfectie Apparaat

CellBlaster UV Desinfectie Apparaat

voor o.a. smartphones, portofoon oortjes en overige accessoiresLevertijd 1 tot 3 werkdagen

145,00 excl. btw
175,45 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie