Peltor WS SportTac

Gehoorbeschermer


0 EUR
Bel voor levertijd

Peltor WS SportTac

De Peltor WS SportTac is een gehoorbeschermer en headset in één. De gehoorbeschermer beschikt over Bluetooth voor draadloos muziek streamen en bellen via uw smartphone. Verder kan er tot 26dB aan geluid worden tegengehouden door de Peltor WS SportTac.

Lees meer

Eigenschappen Peltor WS SportTac

Gehoorbeschermer en headset
Bedrijfstijd: 11 uur, oplaadtijd: 8 uur
Natuurlijk stereogeluid
Noise cancelling microfoon
Volume omgevingsgeluid regelbaar
Bluetooth ondersteuning
Muziek luisteren en draadloos communiceren


Gehoorbeschermer en headset
De Peltor WS SportTac is een professionele gehoorbeschermer die ook gebruikt kan worden als headset. Als gehoorbeschermer is de Peltor WS SportTac in staat om harde geluiden met 26dB te reduceren. Ideaal wanneer u in omgevingen met veel geluid aan de slag gaat. Ook is dit model van Peltor ideaal voor het jagen of andere sporten waarbij veel geluid voorkomt.

Natuurlijk stereogeluid
De WS SportTac van Peltor is niet alleen een gehoorbeschermer, maar ook een headset. Als headset biedt de Peltor WS SportTac prima geluid dat helder wordt weergegeven en ook stemmen worden niet vervormd. De tegenpartij zal u ook prima kunnen verstaan dankzij de noisse cancelling microfoon.

Volume omgevingsgeluid regelbaar
Een bijzondere functie van deze headset is dat u het volume van het omgevingsgeluid zelf kunt regelen. Zo bepaalt u zelf hoeveel u mee krijgt van allen om u heen. Wanneer u wenst te communiceren met een collega kunt u bijvoorbeeld het geluid wegdraaien, om het daarna weer iets harder te zetten.

Bluetooth ondersteuning
De Peltor WS SportTac beschikt over Bluetooth ondersteuning. Hierdoor kunt u de headset draadloos verbinden met bijvoorbeeld uw smartphone. Vervolgens kunt u muziek streamen en afspelen over de Peltor WS SportTac, maar u kunt ook draadloos gesprekken van uw telefoon voeren via deze professionele headset.

Meer informatie
Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking

  • Peltor WS SportTac
  • Oplader
  • 2 Oplaadbare batterijen
  • 2 Extra oranje oorkappen
  • 3,5mm kabel
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT16H21FWS5L-584GN

Merk: 3M


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie