Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Peltor LiteCom Pro II Ex

met Helmbevestiging

Peltor LiteCom Pro II Ex
met Helmbevestiging

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Portofoonwinkel met een  4.48/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Peltor LiteCom Pro II is een ATEX-gecertificeerde gehoorbeschermer met ingebouwde portofoon waarmee u moeiteloos kunt communiceren in lawaaierige omgevingen. De Litecom Pro dempt harde geluiden tot een volume van maximaal 82 dB, terwijl achtergrondgeluiden hoorbaar blijven.

Eigenschappen Peltor LiteCom Pro II

Professionele gehoorbescherming
ATEX- en IECEx-gecertificeerd
Ingebouwde handsfree portofoon
30 kanalen op 403-470 MHz
VOX-functie voor handsfree bediening
Past zich aan aan het omgevingsgeluid
Harde geluiden worden onmiddellijk gedempt
Push-to-Talk functie (PTT)
Uitstekende geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon
Bereik: maximaal 3km

Let op: Helm niet meegeleverd!

Effectieve gehoorbeschermer
De Peltor LiteCom Pro II headset is een ATEX-gecertificeerde gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. De Peltor kan gebruikt worden in combinatie met andere communicatiesystemen die op dezelfde frequentie werken. U kunt zo eenvoudig met uw collega's communiceren zonder de headset af te hoeven doen. De Peltor LiteCom kunt u daarnaast met uw stem bedienen (VOX) of met de 4 knoppen aan de zijkant. Dit model is zo ontworpen dat u hem aan een helm kunt monteren.

De headset werkt maximaal 17 uur op een opgeladen accu en heeft een bereik van maximaal 3km (afhankelijk van de omstandigheden). Na 2 uur inactiviteit schakelt hij automatisch uit. Verder beschikt de Peltor LiteCom Pro over een aansluiting waar u externe elektronische apparatuur aan kunt koppelen, zoals een mobiele telefoon, radio of andere audiobron. De headset is opvouwbaar zodat u ruimte bespaart bij het opbergen.

ATEX gecertificeerd
De Peltor LiteCom Pro II gehoorbeschermer is ATEX- en IECEx-gecertificeerd en kan dus gebruikt worden in explosiegevaarlijke omgevingen, zoals mijnen of in de olie- en gasindustrie. De LiteCom Pro II beschikt over de volgende ATEX-certificaten:
  • I M1 Ex ia I Ma
  • II 1G Ex ia IIC T4 -20°C = Ta = +50°C Ga
  • II 1D Ex ia IIIC T130°C Da
Portofoon met 30 kanalen
Met de Peltor LiteCom Pro II is het mogelijk om tot 30 kanalen te programmeren op de 403-470 MHZ frequentie. Meerdere gebruikers kunnen op hetzelfde kanaal werken zonder dat zij andere gesprekken kunnen afluisteren. Dankzij de geïntegreerde noise cancelling microfoon die achtergrondgeluiden wegfiltert, bent u altijd goed verstaanbaar. De noise cancelling microfoon kan worden gedraaid naar de gewenste richting.

Actieve geluidscontrole
De grote oorkussens van de Peltor LiteCom Pro II beschermen uw gehoor tegen schadelijke geluidsniveaus. Daarentegen blijft u belangrijke achtergrondgeluiden (zoals alarmsignalen) wel horen en bent u dus niet volledig afgesloten van uw omgeving. Twee externe microfoons pikken het omgevingsgeluid op en geven dit in stereo weer via de speakers. U kunt dus ook met mensen communiceren die bij u in de buurt staan zonder de headset af te doen. Het geluid dat uit de speakers komt heeft een volume van maximaal 82 dB.

De Peltor Litecom Pro II in gebruik nemen..
Afhankelijk van de frequenties waarop u met uw portofoons / Peltor Litecom Pro gehoorbeschermers gaat werken, programmeren wij de apparatuur graag voor u. Als het om meerdere headsets en/of portofoons gaat, maken wij graag een scherpe offerte voor u! Zodra de apparatuur geprogrammeerd is, kunt u aan de slag! Tevens kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van de benodigde zendmachtiging. Deze service is kostenloos!

Meer informatie
Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking
  • Peltor LiteCom Pro II voor Helm
  • Handleiding

Specificaties

Merk 3M Peltor
Artikelnummer MT7H7P3E4010-50

Downloads

Peltor LiteCom Pro II Datasheet(1071 KB)

Contact

Vraag het onze expert!

Mark Kuipers

030 669 1227
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen