Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

WiFi-netwerk voor 52.000m² warehouse van Dayes

WiFi-netwerk voor 52.000m² warehouse van Dayes

Dayes is ontwikkelaar en distributeur van uiteenlopende producten; van bak- en kookbenodigdheden, schoonmaakproducten en wenskaarten tot aan gezondheidsproducten, dierenvoeding en personal care. Alles verzameld onder de naam die staat voor de missie van het bedrijf: Dayes (Everyday Essentials). Klanten van Dayes kunnen gebruikmaken van zowel de logistieke dienstverlening als service merchandising diensten. Dayes levert dan ook een uitgebreid aantal merken aan retailers. Het voormalige Nedac Sorbo Mascot verhuisde van Duiven naar een nieuw warehouse in Zevenaar en had een WiFi-netwerk nodig om alle logistieke werkzaamheden vlot te laten verlopen.

KlantDayesBedrijfsprofielOntwikkelaar en distributeur van producten die het dagelijks leven gemakkelijker, leuker en duurzamer maken.BrancheRetail en transportLocatieWarehouse van 52.000m2 op bedrijventerrein 7poort in ZevenaarOplossingEen WiFi-netwerk voor betrouwbare, draadloze internettoegang, zodat logistieke werkzaamheden vlot verlopenGebruikte producten25x Ruckus R350 Unleashed access pointGebruik & ResultaatHet betrouwbare en stabiele WiFi-netwerk ondersteunt de logistieke werkzaamheden. Medewerkers bewegen moeiteloos door het warehouse en benodigde apparatuur blijft verbonden. Netwerkbeheerders managen de Ruckus Unleashed AP's eenvoudig centraal via het Ruckus Unleashed Dashboard en de Mobile app

Wens

De nieuwe bedrijfshal van Dayes op bedrijventerrein 7poort is maar liefst 52.000m2 groot. Voor de dagelijkse logistieke werkzaamheden is een betrouwbaar WiFi-netwerk onmisbaar. Dayes ging dan ook op zoek naar goede WiFi-apparatuur, dat ook nog eens op korte termijn leverbaar zou zijn. Er stond namelijk een deadline voor de inrichting en de oplevering van het nieuwe pand. Via het internet kwam Dayes bij Wifishop (KommaGo) uit en kon men aan de slag.

Oplossing

Het advies van de productspecialist van KommaGo was uiteraard afgestemd op de criteria en behoeften vanuit Dayes. Ook werd rekening gehouden met de beschikbaarheid van de producten, in verband met de strakke deadline. Uiteindelijk leverde KommaGo 25 stuks Ruckus R350 Unleashed access points voor het draadloze netwerk in het magazijn. Dankzij het snelle schakelen en de beschikbare voorraad, was Dayes binnen een week voorzien van de benodigde producten.

De gekozen Ruckus R350 Unleashed zijn WiFi 6 indoor access points die een snel en betrouwbaar WiFi-netwerk leveren. De AP's met ingebouwde controller beheer je makkelijk via het Unleashed Dashbord of de Unleashed Mobile app.

Resultaat

Het Dayes warehouse is nu voorzien van een optimaal werkend WiFi-netwerk, zodat alle logistieke diensten op rolletjes lopen. Medewerkers profiteren van betrouwbaar en snel internet en kunnen rondlopen zonder dat de verbinding van apparatuur wegvalt. Daarnaast heeft de netwerkbeheerder voordeel van deze keuze: het Ruckus Unleashed netwerk is eenvoudig centraal te beheren.

Ook gebruik maken van een betrouwbaar en snel WiFi-netwerk?

Heb jij interesse in een vergelijkbare oplossing? Of ontvang je liever advies op maat of meer informatie over WiFi? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KommaGo. Zij helpen jou graag met het vinden van een passende oplossing die voldoet aan jouw wensen. Stuur een bericht via WhatsApp of naar info@wifishop.nl, bel naar 030 669 1221 of vul onderstaand contactformulier in.