Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Geschikte router voor KPN IPoE

Geschikte router voor KPN IPoE

KPN maakt gebruik van IPoE (IP over Ethernet) voor het aanbieden van internetsnelheden vanaf 100Mbps. Voor bandbreedtes onder de 100Mbps wordt nog wel gebruikgemaakt van het PPPoE protocol (Point-to-Point Protocol over Ethernet). Het is goed om te weten dat de configuratie voor de IPoE verbinding wezenlijk verschilt van de gebruikelijke PPPoE configuratie en dat je hiervoor een geschikte router nodig hebt.

DrayTek ondersteunt IPoE

Om geschikt te zijn voor IPoE, dient je router configuraties op basis van WAN IP-aliassen en IP routed subnetten te ondersteunen. DrayTek routers bieden deze ondersteuning en zijn dus een uitstekende keuze om aan te sluiten op het KPN netwerk. In de DrayTek handleiding lees je hoe je een DrayTek router voor IPoE kunt configureren.

Geschikte routers voor KPN IPoE

Elke DrayTek router biedt dus ondersteuning voor KPN IPoE. Of je nu een kleinzakelijke omgeving of een groter kantoor van KPN internet wilt voorzien; voor iedere omgeving is er een geschikte DrayTek router.

Meer info en advies op maat

Bovenstaande routers zijn een greep uit het DrayTek assortiment, maar je kunt uiteraard ook het gehele DrayTek assortiment routers bekijken voor een passende router in je omgeving. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1222, stuur een e-mail naar info@routershop.nl of vul onderstaand contactformulier in.