Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

OBS Triangel voorzien van digitale schoolborden

OBS Triangel voorzien van digitale schoolborden

Bij OBS Triangel uit Weesp hing tot voor kort in elk lokaal een verouderd digibord (een soort whiteboard met beamer). De digiborden verbruikten veel stroom, waren niet erg gebruiksvriendelijk en met veel zonlicht werden de beelden slechter zichtbaar. De basisschool ging daarom op zoek naar een alternatief en vroeg KommaGo om advies.

KlantOpenbare basisschool TriangelBedrijfsprofielBasisschool met als visie: “Wij zien, activeren en ondersteunen, zodat de kinderen zelfverzekerd een volgende stap zetten!” De missie luidt: “De Kunst van het Leren en Leren van Kunst!”BrancheOnderwijsLocatieWeespOplossingDe digiborden (whitebord en beamer in één) die de verouderde borden vervangenGebruikte productenProfessionele 75” CTOUCH touchscreens met ingebouwd JBL speakersysteem, CTOUCH Easy-air i5 pc modules, zes Chief X-Large FUSION muurbeugels, één CTOUCH Wallom mobiele lift, KommaGo installatieserviceGebruik & ResultaatDe digiborden worden gebruikt voor uitleg tijdens het lesgeven. Daarnaast kan lesmateriaal getoond worden.

Oplossing

Na enkele testen met verschillende schermen, viel de keuze van OBS Triangel op de professionele 75” CTOUCH touchscreens. Het ingebouwde JBL speakersysteem, het aantal aanraakpunten, de inschuif pc-module en de eenvoudige bediening waren een pré. Al deze pluspunten in combinatie met het scherpe prijsvoorstel van presentatiestore gaven de doorslag. Bij de schermen zijn daarnaast extra CTOUCH Easy-air i5 pc modules aangeschaft, zodat geen externe computer nodig is voor de bediening. Zes van de schermen werden aan de wand bevestigd met een Chief X-Large FUSION muurbeugel en één werd geplaatst op de CTOUCH Wallom mobiele lift.

Hoe verliep de plaatsing?

Dankzij een korte leveringstijd kon de installateur van KommaGo snel aan de slag. Tussendoor is de projectplanning nog wel een keer aangepast door veranderde wensen van de klant. Geen probleem, want door onze flexibele houding hebben we dit in samenspraak op een zo gunstig mogelijke manier voor de klant opgelost. Tijdens de projectperiode was de school nog gewoon in bedrijf, waardoor snelheid geboden was. Het was niet de bedoeling dat een lokaal tijdelijk zonder middelen zou zitten. We hebben daarom eerst de nieuwe schermen geplaatst en pas daarna de verouderde digiborden gedemonteerd.

"De werkzaamheden zijn heel soepel gegaan. Natuurlijk moesten we wennen aan de functionaliteiten en instellingen, maar dat is logisch bij een overstap naar een ander systeem. Tijdens de eerste gebruikersperiode lijkt alles prima en volgens verwachting te werken. De borden geven een zeer duidelijk zichtbaar en scherp beeld. Wij zijn heel blij met de plaatsing van de schermen!", aldus Michel Tabak, directeur van OBS Triangel.

Heb je ook een vergadervraagstuk?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Zij informeren en adviseren je graag over jouw specifieke situatie.

Je kunt ons op bereiken via telefoonnummer 030 303 6701, stuur een e-mail naar info@presentatiestore.nl of vul onderstaand contactformulier in.