Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Alles over Barco ClickShare

Alles over Barco ClickShare

Barco ClickShare

Met één klik samenwerken: draadloos presenteren en vergaderen

Hoe verbind ik mijn laptop met het grote presentatiescherm? Waarom lukt het niet om de vergadering te starten? Zitten de kabels alweer in de knoop? Allemaal uitspraken die je met Barco ClickShare apparatuur niet meer zult horen! Iedereen kan namelijk eenvoudig draadloos presenteren en videovergaderen met Barco ClickShare systemen. Geen kabels, geen bedienpaneel en geen wachtwoord. Met één druk op de knop deel je jouw scherm of start je de online vergadering. Klinkt goed toch? We leggen je graag uit hoe het werkt en wat de verschillende systemen jou opleveren.

ClickShare Present: veilig en draadloos presenteren

Deel moeiteloos jouw presentatie op het scherm in de ruimte met één klik op de Barco ClickShare knop. De ClickShare Present systemen zijn speciaal ontworpen om content in een handomdraai te delen, waardoor presentaties en brainstormsessies snel van start kunnen. Focus je op de inhoud van de presentatie, niet op de apparatuur die deze mogelijk maakt. Je hebt de keuze uit twee draadloze presentatiesystemen: de ClickShare C-5 en de C-10. Beide systemen zijn te gebruiken met een computer of mobiel apparaat (laptop en tablet), zolang deze is voorzien van de ClickShare App of een USB-C poort met ClickShare button. De units ondersteunen 4K UHD output en beschikken elk over een LAN-poort, een HDMI uitgang, een USB-A en een USB-C uitgang. Wil je jouw presentatiescherm in de ruimte ook tussen alle overleggen door nuttig gebruiken? Toon dan de beschikbaarheid van de ruimte of creëer inspirerende digital signage presentaties via de ClickShare Present systemen. De verschillen tussen de beide modellen vind je in onderstaande vergelijkingstabel.

Barco-ClickShare-182x28.png

81037_Barco-ClickShare-C-5-1.webp

73570_Barco-ClickShare-C-10.webp

ClickShare Present systeem

ClickShare C-5

ClickShare C-10

ClickShare buttons inbegrepen

Apart verkrijgbaar

1 button

Met 1 klik draadloos presenteren

Met 1 klik draadloos vergaderen

Aantal bronnen tegelijk delen op scherm in vergaderruimte

1

2

Touchscreen ondersteuning en interactiviteit met bronsysteem

Moderatie: controle van bronsystemen overnemen

Aantal bronnen tegelijk delen op presentatiescherm

1

2

ClickShare Conference: snel en draadloos videovergaderen

Hybride werken, en dan met name samenwerken, was nog nooit zo eenvoudig. Start met één druk op de ClickShare knop de vergadering, deel interessante ontwikkelingen met elkaar en neem belangrijke besluiten. Vergaderen met collega's op afstand is met behulp van de Barco ClickShare Conference systemen nu een fluitje van een cent. De Barco ClickShare CX-20, CX-30, CX-50 en CX-50 Gen2 ondersteunen 4K UHD resoluties en integreren moeiteloos in jouw vergaderopstelling met speaker en camera. Bovendien werken alle Conference systemen naadloos samen met bekende UC&C platforms zoals Microsoft Teams, Zoom, Google Meet en Cisco WebEx. Zo voer je elke vergadering simpelweg via een voor jou bekende applicatie. Is de vergaderruimte voorzien van een touchscreen, dan zijn de CX-30 of één van de CX-50 (Gen 2) een aanrader. Bedien jouw aangesloten apparaat zoals laptop vanaf het touchscreen en maak aantekeningen op de gedeelde content. Ook voor de Barco ClickShare Conference systemen geldt dat je jouw scherm in de overlegruimte tussen de vergaderingen door als digital signage oplossing kan gebruiken. De verschillen tussen de draadloze vergadersystemen vind je in onderstaande vergelijkingstabel.

Barco-ClickShare-182x28.png

67889_Barco-ClickShare-CX-20-draadloos-vergaderen-1.webp

67886_Barco-ClickShare-CX-30-draadloos-vergaderen-1.webp

67888_Barco-ClickShare-CX-50-draadloos-vergaderen-1.webp

80750_Barco-ClickShare-CX-50-Gen-2-draadloos-vergaderen-1.webp

Clickshare Conference systeem

ClickShare CX-20

ClickShare CX-30

ClickShare CX-50

ClickShare CX-50 Gen 2

ClickShare buttons inbegrepen

1 button

2 buttons

2 buttons

2 buttons

Met 1 klik draadloos presenteren

Met 1 klik draadloos vergaderen

Aantal bronnen tegelijk delen op scherm in vergaderruimte

1

2

2

2

Video input mogelijk

Ja, via HDMI (Full HD)

Ja, via USB-C (DP ALT-modus)

Aantal schermen aan te sluiten

1x HDMI

1x HDMI

1x HDMI

1x HDMI, 1x USB-C

I/O

1x LAN, 1x USB-A, 1x USB-C

1x LAN, 1x USB-A, 1x USB-C

1x LAN, 3x USB-A, 1x USB-C, 1x SPDIF en 1x 3,5mm jack

1x LAN, 2x USB-A, 2x USB-C en 1x 3,5mm jack

Touchscreen ondersteuning en interactiviteit met bronsysteem

Moderatie: controle van bronsystemen overnemen

Aantal bronnen tegelijk delen op scherm in vergaderruimte

1

2

2

2

Ondersteunt vergaderopstelling (speakerphone, camera etc.)

Ondersteunt soft codes en UC&C platformen *

* Onder andere compatibel met Skype (for Business), Microsoft Teams, Google Hangouts, Cisco Webex, Zoom, Cisco Spark, GoToMeeting, BlueJeans, Slack, Pexip en meer

ClickShare button versus ClickShare app

De Barco ClickShare button of de ClickShare app; jij bepaalt wat voor jou het beste werkt.

ClickShare button

Met de ClickShare USB-C button ben je letterlijk met één klik binnen enkele seconden verbonden met de vergaderapparatuur in de ruimte. Er is geen extra installatie nodig; je steekt de button enkel in de USB-C poort van jouw device. Dit maakt het bij uitstek ook een heel gebruiksvriendelijke oplossing voor gasten. De kleine quick button bevindt zich in de hoek aan de bovenzijde van de button. Deze gebruik je voor snelle toegang tot samenwerkingsfuncties, zoals vensterselectie, pauzeren, het delen van ideeën en het maken van snapshots.

ClickShare App

Gebruik de ClickShare app (desktop of mobile) om snel een vergadering te starten vanuit de agenda op jouw laptop of desktop (Windows of Mac). Plaats het venster waarop je gesprekspartners ziet naast jouw presentatie in de Conferentieweergave en deel alleen de nodige toepassingsvensters met de rest van de vergaderdeelnemers. Je hoeft niet het hele bureaublad te delen en beschermt zo op handige wijze (privacy)gevoelige data. Ook bekijk je bijvoorbeeld de aantekeningen bij jouw slides, terwijl anderen alleen jouw presentatie zien.

Beheerplatform XMS Cloud

Wanneer je eenn Barco ClickShare systeem in gebruik hebt, kun je dit eenvoudig beheren via de ClickShare configurator. Heb je meer ClickShare samenwerkingsapparatuur in huis? Dan is het aan te raden om deze binnen het XMS Cloud Management Platform te beheren. Dit optionele managementportaal biedt IT-beheerders vele mogelijkheden, waaronder het overnemen/delen van configuraties, inplannen van software updates, gebruikersbeheer en digital signage. Is er geen vergadering, dan gebruik je jouw vergaderscherm nuttig als een digital signage display. Met de templates in het XMS Cloud platform ontwerp je een mededelingenbord dat indruk maakt.

Advies, demonstratie en installatieservice

Ben je benieuwd naar de Barco ClickShare apparatuur en wil je er meer over weten? Onze productspecialisten geven jou graag vrijblijvend telefonisch advies. Bij interesse kunnen wij ook voor advies op locatie langskomen en een demonstratie geven. Is de keuze voor een specifiek ClickShare systeem gemaakt? Dan kun je gebruikmaken van onze installatieservice. We zorgen dat het systeem gebruiksklaar wordt geplaatst en dat je direct aan de slag kunt. Neem voor meer informatie en advies contact op met onze productspecialisten. We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing!