Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Zyxel Nebula

Zyxel Nebula

Voor ondernemingen die op zoek zijn naar een complete netwerkoplossing met eenvoudig beheer, vormt Zyxel Nebula een perfecte keuze. Deze productserie bestaat uit access points, switches en gateways waarmee je de basis legt voor een betrouwbaar netwerk. Maar dat is niet het enige: het grootste voordeel van Zyxel Nebula is dat je het netwerk geheel beheert via de Cloud. Dit bespaart een hoop tijd en kosten, wat de oplossing ook zeer interessant maakt voor bedrijven en instellingen met netwerken op verschillende locaties.

Voordelen van Zyxel Nebula

  • Centraal beheer via de Cloud of app
  • Eenvoudige installatie (Zero touch deployment)
  • Uitgebreide configuratie- en analysemogelijkheden
  • Real-time management en historieoverzicht
  • Ondersteunt Smart Mesh voor uitstekende dekking
  • Bespaar tijd en kosten

Zyxel Nebula productoverzicht

Nebula-access-points.png

Nebula-switches.png

Nebula-security-gateways.png

Zyxel Nebula access points creëren een snel en stabiel WiFi-netwerk. De krachtige dual-band AP's zijn door hun hoge zend-vermogen perfect voor indoor en outdoor omgevingen met veel netwerkapparatuur. Geschikt voor zowel kleine organisaties als bedrijven met meerdere locaties en grote outdoor omgevingen. Via de cloud beheer je de apparatuur eenvoudig op afstand.

De Zyxel Nebula switches zorgen voor een sterk bekabeld netwerk. Een switch is de ideale uitbreiding wanneer je router niet genoeg netwerkpoorten voor je bedrijfs-netwerk biedt. Het speciale mechanisme optimaliseert de verbinding met het NCC, zodat je ook de Nebula switches te allen tijde overal beheert via de Cloud.

De kwalitatieve Zyxel Nebula Cloud managed security gateways bevatten een ingebouwde firewall en houden je netwerk veilig. Het is mogelijk om op afstand via een beveiligde VPN-tunnel verbinding te maken met het netwerk. Bovendien kun je met een gateway bepaalde applicaties te blokkeren om misbruik van het netwerk te voorkomen.

NebulaFlex en NebulaFlex Pro

Voor mensen die extra flexibiliteit wensen is er de NebulaFlex en NebulaFlex Pro productlijn, bestaande uit apparaten die zowel standalone als via Nebula Cloud te beheren zijn. Gebruikers hebben de vrijheid om zelf te bepalen in welke modus ze het apparaat gebruiken en hoeven geen extra hardware of software te installeren. Bij NebulaFlex krijg je standaard de gratis licentie en bij NebulaFlex Pro de professional licentie voor 1 jaar. Voor beide geldt dat je deze kunt verlengen en/of upgraden.

NebulaFlex

NebulaFlex Pro

Cloudbesparende Modus

Ja

Nee

Firmware-Schema - Per Apparaat

Nee

Ja

Cloud-Apparaat & Klantenbewaking (Live/Geschiedenis)

24 uur

365 dagen

Cloudgebeurtenislogboeken

24 uur

365 dagen

Cloud Rapporten

24 uur

365 dagen

Cloud Rapporten (Email Output)

Nee

Ja

Maximaal Toegewezen Beheerdersaccounts

5

Geen limiet

Nebula Cloud-Authenticatie - Gebruikersinvoer

50

Geen limiet

Site-Brede Topologie

Nee

Ja

Gebruikersmeldingen & Alerts

Nee

Ja

Wi-Fi Voucher

Nee

Ja

NSS Analyse Rapport Geschiedenis

24 uur

365 dagen

Nebula Management Geavanceerde Functies

Nee

Ja

Geavanceerde AP-Functies

Nee

Ja

Geavanceerde Schakelfuncties

Nee

Ja

Geavanceerde Firewall-Functies

Nee

Ja

Bekijk de mogelijkheden van Zyxel Nebula

Nebula Control Center

Het Nebula Control Center is de plek waar je het Zyxel Nebula netwerk van één of meerdere locaties beheert. De gebruiksvriendelijke applicatie is overal vandaan te benaderen via een webbrowser of via de Nebula Mobile app. Zodra je bent ingelogd, krijg je een overzichtelijk dashboard te zien met o.a. informatie over de verbonden gebruikers, het aantal aangesloten apparaten, de status van het netwerk en de activiteiten binnen het netwerk. Ook kun je eenvoudig instellingen wijzigen voor alle onderdelen van het netwerk. De applicatie is voorzien van een handige dark mode, wat comfortabeler is voor je ogen als je langere tijd naar je scherm kijkt.

Zyxel-Nebula-Cloud-UI-Light-and-Dark-740x702.png

Wil je een indruk krijgen van het Nebula Control Center? Ga naar https://nebula.zyxel.com/ en log in met de gebruikersnaam nebula@zyxel.com en het wachtwoord NebulaDemo.

Nebula Mobile app

De Nebula Mobile app helpt je bij het opzetten en het centraal beheren van je Nebula WiFi-netwerk, simpelweg via je tablet of smartphone. Log via de app in op je Nebula account (of maak deze aan), creëer een nieuwe locatie en voeg je apparaten toe door de QR-code te scannen. Vervolgens kun je eenvoudig netwerkinstellingen wijzigen en het netwerk in de gaten houden, waar je ook bent. Met de Nebula Mobile app is je netwerk altijd binnen handbereik. De app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Setup wizard: locatie aanmaken en apparaat toevoegen (via QR-code of handmatig)
  • Licentie toevoegen door het scannen van bijbehorende QR-code
  • WiFi-instellingen beheren en wijzigen
  • Dashboard met overzicht van netwerkverkeer en access points
  • Weergave aantal verbonden clients per type apparaat
  • Clientbeleid configureren
  • Live hulpprogramma's: reboot, locator LED
  • Upload en controleer foto van de device locatie
  • Ontvang pushmeldingen
Zyxel-Nebula-app-2.png

Nebula Clouddienst (NCC)

Voor alle Zyxel Nebula hardware uit de NAP, NSW of USG Flex serie geldt dat je gebruik kunt maken van de standaard Nebula Clouddienst (NCC) middels het gratis Base Pack. Bepaalde uitgebreidere functies vallen echter onder het betaalde Plus pack en de meest geavanceerd functionaliteiten zijn beschikbaar via het Pro pack. Ook het Security Pack voor gateways is een betaalde optie.

Licentiestructuur

Zyxel rekent sinds 29 maart 2021 voor elke Nebula licentie een vaste prijs per device (router, switch of access point). Je kunt een Plus pack of Pro pack licentie per maand, per 1 jaar of per 2 jaar afnemen. Deze periodes zijn stapelbaar. De devices binnen een organisatie dienen wel allemaal over hetzelfde type licentie te beschikken.

Gratis (pro-)licentie bij aanschaf Nebula apparatuur

Heb je Nebula Flex apparatuur en wil je de gratis Nebula Cloudfuncties gebruiken, dan heb je geen licentie nodig. Beschik je over Nebula Pro apparatuur dan ontvang je bij de aanschaf 1 jaar toegang tot het Pro Pack. Om de functies van het Plus Pack of het Pro pack na dit jaar te gebruiken of om de standaard free licentie van je Nebula Flex apparatuur te upgraden, dien je een licentie aan te schaffen.

Let op: je apparaten dienen altijd van dezelfde licentie te zijn voorzien (Free/basis, Plus pack of Pro pack). Je kunt de functies uit het Plus pack of Pro pack namelijk alleen gebruiken wanneer álle apparatuur over hetzelfde licentietype beschikt. Voeg je een apparaat zonder Plus/Pro licentie toe aan je netwerk, dan heb je 15 dagen om dit apparaat te voorzien van deze licentie. Beschikt het apparaat na de 15 dagen niet over een Plus/Pro licentie, dan gaan de functionaliteiten binnen het Control Center voor álle apparatuur terug naar de gratis basisfunctionaliteiten van het Base pack. Wacht dus niet te lang met het aanvragen van je licentie en voeg je nieuwe apparatuur pas toe als je over een licentie beschikt. Heb je het apparaat al toegevoegd en komt de licentie niet op tijd? Dan kun je er ook voor kiezen om het apparaat tijdelijk uit het netwerk te verwijderen tot de licentie geregeld is.

Verkrijgbaar bij Wifishop

Zoek je een geschikte WiFi-oplossing die je kunt beheren in de Cloud? Dan zijn de Zyxel Nebula acces points, switches en de security gateway een uitstekende keuze! Wil je weten welk access point of switch in je situatie geschikt is of wil je meer informatie over de verschillende producten? Neem dan telefonisch contact op met onze behulpzame productspecialisten via 030-669 1221. Je kunt hen ook een e-mail sturen via info@wifishop.nl.