Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

PrioCom toepassingen voor missiekritische 4G communicatie

PrioCom toepassingen
 
Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw missiekritische communicatie moeiteloos verloopt in geval van een calamiteit? Met de PrioCom PTT-applicatie krijgen de 4G portofoons van bijvoorbeeld uw BHV voorrang op het landelijke 4G netwerk van T-Mobile. Hierdoor zal bij een ongeval de portofooncommunicatie tussen uw hulpverleners prioriteit krijgen en verloopt de communicatie optimaal. Portofoonwinkel is sinds kort officieel reseller van PrioCom toepassingen zoals de PTT-dienst, zodat u hiervan gebruik kunt maken in combinatie met uw (nieuwe) 4G portofoons. Zo kunnen wij u als klant een compleet pakket aanbieden.
 

PrioCom Push-to-Talk Applicatie

Met de 4G PTT-applicatie en bijbehorende 4G simkaart kunt u met uw 4G portofoon bellen, berichten ontvangen en direct communiceren binnen de groep gebruikers. Omdat de applicatie op een Android smart device geïnstalleerd kan worden, is het ook mogelijk om uw eigen werkgerelateerde bedrijfsapplicaties op hetzelfde device te installeren.
Bekijk alle voordelen >>
 

PrioCom Meldkamer Software

Zet eenvoudig een eigen meldkamer op vanaf waar u alle portofoongebruikers en groepen op afstand kunt monitoren en aansturen. Hiervoor heeft u naast de 4G portofoons met PTT-applicatie alleen nog de Priocom Meldkamer software nodig. Via de software op een Windows pc heeft u een duidelijk overzicht van alle gebruikers en groepen op de kaart. U kunt hen privéberichten met eventueel een foto sturen en kunt deze uiteraard ook ontvangen. Met behulp van geofencing is het mogelijk om per gebied specifieke communicatiegroepen in te regelen. Zo richt uw BHV op basis van een incident direct een communicatiegroep in met iedereen die betrokken moet worden.
Bekijk alle functionaliteiten >>
 

Heeft u interesse in PrioCom?

Wilt u meer informatie over de PrioCom toepassingen of heeft u interesse? Bekijk dan onze PrioCom informatiepagina of neem contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1227 of per e-mail via info@portofoonwinkel.nl.