Home - Nieuws - Nieuw: Draadloze Bluetooth headset voor Motorola portofoons
19-09-2019

Nieuw: Draadloze Bluetooth headset voor Motorola portofoons


Voor uitstekende communicatie op de werkvloer zijn portofoons onmisbaar. U praat via de microfoon en kunt naar de ander luisteren via de speaker. Maar in rumoerige omgevingen is het gebruik van een oortje een handigere optie; Hiermee verstaat u beter wat de ander zegt én hoeft u de portofoon niet in uw hand te houden. Ideaal dus wanneer u uw handen tijdens het werk nodig heeft, maar u zit wel nog steeds met een aansluitkabel waarmee het oortje aan de portofoon vastzit. Voor volledige bewegingsvrijheid biedt een draadloos oortje uitkomst!

Draadloze Motorola Bluetooth headset

De Motorola EP900w headset is via Bluetooth draadloos aan uw Motorola portofoon te koppelen, waardoor u volledige bewegingsvrijheid heeft. Geen kabel meer die in de weg zit! Het compacte oortje is voorzien van de nodige functionaliteiten zoals een PTT-knop, microfoon en volumeknoppen, zodat u de portofoon kunt opbergen in uw broek- of jaszak. Daarnaast gaat ergonomische oortje opgeladen tot wel 8 uur mee, wat genoeg is voor een hele werkdag.
 
Draadloos Motorola EP900w Bluetooth oortje

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het draadloze Motorola EP900w Bluetooth oortje of heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227, stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of stuur een bericht via de chat op de website.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie