Home - Nieuws - Motorola CLP446e binnenkort verkrijgbaar
13-07-2020

Motorola CLP446e binnenkort verkrijgbaar


De Motorola CLP446e is binnenkort verkrijgbaar bij Portofoonwinkel! De opvolger van de populaire Motorola CLP446 is de ultieme portofoon voor winkel- en horecapersoneel en laat medewerkers eenvoudig communiceren en samenwerken. Op deze manier kan altijd de beste service worden verleend aan klanten. Opvallend is het compacte ontwerp waardoor men het apparaat op discrete wijze bij zich draagt, zonder dat het in de weg zit.De nieuwe CLP446e portofoon is op diverse vlakken verbeterd ten opzichte van het vorige model:

Motorola CLP446e

Verbeterde oortjes
De oortjes hebben een verbeterde pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten zodat er een perfecte fit is voor iedere gebruiker. Dit leidt tot een betere isolatie waardoor men minder last heeft van omgevingsgeluid.

Robuustere behuizing
De portofoon is voorzien van een robuustere behuizing en beschikt over een accessoire-connector om de oortjes gemakkelijker te kunen verwisselen.

Langere batterijduur
De accu van de CLP446E heeft een hogere capaciteit. De batterijduur is verhoogd van 9 - 14 uur naar maar liefst 20 uur.

Meer gesprekskanalen
De CLP446E beschikt over 16 kanalen in plaats van 8 kanalen.

Groter bereik
Voor omgevingen waar een groot bereik belangrijk is, is er een 1W model Beschikbaar. Deze is compatible met een repeater voor een nog groter bereik.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de nieuwe Motorola CLP446e portofoon? Bekijk de datasheet of neem contact op met onze productspecialisten. Bel via 030 669 1227, stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of stuur een bericht via de chat op de website.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie