Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Motorola CLP446e: vanaf nu verkrijgbaar op Portofoonwinkel!

De Motorola CLP446e is verkrijgbaar bij Portofoonwinkel! De opvolger van de populaire Motorola CLP446 is de ultieme portofoon voor winkel- en horecapersoneel en laat medewerkers eenvoudig communiceren en samenwerken. Op deze manier kan altijd de beste service worden verleend aan klanten. Opvallend is het compacte ontwerp waardoor men het apparaat op discrete wijze bij zich draagt, zonder dat het in de weg zit. Ook beschikbaar als vergunning houdende 1W variant; de Motorola CLPe PLUS.


 

Verbeteringen

De nieuwe CLP446e portofoon is op diverse vlakken verbeterd ten opzichte van het vorige model:

Verbeterde oortjes
De oortjes hebben een verbeterde pasvorm en losse eartips zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er een perfecte fit is voor iedere gebruiker. Dit leidt tot een betere isolatie waardoor men minder last heeft van omgevingsgeluid.

 
Motorola PMLN8077 C-oortje
Motorola CLP446e short cord oortje
Motorola PMLN8190 Beveiligingsoortje
Motorola PMLN8077
C-oortje
Motorola PMLN8125
C-oortje (Short Cord)
Motorola PMLN8190
Beveiligingsoortje


Robuustere behuizing
De portofoos zijn voorzien van een robuustere behuizing en beschikken over een 180° draai- en vergrendelingsmechanisme. Hierdoor zijn accessoires zoals oortjes gemakkelijker te verwisselen. Met een extra magnetische kledingclip, is het mogelijk om de portfoon op iedere gewenste plaats aan uw kleding te bevestigen.
 
Motorola CLP446e portofoon
Motorola PMLN8064 Magnetische Clip
Motorola CLPe portofoon
Motorola CLP446e
Vergunningsvrije portofoon
Motorola PMLN8064
Magnetische Clip

Motorola CLPe PLUS
Vergunning houdende UHF portofoonLangere batterijduur
De accu van de CLP446e en CLPe heeft een hogere capaciteit. De batterijduur is verhoogd van 9 - 14 uur naar maar liefst 20 uur. Is de accu bijna leeg, dan is deze op te laden via een losse lader of een 6-vaks groepslader.
 
Motorola IXPN4029 groepslader
Motorola IXPN4028 losse lader
Motorola IXPN4029
6-Vaks groepslader
Motorola IXPN4028
Enkelvoudige lader


Meer gesprekskanalen en een groter bereik
De CLP446E beschikt over 8 kanalen, die na programmering uitgebreid kunnen worden tot 16. Voor omgevingen waar een groot bereik belangrijk is, is het 1W model CLPe PLUS beschikbaar. Deze is compatible met een repeater voor een nog groter bereik.
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de nieuwe Motorola CLP446e portofoon? Bekijk dan het gehele assortiment CLP446e en CLPe producten of neem contact op met onze productspecialisten. Bel via 030 669 1227, stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of stuur een bericht via de chat op de website.