Home - Nieuws - Missiekritische communicatie via 4G
20-09-2019

Missiekritische communicatie via 4G


Communicatie is voor diverse beroepsgroepen van levensbelang. Ambulancepersoneel of politiekorpsen dienen bijvoorbeeld altijd bereikbaar te zijn, maar een goed werkend communicatiekanaal kan ook voor taxipersoneel of organisatoren van evenementen een belangrijke rol spelen. Voor deze medewerkers vormen Telo 4G portofoons een uitstekende communicatie-oplossing tijdens missie- en bedrijfskritische situaties. En om verzekerd te zijn van een altijd werkende 4G verbinding, levert KommaGo in samenwerking met PrioCom een speciale Push-to-talk Over Cellular dienst (POC).

Voordelen van 4G portofoons

Met Telo 4G portofoons communiceert u duidelijk en snel. De 4G portofoons bieden zelfs de mogelijkheid om moeiteloos te communiceren met personen die zich aan de andere kant van het land bevinden. De portofoons hebben dus een veel groter bereik dan standaard portofoons. Om een gesprek te starten hoeft u slechts één (PTT-)knop in te drukken om verbinding te maken. Meer voordelen van 4G portofoons >>

4G met de hoogste prioriteit voor uw portofooncommunicatie

In samenwerking met PrioCom biedt KommaGo voor de professionele gebruiker een missie kritische POC-dienst. Hiermee profiteert u van Quality of Service (QoS) over het publieke T-Mobile 4G/4G+ netwerk. U bent dus verzekerd van het beste 4G-netwerk van Nederland met hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte én prioriteit voor uw portofooncommunicatie.

Wat houdt de POC-dienst in?

Een complete bundel; connectiviteit, applicatie, TeloSystems hardware, service
SIM-kaart met 1GB databundel en 500 minuten
Gegarandeerde netwerktoegang met prioriteit (QoS)
Hoge capaciteit en dekking in heel Europa
Snel, veilig en betrouwbaar dataverkeer
Veilig en betrouwbare Push-to-talk dienst
Een toekomstbestendige 5G-ready omgeving

Neem contact op en ervaar de voordelen!

Wilt u 4G portofoons met perfecte netwerktoegang testen? Vraag dan nu een demo unit aan! U ontvangt een TeloSystems 4G portofoon met SIM-kaart en applicatie, zodat u de POC-dienst kunt testen. Stuur voor een demo unit of voor meer informatie een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of neem telefonisch contact op via 030 669 1227.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie