Home - Nieuws - KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken
21-08-2019

KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken


Tijdens de zomervakantie gaan veel gezinnen op vakantie, maar helaas is zo’n reisje niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Voor deze kinderen organiseerde Humanitas ook dit jaar weer de Humanitas Kindervakantieweken, zodat ook zij een leuke zomervakantie konden beleven. De weken liepen gesmeerd, mede doordat er goed gecommuniceerd werd via de portofoons van KommaGo.

Uitstekende portofooncommunicatie tussen vrijwilligers

Vrijwilligers van Humanitas maken van de Kindervakantieweken ieder jaar weer een succes. Om de communicatie tussen hen te vereenvoudigen, maakten zij gebruik van portofoons die grotendeels werden gesponsord door Portofoonwinkel.nl (onderdeel van KommaGo B.V.). De vrijwilligers konden op deze manier makkelijk op afstand met elkaar communiceren; als er bijvoorbeeld ergens limonade nodig was, ze graag iets wilden weten of als het tijd was om te verzamelen. Ook kwamen de portofoons goed van pas tijdens de bezoekjes aan de speeltuin en dierentuin.
      

We zijn heel erg blij met de sponsoring van deze portofoons! Dit maakte het communiceren tijdens de weken een stuk gemakkelijker. Bedankt www.portofoonwinkel.nl.

Ook vlekkeloze communicatie op uw evenement? Huur portofoons!

Snelle en duidelijke communicatie is belangrijk om uw evenement goed te laten verlopen. Wilt u ook dat uw evenement op rolletjes loopt, maar is het aanschaffen van portofoons geen optie? Denk dan eens aan het huren van portofoons. Zo heeft u tijdelijk portofoons tot uw beschikking, die u gemakkelijk weer terugbrengt als uw evenement is afgelopen. Meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze portofoon verhuurservice.
      
KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken 2019
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie