Home - Nieuws - 2019

13-12-2019

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
Uw bestelling wordt geleverd* vanaf:
Dinsdag 24 december voor 16:00 uur
Vrijdag 27 december
Dinsdag 24 december na 16:00 uur
Zaterdag 28 december
Woensdag 25 december
Zaterdag 28 december
Donderdag 26 december
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december voor 21:00 uur
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december na 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Zaterdag 28 december
Dinsdag 31 december
Zondag 29 december
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december voor 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december na 21:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december voor 16:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december na 16:00 uur
Vrijdag 3 januari
Woensdag 1 januari
Vrijdag 3 januari
Donderdag 2 januari voor 21:00 uur
Vrijdag 3 januari

 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.

Gesloten

KommaGo is 25 en 26 december 2019 en 1 januari 2020 gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door (m.u.v. de weekenden) en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


24-10-2019

Snel en handsfree communiceren met full-duplex communicatiesystemen

Snelle handsfree communicatie tussen medewerkers is onmisbaar in technische en industriële omgevingen. Het vergroot de handelingssnelheid en de veiligheid. Met de full-duplex communicatiesystemen van Vokkero staan medewerkers met elkaar in contact via een open lijn verbinding, waardoor zij gelijktijdig kunnen spreken. Dit zorgt voor een snellere communicatie dan bij bijvoorbeeld half-duplex systemen zoals portofoons. Interesse? Vokkero communicatiesystemen zijn sinds kort verkrijgbaar bij Portofoonwinkel.nl en KommaGo.
 

Wat zijn de voordelen van full-duplex communicatiesystemen?

Gelijktijdig spreken via een open lijn verbinding
Ongelimiteerd aantal gebruikers/luisteraars
Handsfree voor directe, continue communicatie
Onderdrukt omgevingsgeluid via ruisfiltering
In heel Europa te gebruiken, bereik tot 1 km
Geen vergunningskosten
Leverbaar met Bluetooth en ATEX-certificering
 

Vokkero verkrijgbaar bij Portofoonwinkel.nl en KommaGo

Voor zowel standaard technische en industriële omgevingen als explosiegevaarlijke werkomgevingen biedt Vokkero een passend full-duplex communicatiesysteem. De Guardian Plus systemen zijn binnen heel Europa te gebruiken en bieden HD audio en ruisfiltering voor duidelijke communicatie. Vier personen kunnen gelijktijdig spreken, waarbij een ongelimiteerd aantal personen kan meeluisteren. De Guardian ATEX systemen bieden dezelfde functies. Het enige verschil is dat deze terminals ATEX-gecertificeerd zijn en daarmee in explosiegevaarlijke industriële omgevingen gebruikt mogen worden. Bekijk het volledige assortiment Vokkero full-duplex communicatiesystemen.
 
Vokkero Guardian Plus
Vokkero Guardian ATEX
Vokkero Guardian Plus Vokkero Guardian ATEX
 

Neem contact op en ervaar de voordelen!

Wilt u ook snel en handsfree communiceren via full-duplex communicatiesystemen? Of ontvangt u liever eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of neem telefonisch contact op via 030 669 1227.


20-09-2019

Missiekritische communicatie via 4G

Communicatie is voor diverse beroepsgroepen van levensbelang. Ambulancepersoneel of politiekorpsen dienen bijvoorbeeld altijd bereikbaar te zijn, maar een goed werkend communicatiekanaal kan ook voor taxipersoneel of organisatoren van evenementen een belangrijke rol spelen. Voor deze medewerkers vormen Telo 4G portofoons een uitstekende communicatie-oplossing tijdens missie- en bedrijfskritische situaties. En om verzekerd te zijn van een altijd werkende 4G verbinding, levert KommaGo in samenwerking met PrioCom een speciale Push-to-talk Over Cellular dienst (POC).

Voordelen van 4G portofoons

Met Telo 4G portofoons communiceert u duidelijk en snel. De 4G portofoons bieden zelfs de mogelijkheid om moeiteloos te communiceren met personen die zich aan de andere kant van het land bevinden. De portofoons hebben dus een veel groter bereik dan standaard portofoons. Om een gesprek te starten hoeft u slechts één (PTT-)knop in te drukken om verbinding te maken. Meer voordelen van 4G portofoons >>

4G met de hoogste prioriteit voor uw portofooncommunicatie

In samenwerking met PrioCom biedt KommaGo voor de professionele gebruiker een missie kritische POC-dienst. Hiermee profiteert u van Quality of Service (QoS) over het publieke T-Mobile 4G/4G+ netwerk. U bent dus verzekerd van het beste 4G-netwerk van Nederland met hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte én prioriteit voor uw portofooncommunicatie.

Wat houdt de POC-dienst in?

Een complete bundel; connectiviteit, applicatie, TeloSystems hardware, service
SIM-kaart met 1GB databundel en 500 minuten
Gegarandeerde netwerktoegang met prioriteit (QoS)
Hoge capaciteit en dekking in heel Europa
Snel, veilig en betrouwbaar dataverkeer
Veilig en betrouwbare Push-to-talk dienst
Een toekomstbestendige 5G-ready omgeving

Neem contact op en ervaar de voordelen!

Wilt u 4G portofoons met perfecte netwerktoegang testen? Vraag dan nu een demo unit aan! U ontvangt een TeloSystems 4G portofoon met SIM-kaart en applicatie, zodat u de POC-dienst kunt testen. Stuur voor een demo unit of voor meer informatie een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of neem telefonisch contact op via 030 669 1227.


19-09-2019

Nieuw: Draadloze Bluetooth headset voor Motorola portofoons

Voor uitstekende communicatie op de werkvloer zijn portofoons onmisbaar. U praat via de microfoon en kunt naar de ander luisteren via de speaker. Maar in rumoerige omgevingen is het gebruik van een oortje een handigere optie; Hiermee verstaat u beter wat de ander zegt én hoeft u de portofoon niet in uw hand te houden. Ideaal dus wanneer u uw handen tijdens het werk nodig heeft, maar u zit wel nog steeds met een aansluitkabel waarmee het oortje aan de portofoon vastzit. Voor volledige bewegingsvrijheid biedt een draadloos oortje uitkomst!

Draadloze Motorola Bluetooth headset

De Motorola EP900w headset is via Bluetooth draadloos aan uw Motorola portofoon te koppelen, waardoor u volledige bewegingsvrijheid heeft. Geen kabel meer die in de weg zit! Het compacte oortje is voorzien van de nodige functionaliteiten zoals een PTT-knop, microfoon en volumeknoppen, zodat u de portofoon kunt opbergen in uw broek- of jaszak. Daarnaast gaat ergonomische oortje opgeladen tot wel 8 uur mee, wat genoeg is voor een hele werkdag.
 
Draadloos Motorola EP900w Bluetooth oortje

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het draadloze Motorola EP900w Bluetooth oortje of heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1227, stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl of stuur een bericht via de chat op de website.


22-08-2019

KommaGo brengt oortje voor Motorola CLP446 portofoon op de markt

Portofoonwinkel (onderdeel van KommaGo) levert al jaren Motorola CLP446 portofoons. Daarom onderzocht KommaGo de mogelijkheid om zelf een kwalitatief oortje met verminderde kans op kabelbreuk op de markt te brengen. En met succes. Vanaf heden kunnen wij u een alternatief oortje voor Motorola CLP446 portofoons bieden; flexibel en met sterke braided nylon kabel.

Het KommaGo oortje in het kort:

Oortje met oorhaak
Voor de Motorola CLP446 portofoon
Zowel links als rechts te dragen
Push-to-Talk knop
Met zeer sterke braided nylon kabel
Minder kans op kabelbreuk
Raakt minder snel in de knoop
KommaGo oortje voor Motorola CLP446 portofoon

Comfortabel oortje met PPT-knop en sterke kabel

Het KommaGo oortje voor de Motorola CLP446 portofoon is voorzien van een braided nylon kabel voor extra stevigheid. Het lichtgewicht oortje bevat daarnaast een in-line microfoon met PTT-knop (push-to-talk). U drukt de knop in om te communiceren, zonder dat u uw Motorola CLP446 hoeft vast te houden.
 


21-08-2019

KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken

Tijdens de zomervakantie gaan veel gezinnen op vakantie, maar helaas is zo’n reisje niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Voor deze kinderen organiseerde Humanitas ook dit jaar weer de Humanitas Kindervakantieweken, zodat ook zij een leuke zomervakantie konden beleven. De weken liepen gesmeerd, mede doordat er goed gecommuniceerd werd via de portofoons van KommaGo.

Uitstekende portofooncommunicatie tussen vrijwilligers

Vrijwilligers van Humanitas maken van de Kindervakantieweken ieder jaar weer een succes. Om de communicatie tussen hen te vereenvoudigen, maakten zij gebruik van portofoons die grotendeels werden gesponsord door Portofoonwinkel.nl (onderdeel van KommaGo B.V.). De vrijwilligers konden op deze manier makkelijk op afstand met elkaar communiceren; als er bijvoorbeeld ergens limonade nodig was, ze graag iets wilden weten of als het tijd was om te verzamelen. Ook kwamen de portofoons goed van pas tijdens de bezoekjes aan de speeltuin en dierentuin.
      

We zijn heel erg blij met de sponsoring van deze portofoons! Dit maakte het communiceren tijdens de weken een stuk gemakkelijker. Bedankt www.portofoonwinkel.nl.

Ook vlekkeloze communicatie op uw evenement? Huur portofoons!

Snelle en duidelijke communicatie is belangrijk om uw evenement goed te laten verlopen. Wilt u ook dat uw evenement op rolletjes loopt, maar is het aanschaffen van portofoons geen optie? Denk dan eens aan het huren van portofoons. Zo heeft u tijdelijk portofoons tot uw beschikking, die u gemakkelijk weer terugbrengt als uw evenement is afgelopen. Meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze portofoon verhuurservice.
      
KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken 2019


18-04-2019

KommaGo wederom Gold partner van Motorola Solutions

KommaGo behoudt ook in 2019 de Gold-status bij Motorola Solutions. Deze partnerstatus is toegekend op basis van gerealiseerde resultaten en expertise. In 2018 haalde KommaGo deze Gold-status voor het eerst en was het het enige bedrijf met de betreffende status binnen Nederland.
 
KommaGo certificaat Motorola Solutions Gold partner status

Vragen over Motorola producten?

Portofoonwinkel, onderdeel van KommaGo B.V., levert een breed assortiment Motorola Solutions producten. Over deze apparatuur hebben onze productspecialisten gedegen kennis, waardoor zij u van een passend advies kunnen voorzien. Neem voor vrijblijvend advies of bij vragen contact op via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1227 of stuur een e-mail naar info@portofoonwinkel.nl.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie