Home - Nieuws - 2015

21-12-2015

KommaGo wenst u fijne feestdagen

Het jaar loopt weer op zijn einde. Tijd voor de laatste loodjes en natuurlijk de gelukswensen. Namens het hele team van KommaGo wensen wij u fijne Kerstdagen en een fantastisch nieuw jaar. Wij voorzien u ook in 2016 graag weer van goed advies en professionele oplossingen.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Wij doen ons uiterste best om u optimaal van dienst te zijn en bestellingen die geplaatst zijn tijdens de feestdagen worden zo snel mogelijk bezorgd.

De openingstijden tijdens de feestdagen
  • 24 december (Kerstavond): Geopend tot 15.00 (bestellingen worden tot 15.00 verzonden)
  • 25 december (1e Kerstdag): Gesloten
  • 26 december (2e Kerstdag): Gesloten
  • 31 december (Oudjaarsdag): Geopend tot 15.00 (bestellingen worden tot 15.00 verzonden)
  • 1 januari (Nieuwsjaardag): Gesloten

Bestellingen geplaatst tijdens Kerstavond (na 15.00), de Kerstdagen, Oudjaarsdag (na 15.00) en Nieuwjaarsdag worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Heeft u vragen over onze aangepaste openingstijden? Neem contact op via 030 6585 127.


11-12-2015

KommaGo genomineerd voor Tweakers Awards 2015/2016

KommaGo is genomineerd voor de Tweakers Award voor beste webwinkel van Nederland. Vanaf vandaag tot en met 17 januari kan er gestemd worden, waarna de winnaars op 4 februari bekend worden gemaakt. Stem nu op KommaGo!

Tweakers Awards 2015/2016

De Tweakers Awards worden voor de negende keer georganiseerd en ook dit jaar bepaalt het publiek wie er met de prijzen vandoor gaat. Dit jaar heeft de redactie, in samenwerking met de Tweakers community, in maar liefst 34 categorieën verschillende partijen genomineerd. KommaGo behoort dit jaar tot de kanshebbers in de categorie ‘beste webwinkel van Nederland’.
Tweakers awards

Stem nu en win prijzen

Iedereen met een Tweakers account kan tot en met 17 januari zijn stem uitbrengen. Stemmen doet u niet alleen om KommaGo aan de award te helpen, maar u kunt ook mooie prijzen winnen. Onder alle stemmers worden een aantal prijzen verloot, waaronder een Chromecast Audio en een Raspberry Pi 2. Daarnaast maken alle stemmers kans op twee kaartjes voor de feestelijke uitreiking op 4 februari in Boom Chicago te Amsterdam. Gedurende de uitreiking worden met een flinke dosis humor de winnaars bekend gemaakt .

Stem op kommago
25-09-2015

Marifoongebruik gaat geld kosten

Het kabinetsbeleid voor 2016 heeft ingrijpende gevolgen voor watersporters. Het gebruik van een marifoon gaat namelijk geld kosten. Vanaf 1 januari betaalt u €31,- per jaar voor uw marifoongebruik, met de kans dat dit tarief in de komende jaren zal stijgen.

Jaarlijkse bijdrage marifoongebruik

Tot 2008 was het normaal dat er betaald moest worden voor het gebruik van uw marifoon en andere VHF-apparatuur. Maar vanaf toen is de vergunningplicht veranderd in een registratieplicht. Alleen het registreren van uw apparatuur was normaal gesproken voldoende, maar daar komt nu dus weer verandering in. Concreet houdt de maatregel van het kabinet in dat elke watersporter éénmalig zijn apparatuur moet registreren voor onbepaalde tijd. Vervolgens betaalt u jaarlijks een bijdrage van €31,- aan het Agentschap Telecom. Er is echter al aangekondigd dat de hoogte van het tarief kan variëren.

Uitleg overheid en Agentschap Telecom

In Nederland krijgen ongeveer tachtigduizend bedrijven en particulieren te maken met deze maatregel. Volgens het Agentschap Telecom is de maatregel gerechtvaardigd: ‘Daarmee worden de kosten ook betaald door degenen die daadwerkelijk voordeel hebben van deze werkzaamheden van het agentschap. Dit is in lijn met het kabinetsbeleid om werkzaamheden kostendekkend door te belasten aan de markt’. Het ministerie van Economische Zaken wil dat ‘Het Agentschap Telecom de kosten voor de uitvoering en het toezicht op het geregistreerde frequentiegebruik doorberekent aan de registratiehouders.’


22-09-2015

KommaGo opent Smartofficestore.nl

Vol trots presenteert KommaGo zijn nieuwe shop Smartofficestore.nl. Domotica liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Smartofficestore.nl heeft een uitgebreid assortiment smart home & office producten. Denk hierbij aan slimme thermostaten die u kunt bedienen met uw smartphone, schakelklemmen die apparaten bedienbaar maken op afstand, en verlichting die automatisch inschakelt wanneer een persoon een woning of kantoor binnenloopt. U vindt op Smartofficestore een zorgvuldig samengesteld assortiment van onder andere de merken Fibaro, Philips Hue, Zipato, DigitalSTROM en Loxone. 


Openingsaanbiedingen
Bij de opening van een nieuwe shop mogen spectaculaire kortingen natuurlijk niet ontbreken. Ter kennismaking met Smartofficestore.nl profiteert u tijdelijk van de volgende aanbiedingen:

Fibaro Plugwise ThermoSmart

Uitstekende service
Net zoals bij de 21 andere webshops van KommaGo krijgt u bij Smartofficestore altijd de beste service. De productspecialisten van smartofficestore adviseren u graag over welk domotica oplossing het beste bij u past. Indien gewenst installeert de installatiedienst van KommaGo het product bij u thuis of op kantoor.


Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren! Binnen de Benelux worden alle bestellingen gratis verstuurd.


KommaGo
KommaGo is al meer dan 15 jaar actief. In deze periode heeft het bedrijf zich mede dankzij uitstekende service en leveringsvoorwaarden ontwikkeld tot totaalleverancier voor MKB Nederland. Met de opening van Smartofficestore.nl beheert KommaGo 22 specialistische shops. Elke shop heeft zijn eigen productspecialisten die klanten voor, tijdens, en na aanschaf van een product bijstaan. 
22-09-2015

Icom IC-F29DR nieuw bij Portofoonwinkel

De nieuwe Icom IC-F29DR is vanaf heden verkrijgbaar bij Portofoonwinkel. Deze portofoon werkt zowel analoog als digitaal, is vergunningsvrij en heeft maar liefst 16 gesprekskanalen. Daardoor is de Icom IC-F29DR ideaal voor toepassingen als de horeca, BHV, scholen, magazijnen en evenementen.

Icom IC-F29DR absoluut topmodel

Icom staat bekend als een absoluut topmerk op de portofoonmarkt. Met de IC-F29DR is er wederom een uitstekende portofoon afgeleverd. Dit toestel heeft een maximaal bereik van 3 kilometer (in open veld) en de portofoon is voorzien van een aansluiting voor een headset. Handig is ook dat de Icom IC-F29DR een IP67-certificering heeft gekregen, wat inhoudt dat de portofoon stof- en waterdicht is. Daarmee is dit apparaat ideaal voor zowel indoor als outdoor situaties.

Smart Ring en Call Ring functie

De Icom IC-F29DR is voorzien van twee unieke functies: Smart Ring en Call Ring. Met de eerste functie kunt u eenvoudig nagaan of een oproep uw groepsleden bereikt. U hoort namelijk elke 10 seconden een duidelijke pieptoon wanneer de ontvangende portofoon zich binnen uw bereik bevindt. Als dit niet het geval is klinken er korte pieptonen snel achter elkaar. Met de Call Ring functie kunt u in één keer bellen naar alle aangesloten portofoons. Gelijktijdig gaat er dan op de aangesloten portofoons een ringtone af.

Icom IC-F29DR bestellen

De Icom IC-F29DR is nu te bestellen bij Portofoonwinkel. Bekijk de productpagina van deze unieke portofoon en bestel hem meteen. Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via 030 669 1227.


23-07-2015

Bedrijfsveiligheid en BHV vaak niet voldoende

Bij veel bedrijven is de bedrijfsveiligheid niet op orde, dat is de belangrijkste bevinding uit de Nationale Veiligheidsbarometer van Securitas. Vaak zijn er onvoldoende BHV’ers, is er geen AED aanwezig of ontbreekt de EHBO verbandkoffer.

Bedrijfshulpverleners (BHV)

Binnen elk bedrijf moeten er verplicht BHV’ers (bedrijfshulpverleners) aanwezig zijn die de eerste ondersteuning kunnen bieden wanneer nodig. Uit het onderzoek van Securitas blijkt dat er bij 4 op de 10 bedrijven onvoldoende BHV’ers rondlopen. Bij meer dan de helft van de bedrijven is het niet altijd zeker of er überhaupt BHV’ers aanwezig zijn. Ook als het gaat om een AED of EHBO verbandkoffer schieten bedrijven te kort. Ongeveer de helft van de ondervraagde bedrijven beschikt over een AED terwijl 20% geen EHBO verbandkoffer op de zaak heeft.

Belang BHV'ers

Het belang van BHV’ers op de werkvloer is groot. Om BHV’er te worden moet er een cursus worden gevolgd over het omgaan met hulpverleningsmiddelen en het verlenen van assistentie bij noodgevallen. Thijs van Rooden van Securitas legt het belang van BHV’ers uit: “Als zij bij noodsituaties niet aanwezig zijn, ontbreekt essentiële kennis.” Daarnaast is het belangrijk dat er in noodsituaties goed gecommuniceerd kan worden.

BHV portofoons

Goede communicatie tijdens noodsituaties is gegarandeerd met BHV portofoons. BHV portofoons zijn eenvoudig te bedienen, bieden goede audiokwaliteit en hebben accu’s met een ruime werktijd. Daarnaast zijn deze portofoons robuust en altijd betrouwbaar. Kortom, BHV portofoons zijn essentieel voor duidelijke communicatie in noodsituaties. Verhoog de veiligheid in uw bedrijf met BHV portofoons en voorkom communicatieproblemen wanneer communicatie noodzakelijk is. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met de productspecialisten van Portofoonwinkel via 030 669 1227.


21-07-2015

KommaGo opent nieuwe shop: Toughsolutions.nl

Onze nieuwste shop Toughsolutions.nl heeft vandaag zijn virtuele deuren geopend. Op Toughsolutions.nl vindt u een gevarieerd aanbod aan ruggedized en ATEX-producten: van beschermcases voor uw portofoon tot ATEX-proof elektronica. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit producten van hoogwaardige merken als Panasonic, Peli, Freecom, Perfectpro, Caterpillar en Otterbox.

Openingsaanbiedingen
Om de lancering van nieuwste winkel van KommaGo te vieren hebben we een aantal openingsaanbiedingen voor u. Maak kennis met Toughsolutions.nl en ontvang direct een leuke korting op de volgende producten:


Altijd de beste service
Bij Toughsolutions.nl kunt u altijd rekenen op de beste service. U profiteert altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.


Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over ruggedized en ATEX-producten te beantwoorden. Van advies tot vragen over de producten, ons team van specialisten staat u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6708 of mail naar info@toughsolutions.nl


Nieuwe shops
KommaGo wil zich de komende tijd ontwikkelen tot technisch totaalleverancier voor MKB Nederland. Om dit doel te bereiken zullen de komende jaren meerdere nieuwe online shops geopend worden. Iedere shop biedt een breed assortiment en deskundig advies. Zo kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten op de wensen van de klant. Zo leveren wij niet alleen producten maar zorgen wij met onze kennis voor tastbare vooruitgang bij bedrijven.  
20-05-2015

KommaGo opent 20e online shop: Ledlichtstore.nl

Met trots presenteren wij deze maand onze 20e online shop: Ledlichtstore.nl. U vindt op Ledlichtstore een groot aanbod professionele verlichtingsoplossingen voor thuis en op kantoor. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit producten van de merken Sharp, Osram en Steinel.

 

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van onze twintigste webwinkel te vieren hebben we een aantal spectaculaire openingsaanbiedingen voor u. Tijdelijk ontvangt u bijvoorbeeld een mooie korting op de volgende drie producten:


Osram Lightify Starterkit Sharp LED paneel Streamlight Classic LED zaklamp

Klik hier voor nog meer openingsaanbiedingen.


Altijd de beste service

Bij Ledlichtstore kunt u altijd rekenen op de beste service. Zo hebben wij een eigen installatiedienst, die u bijvoorbeeld kan helpen bij het implementeren van uw LED-verlichtingsplan. Ook profiteert u altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.

Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over LED-verlichting te beantwoorden. Van advies tot vragen over de producten, ons team van specialisten staat u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6707 of mail naar info@ledlichtstore.nl

Nieuwe shops
KommaGo wil zich de komende tijd ontwikkelen tot technisch totaalleverancier voor MKB Nederland. Om dit doel te bereiken zullen de komende jaren meerdere nieuwe online shops geopend worden. Iedere shop biedt een breed assortiment en deskundig advies. Zo kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten op de wensen van de klant. Zo leveren wij niet alleen producten maar zorgen wij met onze kennis voor tastbare vooruitgang bij bedrijven. 01-05-2015

KommaGo bereikbaar op 5 mei

Dinsdag 5 mei is het Bevrijdingsdag, een officiële feestdag dit jaar in Nederland. Desondanks staan wij ook op deze bijzondere dag graag voor u klaar. KommaGo is ook op Bevrijdingsdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 voor al uw vragen over producten of technische oplossingen.

Natuurlijk kunt u aankomende dinsdag ook gewoon uw bestellingen online plaatsen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes verwerkt wordt, zodat u binnen enkele werkdagen uw bestelling ontvangt. Toch nog vragen tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op via 030 658 5127.
30-04-2015

KommaGo opent Trackingstore.nl

Met trots presenteert KommaGo u onze nieuwste aanwinst: Trackingstore.nl, de specialist op het gebied van GPS tracking en RFID. Op deze site vindt u een breed assortiment voor het volgen van uw meest waardevolle bezittingen via GPS. Bijvoorbeeld voor het volgen van uw kinderen, maar ook voor het tracken van uw auto, motor of vrachtwagen. Voor indoor tracking bieden de nieuwste RFID UHF technieken uitkomst. Op Trackingstore.nl kunt u terecht voor professionele merken als TomTom, Sycada, TrackJack en Starcom.


Openingsaanbiedingen

KommaGo viert de opening van Trackingstore.nl graag samen met u met 3 spectaculaire openingsaanbiedingen. Maak kennis met Trackingstore.nl en ontvang direct een leuke korting:

Trax GPS Tracker TomTom Webfleet Intellifi Smartspot

Gratis verzending en advies

Trackingstore.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom profiteert u bij ons altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een besteld product volledig naar wens is. Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.


Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over GPS tracking en RFID te beantwoorden. Van specialistisch advies tot vragen over de producten, onze productspecialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6705 of mail naar info@trackingstore.nl
28-04-2015

KommaGo levert digitaal portofoonsysteem op in Haagsche Zwaan

KommaGo heeft in januari met succes een professioneel digitaal Motorola portofoonsysteem opgeleverd in de Haagsche Zwaan; een beeldbepalende kantoortoren in Den Haag waarin prominente bedrijven als Kuwait Petroleum Nederland, Deloitte en NACO gehuisvest zijn. Het systeem bestaat uit een digitale MotoTRBO portofoon repeater en 24 digitale portofoons. De portofoons worden door de bedrijven gezamenlijk ingezet ten behoeve van de BHV communicatie.


Kuwait Petroleum Europe in Den Haag

Kuwait Petroleum Europe, bekend van de Q8 tankstations, werkt al jaren tevreden samen met KommaGo. Toen bekend werd dat het olieconcern vanaf medio 2014 een nieuw pand zou betrekken in Den Haag, de Haagsche Zwaan, werd al snel duidelijk dat de bestaande communicatieapparatuur daar niet langer voldeed. KommaGo heeft een veldsterktemeting uitgevoerd om de best mogelijke oplossing voor bedrijfskritische communicatie te bepalen.

Digitaal portofoonsysteem Motorola

De oplossing werd een digitaal portofoonsysteem van Motorola. Het systeem, bestaande uit een MotoTRBO portofoon repeater en 24 digitale portofoons, biedt uitstekende dekking in de Haagsche Zwaan. De repeater werd geplaatst op de 10e verdieping van het 20 verdiepingen tellende pand en werd uitgerust met noodvoeding. Hiermee is gegarandeerd dat de repeater en Motorola portofoons gewoon blijven werken wanneer de stroom uitvalt. Ideaal voor bij calamiteiten.

De gekozen digitale oplossing biedt vele voordelen ten opzichte van analoge oplossingen. De portofoons zijn bijvoorbeeld eenvoudiger te bedienen en de audiokwaliteit is stukken beter dan bij analoge portofoons. Daarnaast is de dekking uitstekend en kan de portofoon repeater feilloos schakelen tussen verschillende gesprekssessies van de digitale portofoons.
01-04-2015

KommaGo opent Toegangshop.nl

Met trots presenteert KommaGo Toegangshop.nl, uw specialist op het gebied van toegangscontrolesystemen, entree-techniek en intercoms. U vindt hier maatoplossingen voor (biometrische) tijdsregistratie, gebouw- en sleutelbeheer. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit producten van professionele merken zoals Nemef, Suprema en Kaba.

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren hebben wij 3 openingsaanbiedingen voor u. Ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting op de onderstaande producten:


Gratis verzending en advies op maat
Bij Toegangshop.nl profiteert u bij elke bestelling van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast geldt op al onze producten het ‘Niet goed, geld terug’ principe. Binnen een termijn van 30 dagen kunt u uw bestelling kosteloos omruilen of retourneren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030-3036706 of mail naar info@toegangshop.nl.
15-01-2015

KommaGo opent Bedrijfsveiligheidstore.nlMet trots presenteert KommaGo u Bedrijfsveiligheidstore.nl, onze nieuwste aanwinst. Bedrijfsveiligheidstore.nl is uw partner voor alarmsystemen, beveiligingsoplossingen, kluizen en brandkasten, melders, brandbestrijding en bijbehorende accessoires. Onze specialisten hebben zorgvuldig het assortiment samengesteld dat bestaat uit producten van professionele merken zoals Ajax, Ei Electronics, Jablotron, Kidde en Mobeye.

Openingsaanbiedingen

Om u op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met het assortiment van Bedrijfsveiligheidstore.nl en om de opening te vieren, hebben wij voor u drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen:Gratis verzending en advies op maat
Bij Bedrijfsveiligheidstore.nl profiteert u bij elke bestelling van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast werken wij via het principe ‘Niet goed, geld terug’ binnen 30 dagen voor al onze producten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030-3036703 of mail naar info@bedrijfsveiligheidstore.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie