Home - Nieuws - 2013

20-12-2013

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren alle shops van KommaGo aangepaste verzend- en openingstijden. Hieronder kunt u een kort overzicht terugvinden:

  • Dinsdag 24 December verzenden wij pakketten tot 14:00.
  • Woensdag 25 en donderdag 26 December zijn wij wegens Kerst gesloten.

Vrijdag 27 december verwerken wij alle bestellingen die na 24 december 14:00 zijn geplaatst.

  • Op dinsdag 31 december verzenden wij pakketten tot 14:00.
  • Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2014 zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari verwerken wij bestellingen die na 31 december 14:00 zijn geplaatst.

Het team van KommaGo wenst u hele fijne feestdagen toe en we hopen u in 2014 ook weer te mogen begroeten.09-12-2013

Gratis kerstpakket bij minimale besteding van €500,-!Uw kerstborrel kan straks echt goed van start gaan met het borrelpakket van Portofoonwinkel. Dit (non-alcoholische) kerstpakket ontvangt u gratis bij uw bestelling wanneer u minimaal €500,- besteedt in onze webshop. De actie is geldig vanaf 9 december 2013 en loopt zolang de voorraad strekt. Portofoonwinkel wenst u alvast hele fijne kerstdagen toe!


Voorwaarden

  • Maximaal 1 pakket per klant
  • Actie loopt vanaf 9 december 2013
  • Zolang de voorraad strekt
  • Minimale orderwaarde is €500,- excl. BTW
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen11-11-2013

Brandweer vervangt C2000-portofoons

De brandweer heeft bekendgemaakt het communicatiesysteem C2000 te willen vervangen. Een groot deel van de brandweermannen zal vanaf volgend jaar via andere portofoons gaan communiceren. Dit meldt de Telegraaf.


Het C2000-systeem, waarmee hulpverleners van alle verschillende disciplines met elkaar communiceren, is al langer in opspraak geweest. Zo traden storingen op tijdens grote incidenten (zoals vorig jaar bij de rellen in Haren), vallen de portofoons uit op onverwachte momenten en is de dekking niet altijd voldoende. Om deze redenen zouden veel brandweerkorpsen al zijn overgestapt naar alternatieve communicatiesystemen die wel aan de juiste eisen voldoen.


Korpsen van Midden- en West Brabant zijn nu een aanbesteding gestart voor meer dan 6200 alternatieve portofoons namens 15 van de 25 veiligheidsregio’s. Deze functioneren beter en zijn ook goedkoper dan de C2000-apparaten.


Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn de portofoons afgeschreven en aan vervanging toe en liggen de problemen dus niet bij het C2000-netwerk zelf. Het C2000-systeem wordt dan ook niet volledig afgeschaft. Bevelvoerders zullen naast de nieuwe, alternatieve portofoons ook nieuwe C2000 portofoons gaan gebruiken. Hiervan worden er 4500 aangeschaft.
06-11-2013

Betaalbare digitale portofoon: de nieuwe Motorola DP1400

Lange tijd was de Motorola CP040 portofoon de meest prijsvriendelijke, professionele portofoon van Motorola. Inmiddels is de digitale opvolger van de CP040 geïntroduceerd; de DP1400. Met name voor gebruikers die voor het eerst digitale portofoons willen gaan inzetten, is de DP1400 een uitstekende keuze.

De portofoon is bijzonder gebruiksvriendelijk, stevig en handzaam. Aangezien de DP1400 gebruikmaakt van dezelfde accessoire aansluiting als de CP040, kunt u headsets, oortjes en handmicrofoons direct uitwisselen! Gefaseerd overstappen van analoge portofonie naar een digitale DP1400 oplossing is eveneens mogelijk.

De DP1400 biedt verrassend goede bereikprestaties en de geluidskwaliteit is dankzij de digitale techniek beter dan ooit tevoren.

Motorola DP1400

Bij Portofoonwinkel is de nieuwe DP1400 portofoon direct te bestellen, maar eerst vrijblijvend testen kan ook! Neemt u gerust contact op voor een offerte en meer informatie.
28-08-2013

Netcamshop.nl gelanceerd

Vanaf vandaag is Netcamshop.nl de nieuwste webwinkel van KommaGo. Op deze nieuwe shop kunt u alles vinden omtrent camerabeveiliging. Het assortiment omvat indoor en outdoor oplossingen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Netcamshop.nl levert oplossingen van onder andere Panasonic, Grandstream, Axis en D-Link.

Om de lancering van Netcamshop te vieren hebben we in samenwerking met Panasonic een spectaculaire openingsaanbieding voor alle bezoekers.
Bij de Panasonic WV-SF335 Fixed Dome HD IP Camera ontvangt u nu tijdelijk een gratis Kingston 32GB Klasse 10 SDHC geheugenkaart geleverd. Ook kunt u een maand gratis gebruik maken van het People-counting.nl platform. Met people-counting kunt u via de camera automatisch bijhouden hoeveel personen de camera hebben gepasseerd. Zo kunt u aan het einde van een dag bijvoorbeeld zien hoeveel klanten er in een winkel zijn geweest.

Klik hier om de openingsaanbieding te bekijken.

Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Bel dan naar 030-669 1224 of mail naar info@netcamshop.nl.


22-08-2013

HME paging oplossingen

HME pagingOp Portofoonwinkel.nl zijn vanaf heden de innovatieve paging oplossingen van fabrikant HME te bestellen. HME heeft een goede reputatie op het gebied van paging systemen voor toepassing in BHV organisaties, retail & horeca omgevingen en de logistieke sector.


Aan de HME Smartcall BHV paging oplossing is duidelijk af te zien dat de fabrikant heeft gekozen voor een soliede bouwkwaliteit, gecombineerd met een aantrekkelijk prijskaartje. De reikwijdte van de pagers is verrassend groot, waardoor er geen steunantennes of repeater-units benodigd zijn.

 

Het HME paging portfolio omvat compacte oplaadbare pagers, bijpassende bureauladers, krachtige bedienposten en een uitstekende after-sales service!  De HME pagers zijn voorzien van een duidelijk afleesbaar display en kunnen naar wens worden ingesteld op een piep-/trilsignaal en/of alarmverlichting. De systemen zijn met enkele werkdagen te leveren.

Dankzij een goede samenwerking met VeDoSign, importeur van HME, kunnen de oproepsystemen naar wens van de eindgebruiker worden geconfigureerd, zodat een HME systeem na oplevering direct in gebruik kan worden genomen.

Op aanvraag worden de HME paging oplossingen op uw locatie vrijblijvend gedemonstreerd en getest, zodat u verzekerd bent van een correct werkende paging oplossing. Neemt u voor meer informatie en een aantrekkelijke offerte contact met ons op. 

Klik hier voor meer informatie over het HME paging systeem.


09-08-2013

Nieuwe compacte portofoon: Motorola DP3441

Motorola DP3441
Motorola introduceert met trots de DP3441 compacte digitale portofoon. Met name voor de horeca, beveiligingswereld en evenementenindustrie is deze portofoon een welkome aanvulling op het digitale portofoonprogramma.


De DP3441 is bovendien interessant voor ondernemingen die nu analoge portofoons in gebruik hebben en gefaseerd over willen stappen op digitale portofonie. De DP3441 kan namelijk probleemloos communiceren met analoge en digitale portofoons.

Standaard wordt de DP3441 portofoon geleverd met draagclip/holster, krachtige accu en bijpassende snellader. Optioneel is de portofoon uit te rusten met een spreeksleutel, diverse headsets en zelfs draadloze Bluetooth-accessoires.


De nieuwe DP3441 portofoon is direct te bestellen, maar eerst vrijblijvend testen kan ook! Neemt u gerust contact op voor een offerte of meer informatie.


Klik hier om naar de productpagina van de Motorola DP3441 te gaan.


05-08-2013

Nieuw: AEG portofoonsets


Op Portofoonwinkel.nl zijn onlangs de nieuwe portofoonsets van AEG geïntroduceerd.AEG portofoons

De Duitse fabrikant AEG heeft een uitstekende reputatie op het gebied van witgoed en consumenten-electronica. Ook aan de nieuwe AEG portofoonlijn, bestaande uit de R100, R200 en R300 serie, is duidelijk af te zien dat de fabrikant heeft gekozen voor een solide bouwkwaliteit gecombineerd met een aantrekkelijk prijskaartje. Voor nog geen €40,- kunt u aan de slag met een complete AEG portofoonset.

Met name de R220, R300 en R320 portofoonset zijn nu al bijzonder populair. De R320 portofoonset is de meest complete set in de AEG-lijn en wordt geleverd met transportkoffer, headsets, autoladers en een dubbele bureaulader. De AEG R320 portofoonset is, net als de overige modellen, direct uit voorraad te leveren.

Dankzij een goede samenwerking met de Nederlandse importeur van AEG kunnen klanten van Portofoonwinkel rekenen op een snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een uitstekende service op het gebied van after-sales.

Bekijk ons AEG assortiment.
27-06-2013

Wilde stakingen PostNL bezorgers

Update: De stakingen zijn voorbij. Pakketten worden weer op de reguliere wijze bezorgd.

Vanaf afgelopen dinsdag 27-06-2013 heeft PostNL te maken met wilde stakingen van een deel van hun pakketbezorgers. Dit betekent voor u dat bestellingen wellicht niet worden bezorgd op de aangegeven leverdatum, maar op een later tijdstip.

Wanneer de postcode van het afleveradres van uw bestelling in één de volgende gebieden valt kan het zijn dat de bezorging van uw pakket vertraging oploopt:

Postcodegebied: 1041-2134
Postcodegebied: 1011-1127
Postcodegebied: 2260-2694
Postcodegebied: 1441-1567
Postcodegebied: 2144-2597
Postcodegebied: 3400-4199

Onze excuses voor dit ongemak. Wij hopen dat de stakingen spoedig voorbij zijn zodat we u de service kunnen leveren die u van ons gewend bent.22-05-2013

KommaGo opent Mobielverbinden

KommaGo, bekend van specialistische webshops als Routershop, Wifishop en Headsetwinkel, opent een nieuwe internetwinkel. Mobielverbinden vertegenwoordigt alles op het gebied van professionele 3G- en 4G-apparatuur.

Het assortiment van Mobielverbinden bestaat naast ontvangers, machine-to-machine routers, antennes en mobiele routers ook uit kant-en-klare totaaloplossingen. Met deze vooraf samengestelde pakketten hoopt KommaGo deze nieuwe technologie beter inzichtelijk te maken. 
Net als de bestaande webwinkels van KommaGo zal Mobielverbinden uitsluitend bemand worden door productspecialisten en zal service centraal staan.

Om de opening van Mobielverbinden kracht bij te zetten zijn er een aantal scherpe aanbiedingen geselecteerd. Zo ontvangen nieuwe klanten bij aankoop van een Huawei 3G- of 4G-router een gratis USB dongle. Bij een Netcomm 4G-router wordt tijdens de opening een gratis Dovado Tiny mobiele 4G router geleverd. Kopers van een professionele Conel 4G-router ontvangen een gratis Pulse Larsen 4G omni antenne bij hun bestelling.

Bezoek Mobielverbinden en profiteer van deze introductieaanbiedingen.
17-05-2013

KommaGo tijdens Pinksteren

In verband met tweede Pinksterdag is KommaGo gesloten op 20 mei 2013. Bestellingen die in het lange weekend van 18 tot en met 20 mei geplaatst worden zullen wij dinsdag 21 mei direct verwerken en, indien de producten voorradig zijn, verzenden.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een fijn Pinksterweekend toe.


08-05-2013

KommaGo op Hemelvaart

Op 9 mei zullen we in verband met Hemelvaartsdag geen pakketten versturen.

Omdat onze webshops 24 uur per dag beschikbaar zijn kunt u natuurlijk wel uw bestellingen plaatsen gedurende deze dag. Deze bestellingen zullen wij vrijdag 10 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen. Naar verwachting zullen deze bestellingen zaterdag of, in het geval van bedrijfsbestellingen, maandag aangeboden gaan worden.

29-04-2013

Koninginnedag

Op 30 april is het magazijn van KommaGo gesloten vanwege Koninginnedag. Er zullen op deze dag geen bestellingen verstuurd worden. Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestelling plaatsen via één van onze shops. Deze zullen wij woensdag 1 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een prachtige Koninginnedag toe.08-04-2013

Netwerkshop krijgt nieuwe naam: KommaGo

KommaGo logo

'KommaGo' is de nieuwe naam van Netwerkshop, één van de grootste online specialisten voor ICT- en telecomoplossingen. KommaGo kiest met deze nieuwe naam voor een positie in de online-retailmarkt die haar deskundige en krachtige profiel onderstreept. Onder KommaGo vallen zeven  webshops op het gebied van netwerk-, communicatie- en telecomoplossingen. Het aantal webshops van KommaGo groeit nog steeds.


De online search van particulieren en bedrijven naar snelle en betrouwbare ICT- en telecomoplossingen blijft groeien, signaleert KommaGo. "We hebben afgelopen jaren gezien dat mensen en bedrijven massaal online  gaan zoeken naar  deze oplossingen", aldus directeur
Merlijn Foudraine van KommaGo. "Online bieden wij met  onze webshops die oplossingen. Onze kracht zit ook in het feit dat we klanten, als ze  hier behoefte aan hebben, persoonlijk adviseren en begeleiden. We merken dat de klant die mogelijkheid graag wil blijven hebben."

Sterk online merk

Tegelijkertijd met de naamswijziging krijgt KommaGo.nl een geheel 'nieuw jasje'. De site en alle zeven webshops van KommaGo worden de komende periode vernieuwd. Dit zijn Voipshop.nl,  Headsetwinkel.nl, Portofoonwinkel.nl, Vergadertelefonie.nl, Routershop.nl, Wifishop.nl en Firewallshop.nl.

"Ook als Netwerkshop waren al onze sites onderling herkenbaar", zegt directeur Foudraine. “Bij  KommaGo zal dit nog duidelijker zijn. KommaGo en onze webshops zullen online eenheid communiceren en staan voor een sterk online merk.”


Netwerkshop werd in 1999 opgericht en telt op dit moment ruim twintig medewerkers.
Deskundigheid maar ook snelle levering van online bestellingen zetten KommaGo stevig in de markt. KommaGo is afgelopen jaren steevast terug te vinden in de ‘Twinkle 100’, hét overzicht van de honderd grootste online retailers in Nederland.
03-04-2013

Skytronic introduceert oplaadbare megafoon met accu

Skytronic
Skytronic heeft het assortiment megafoons uitgebreid met een oplaadbare megafoon. Deze handzame megafoon biedt een audiovermogen van 30 watt en wordt standaard geleverd met accu en netstroomlader. Daar waar de meeste megafoons gebruik maken van losse penlite batterijen, is deze Skytronic 30 watt megafoon met accu een welkome aanvulling voor de veeleisende gebruiker!


De Skytronic oplaadbare megafoon is uitermate geschikt voor inzet tijdens ontruimingen, evenementen Skytronic_afb2en festiviteiten.  Na 3 uur is de accu volledig opgeladen en kan de megafoon +/- 6 uur intensief worden gebruikt. Met de praktische MP-3 / USB aansluiting is het bovendien mogelijk om muziek en andere audiofragmenten af te spelen. Met de sirene kan een grote groep personen worden gealarmeerd.

De nieuwe Skytronic megafoon is direct uit voorraad te leveren! Alle Skytronic megafoons zijn direct via onze website te bestellen.
Klik hier om naar de Skytronic 30 watt oplaadbare megafoon te gaan.

Als u advies wilt voor uw situatie, dan kunt u contact opnemen via 030-6691227 of door te mailen naar info@portofoonwinkel.nl


22-03-2013

De nieuwe Motorola TLKR portofoons. Nu beschikbaar!


TLKR T80 Extreme
Motorola is 2013 goed begonnen met een update van de populaire TLKR portofoons. De Motorola TLKR portofoons (voorheen Talkabout) zijn al jaren de meest populaire portofoonsets voor buitensporters, vakantiegangers en avonturiers.
Niet alleen hebben de TLKR T4, TLKR T6 en TLKR T8 portofoons een make-over gekregen. Er zijn ook twee nieuwe modellen aan de lijn toegevoegd.

Motorola TLKR T60
De donker gekleurde TLKR T60 is een zeer geschikte portofoonset voor recreatie en sportactiviteiten. De TLKR T60 is optioneel met een oortje of headset uit te rusten; wel zo handig als je tijdens een wandeltocht je handen niet vrij hebt! Na een actieve dag kan de TLKR T60 in de laadhouder worden geplaatst om op te laden.

Motorola TLKR T80

De directe opvolger van de TLKR T8 is de T80, een stevige portofoon met handige functies voor de buitensporter.
Zo is de TLKR T80 voorzien van een praktische LED zaklamp. Bovendien heeft de robuuste T80 de zogenaamde IPX2 normering. Hierdoor is de T80 nog beter bestand tegen vocht, regenwater en extreme outdoor situaties! Op de TLKR T80 zijn diverse headsets en oortjes van Motorola aan te sluiten.

Motorola TLKR T80 Extreme


De T80 Extreme in koffer mag met recht de “extreme edition” van de T80 portofoonset worden genoemd.
Niet alleen zijn de T80 Extreme portofoons optimaal beschermd tegen water volgens de IPX4 norm, ze zijn ook vormgegeven in een fel gele kleur waardoor je de portofoon nooit uit het oog zal verliezen. Door de handige accessoires die standaard bij de TLKR T80 Extreme worden geleverd, is deze T80 Extreme portofoonset zeer compleet. De meegeleverde headsets zijn spraakgestuurd te gebruiken, zodat de gebruiker geen knoppen meer hoeft in te drukken. Met de meegeleverde lanyards (keycords) kan de T80 Extreme portofoon om de nek worden gedragen. De T80 Extreme wordt geleverd in een handzame koffer.

Alle Motorola TLKR portofoonsets (ook de eenvoudigere T40 en T50) zijn direct via onze website te bestellen.
Als u advies wilt voor uw outdoor situatie, dan kunt u contact opnemen via 030-6691227 of door te mailen naar info@portofoonwinkel.nlService

Contact

Bestelproces

Algemene informatie