Home - Nieuws - 2012

31-12-2012

Tevreden terugblik op Telecom Time beurs

Netwerkshop kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de Telecom Time beurs van 12 & 13 december 2012. Gedurende deze dagen hebben we veel bestaande en nieuwe klanten mogen ontmoeten. Hiermee hebben we teruggeblikt op het afgelopen jaar en uiteraard vooruitgekeken naar 2013.

Onze give-away in kerstsfeer viel in de smaak en ook de kans om de Plantronics Voyager Legend te winnen werd volop gebruikt.

We willen onze klanten dan ook van harte bedanken voor het afgelopen jaar en fijne feestdagen toewensen. Uiteraard staan we ook in 2013 weer voor u klaar.

Contact met Netwerkshop
Misschien bent u niet in de gelegenheid geweest om naar de beurs te komen. Wenst u wel meer informatie over het productportfolio van Netwerkshop of wilt u de samenwerking bespreken met één van onze accountmanagers, neemt u dan gerust contact met ons op via 030-658 51 27

Winnaar Plantronics Voyager Legend
Tijdens de beurs had u de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten en hierdoor kans te maken op de Plantronics Voyager Legend headset. De uiteindelijke winnaar vindt u hieronder terug.


Winnaar: Rob Reijm – View on IT te Moordrecht
Gefeliciteerd, de headset wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Beursaanbiedingen
Gedurende de Telecom Time dagen had u de mogelijkheid om te profiteren van een tweetal beursaanbiedingen. Graag stellen we u als klant in de gelegenheid om hier tot het einde van het jaar van te profiteren.

Mocht u meer informatie wensen over onze Plantronics CS540 of Konftel 300 aanbieding, neemt u dan even contact op met onze binnendienst (info@netwerkshop.nl of 030 658 5127)
12-12-2012

ACTIE: Gratis oortje bij elke Kenwood Protalk TK-3301

Gratis Incotech oortjeDeze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Portofoonwinkel pakt uit dit najaar! Bij elke Kenwood Protalk TK-3301 portofoon levert Portofoonwinkel
namelijk een Incotech oortje met oorhaak, geheel gratis.
Zo bent u in één keer voorzien van een complete portofoon oplossing, inclusief audio accessoire.

Om gebruik te maken van deze actie hoeft u enkel een bestelling te plaatsen met tenminste één Kenwood Protalk TK-3301 portofoon. Wij zorgen ervoor dat het Incotech oortje gratis bij de levering zit zodat u direct aan de slag kunt!

Direct bestellen? Bezoek de Kenwood TK-3301 product pagina of bekijk de verschillende Kenwood pakketten.TK3301 Incotech actie21-11-2012

Ontmoet ons op Telecom Time en profiteer van onze beursaanbiedingen!

Telecom Time beurs

Op 12 & 13 december 2012 vindt in Expo Houten het 10e Telecom Time Congres & Expo plaats. Wij zullen als Netwerkshop BV één van de exposanten zijn gedurende deze 2 dagen.

De beurs
Telecom Time is uitgegroeid tot hét grootste onafhankelijke telecomplatform van Nederland. Telecom Time biedt oplossingen, advies en inzicht aan alle spelers in de Telecom waardeketen. Op de Telecom Expo treedt u in contact met meer dan 75 toonaangevende leveranciers en fabrikanten die u graag de nieuwste producten laten beleven en innovaties laten zien.


Gedurende deze 2 dagen bespreken Nederlandse & internationale telecomexperts de belangrijkste ontwikkelingen en vraagstukken met u. Daarnaast kunt u optimaal met vakgenoten netwerken, zaken doen, kennis en ervaringen delen tijdens het jaarlijkse Telecom platform, waarin de Telecomsector z'n innoverende vermogen voor maatschappelijke en economische vraagstukken laat zien.


Kortom, 2 dagen die u als telecomexpert zeker niet mag missen. Graag nodigen wij u daarom uit om op 12 & 13 december naar de 10e Telecom Time in Houten te komen.


Netwerkshop op de beurs
U vindt ons op stand 02.F.07. We hebben de nieuwste headsetmogelijkheden van Plantronics voor bijvoorbeeld de sales afdeling, de beste audioconference oplossingen van Konftel en een live demo van Lifesize videoconferencing. Dus heeft u nog vragen of specifieke wensen op telecomgebied of lijkt het u leuk ons team eens in het echt te ontmoeten, dan is dit uw kans!


Tijdens de beurs kunt u profiteren van 2 geweldige beursaanbiedingen en verloten we onder onze bezoekers de nieuwste Plantronics bluetooth headset; De Plantronics Voyager Legend


Wilt u meer info over onze beursaanbieding, stuur dan een e-mail naar info@netwerkshop.nl o.v.v. van Beursaanbieding Telecom Time.


Gratis beurstoegang
Als relatie van Netwerkshop kunt u de 2-daagse beurs gratis bezoeken wanneer u zich vooraf registreert.Via de onderstaande link kunt u zich gemakkelijk en gratis inschrijven.


Gratis registreren
02-11-2012

5 November is de Dag van de BHV

Maandag 5 November is de dag van de BHV. Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd voor de ruim 500.000 Bedrijfshulpverlening medewerkers die in Nederland werkzaam zijn.

BHV-er van het Jaar
De Dag van de BHV wordt mede georganiseerd door het Nederlandse Focal Point, de vertegenwoordiging van het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (EU-OSHA) in Nederland.
Om deze dag te ondersteunen zijn diverse actie's ondernomen, waaronder een verkiezing voor de BHV-er van het Jaar.

Portofoons
Professionele portofoons zijn dé communicatiemiddelen bij uitstek voor gebruik in BHV situaties. De apparaten zorgen voor betrouwbare en snelle communicatie op momenten wanneer dit het hardst nodig is.

Multilader
De Motorola XTNi is een voorbeeld van een geschikt portofoonmodel.
Dit model portofoon is nu ook beschikbaar in voordelig pakket bestaande uit zes portofoons inclusief zesvoudige lader.
Zo kunnen alle portofoons centraal bewaard en opgeladen worden. Ideaal voor plaatsing in een personeelskamer of bij een receptie.

Meer informatie? Kijk op de product pagina van dit Motorola XTNi BHV pakket
BHV XTNi

Bron: dagvandebhv.nl
04-10-2012

Met dank aan onze klanten staat Netwerkshop bv dit jaar wederom in de Twinkle 100, dit jaar op plaats 94.

Netwerkshop in Twinkle top 100
Ook dit jaar is Netwerkshop BV weer terug te vinden in de Twinkle top100 - dit jaar op plaats 94. De Twinkle100 is een overzicht van de honderd in omzet grootste online retailers van Nederland. Daarnaast stelt de redactie een lijst samen van de dertig online reisbedrijven met de meeste omzet. Het gaat in de Twinkle100 om de omzet uit e-commerce activiteiten in Nederland uit 2011.

Vertrouwen
Netwerkshop is trots op het bereiken van dit resultaat, en wil met name u als klant bedanken voor het vertrouwen dat u heeft in onze webwinkels. Ook voor aankomend jaar wordt ernaar gestreefd om onze dienstverlening op uw wensen als klant af te stemmen en hopen we u dan ook opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze webwinkels.

Webshops
Netwerkshop is de online specialist voor telecom-, netwerk en communicatieoplossingen. Wij hebben zeven gespecialiseerde webwinkels en staan voor u klaar om u te voorzien van een gedegen en vakkundig advies.

Onze winkels:

Routershop.nl - Routers, modems, switches, 3G en wifi oplossingen.
Wifishop.nl - Professionele wifi oplossingen
Voipshop.nl - Voice over IP telefoons
Headsetwinkel.nl - Professionele headsets
Portofoonwinkel.nl - Portofoons, megafoons en zendvergunningen
Vergadertelefonie.nl - Audio en videoconference oplossingen.
Firewallshop.nl - Hardwarematige firewall oplossingen 


04-09-2012

Nieuwe Kenwood KMB-35 laadhouder voor Kenwood modellen beschikbaar


Kenwood heeft een nieuwe oplossing voor het centraal opladen van Kenwood portofoons geintroduceerd. De Kenwood KMC-35E is namelijk geschikt om uw eigen Kenwood KSC-35(S) laders in te plaatsen.
Na simpele montage kunt u tot 6 Kenwood TK portofoons in de KMC-35E plaatsen en opladen. In plaats van losse stekkers per lader hoeft u maar een enkele stekker op het stroomnet aan te sluiten.

De Kenwood KMC-35 is geschikt voor vrijwel alle recente Kenwood TK en Protalk portofoons.

Meer informatie over deze nieuwe Kenwood lader vindt u hier.
 
KMB-35  
04-09-2012

Helft MKB’ers weet niet van bedrijfshulpverlening

Helft MKB’ers weet niet van bedrijfshulpverlening

Uit onderzoek van Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland blijkt dat bijna de helft van het MKB  niet weet dat het verplicht is dat er altijd tenminste een bedrijfshulpverlener (BHV ) werkzaam is binnen de organisatie.Voor het onderzoek zijn 400 MKB bedrijven ondervraagd. Ongeveer 25% van de ondervraagden denkt dat het hebben van een BHV organisatie uitsluitend wordt aangeraden door de overheid. Nog eens 25% denkt dat de bedrijfshulpverlener alleen verplicht is vanaf een bepaald aantal werknemers.

De andere 50% is gelukkig wel op de hoogte van het feit dat het hebben van de bedrijfshulpverlener altijd verplicht is.

Het ontbreken van de verplichte bedrijfshulpverlener kan leiden tot stevige boetes, welke door de arbeidsinspectie worden opgelegd. Dit gegeven is bij ruim 85% van de ondervraagde bedrijven niet bekend.

De regel is sinds 1994 van kracht. De betreffende hulpverlener zou verantwoordelijk moeten zijn voor ehbo, brandbestrijding, evacuatie en het alarmeren van de alarmdiensten.


De vele regels, wetten en verplichtingen lijken voor onduidelijkheid te zorgen bij het MKB” , aldus Brenda van Dranen, adjunct-directeur van Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland.BHV Communicatie

Portofoonwinkel levert kant-en-klare portofoon pakketten die bijdragen aan een snelle adequate bedrijfshulpverlening organisatie! Portofoons zijn de communicatie oplossing als zich een calamiteit voordoet binnen uw organisatie.

Bekijk hier onze BHV portofoon oplossingen

Test gratis met BHV portofoons

Neem contact op voor een scherpe offerte


Bron : www.nu.nl


29-08-2012

Kenwood TK3000, de voordeligste portofoon met groot bereik

Daar waar eenvoudige portofoons het laten afweten, levert de Kenwood TK3000 portofoon absolute topprestaties. De TK3000 portofoon werkt op minimaal 1 watt zendvermogen en biedt daarom een groot bereik in bedrijfspanden en op industrie terreinen. 


De TK3000 portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu, laadhouder en riemclip. Als u met uw Kenwood Protalk portofoons net dat beetje bereik tekort komt, is deze TK3000 een uitstekend alternatief. De bediening van de TK3000 is begrijpelijk voor iedere gebruiker.


Kenwood TK3000


Portofoon Zendvergunning

Een zendmachtiging is eenvoudig en snel aangevraagd.
Portofoonwinkel stelt de portofoons graag voor u in en levert ze gebruiksklaar bij u af.

Vraag direct een offerte aan voor de Kenwood TK3000, of test deze portofoons gratis op uw bedrijfslocatie!

07-08-2012

Icom F27SR - populaire vergunningsvrije portofoon!


Na de alom geprezen Icom F22SR en F25SR, is deze Icom F27SR de nieuwe vergunningsvrije Icom portofoon voor de veeleisende gebruiker. De F27SR is, ten opzichte van zijn voorgangers, verder verbeterd en voelt uitermate degelijk aan.

Het toestel is met enkele knoppen goed te bedienen en heeft een verrassend groot bereik. De audiokwaliteit is van hoog niveau. Voor lage prijzen zijn oortjes met transparant uiteinde direct aan te sluiten. De accu biedt een werktijd tot maximaal 20 uur, waardoor deze Icom zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

De Icom F27SR is natuurlijk ook te combineren met zijn voorgangers, zodat het mogelijk wordt om uw oude portofoons gefaseerd te vervangen.

U kunt de Icom F27SR portofoon direct bestellen op onze website

Bestel 2, 4 en 6 Icom F27SR portofoons met extra voordeel

Heeft u meer dan 6 portofoons nodig? Vraag een offerte aan

Oortjes bestellen voor uw Icom portofoons? Klik hier
23-07-2012

Motorola DP3400 digitale portofoon review

Motorola DP3400 digitale portofoon review

In deze review testen we digitale Motorola DP3400 portofoons. De DP3400 portofoons horen bij het digitale MotoTRBO programma van Motorola. Analoge portofoons worden al veelvuldig vervangen voor deze digitale portofoons. Wij zijn heel nieuwsgierig naar de prestaties van de DP3400.


Uiterlijk
De eerste indruk van de DP3400 is meteen een goede; het toestel ligt prettig in de hand en heeft een voor het oog eenvoudige bediening. Via de volume en aan/uit schakelaar aan de bovenzijde is het toestel in te schakelen en kan het gewenste audiovolume worden afgeregeld. De kanaalkeuze zit er direct naast, dus ook op dat punt geen verassingen.

Motorola DP3400 portofoon 


Bediening

Motorola houdt vast aan het design en de bediening zoals die ook al jaren voor de analoge portofoons geldt. Heeft u een Motorola GP300, GP340, een CP040 of een ander model vergunningsportofoon? Dan kunt u met de DP3400 gegarandeerd uit de voeten!

De brede ronde PTT zendbutton zit aan de zijkant van het toestel, evenals 2 extra buttons die vrij in te stellen zijn. Deze functie toetsen kunnen nog van pas komen als u met 1 specifieke portofoon contact wilt maken of een oproeptoon wilt versturen! De accu past naadloos op de DP3400 portofoon en is stevig vergrendeld. Als laatste valt ons op dat de DP3400 een stevige en relatief stugge antenne heeft. Die is nodig om de beste bereik prestaties te bieden!
Audiokwaliteit

Een eerste test op een industrieterrein laat al direct zien waartoe dit digitale toestel in staat is. Het bereik is indrukwekkend, alsook de audiokwaliteit van de berichten! Daar waar analoge portofoons soms veel ruis en storing laten horen, blijft het op de DP3400 opvallend stil. De ontvangen berichten komen helder binnen, zonder dat de volumeknop helemaal open hoeft te staan.

Digitaal & groot bereik!
Op korte afstand wordt duidelijk dat er een kleine vertraging zit in verzonden berichten. Gebruikers kunnen zichzelf dan terug horen. Dit is ietwat vreemd, maar wel te begrijpen, daar de DP3400 spraakberichten omzet in data en aan ontvangstzijde weer decodeert naar audio. Er worden dus datapakketjes verzonden tussen de portofoons. Dit gegeven resulteert in een hogere audiokwaliteit, ook als er veel omgevingslawaai is van bijvoorbeeld machines.

Nabij een luidruchtige dieselgenerator wordt het verschil tussen analoog en digitaal helemaal duidelijk. Daar waar een analoog verzonden bericht nog nauwelijks verstaanbaar is, blijven berichten van de DP3400 luid en duidelijk verstaanbaar. De maximale reikwijdte van de DP3400 ligt op hetzelfde niveau als van analoge portofoons. Maar praktisch gezien heeft een gebruiker met deze digitale DP3400 dus veel meer bewegingsvrijheid!

 

Conclusie
Waarom nog analoge portofoons aankopen als u ook Motorola DP3400 portofoons kunt inzetten.
De prijs vormt geen drempel; de DP3400 kunnen wij leveren voor dezelfde prijs als een analoge portofoon.

De DP 3400 portofoons geven een opvallend goede audiokwaliteit, zijn gebruiksvriendelijk en ruis & medegebruik behoren nagenoeg tot het verleden.


Testen
Overtuig uzelf van de voordelen die de DP3400 portofoons u te bieden hebben.
Vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan via onze website!


Offerte

Wij maken graag een scherpe offerte voor de DP3400 portofoons, eventueel met geschikte headsets en handige accessoires!


Vragen ?

Belt u gerust met 030-6691227 voor meer informatie of gebruik onderstaand contactformulier.
20-07-2012

Kenwood Protalk TK3301. Nu met gratis iPod/iPhone dock!

Koop nu 4 of meer Kenwood TK-3301 protalk portofoons en ontvang tijdelijk een gratis Kenwood CLX-70 iPod/iPhone audiosysteem!
Protalk TK3301


Bekijk de actiebundels hier!


Het bereik van de Kenwood TK3301 Protalk portofoon is ongeëvenaard. Niet voor niets is de Kenwood TK3301 een van de meest verkochte vergunningsvrije portofoons van dit moment! De Protalk is zeer stevig, biedt een goede geluidskwaliteit en is zeer gebruiksvriendelijk. De accu biedt een ruime werktijd en de geavanceerde lader zorgt ervoor dat uw 3301 in een mum van tijd weer gebruiksklaar is. De TK3301 wordt in de BHV en beveiliging veelvuldig ingezet en werkt direct uit de doos.

Vuil en vocht deren deze robuuste portofoon niet, u kunt met deze Protalk alle kanten op! 

De Kenwood 3301 is ruimschoots uit voorraad leverbaar.

U kunt de Kenwood TK3301 portofoon direct bestellen op onze website.

We hebben ook pakketten van 4 en 6 Kenwood TK3301 portofoons

Eerst gratis testen met de TK3301E? Dat kan!

In de aanbieding; lederen draagtas voor de TK3301E portofoons!
13-07-2012

Icom F4002 vergunnings portofoon


IC-4002Portofoons met vergunning zijn al jaren een veel gevraagde oplossing. Met een vergunning portofoon zijn grote afstanden te overbruggen door het hoge zendvermogen. Portofoonwinkel levert al geruime tijd hoog vermogen modellen van Motorola en Kenwood.

Nu zijn daar de Icom IC-F4002 en F3002 een toegevoegd. Net als de Kenwood TK-3302 en de Motorola GP340 hebben ook deze modellen een groot bereik.
De F4002 is een stevig model en wordt geleverd met een sterke accu waar tot 20 uur mee kan worden gewerkt.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de productpagina van de IC-F4002.

 09-07-2012

Buffel tas voor Kenwood Protalk in de aanbieding!

Portofoons worden in bedrijfsomgevingen vaak blootgesteld aan stoten & vallen, vocht en vuil. Een stukje extra bescherming is dan zeker gewenst! Lederwaren fabrikant Buffel levert stevige lederen draagtassen voor de Kenwood Protalk portofoons. De DT2720 tas wordt geleverd met een handige draaikoppeling. U kunt een lus door uw broekriem halen en de tas hierop vastklikken.

Buffel DT2720 

De riemclip van uw Kenwood portofoon heeft u niet langer nodig. Ook handig; de DT2720 tas is aan de onderzijde open te klappen, zodat u de Kenwood portofoon met tas direct in de oplader kunt plaatsen! Optioneel zijn de tassen uit te rusten met een schouderriem.

De verhuur portofoons van Portofoonwinkel zijn standaard uitgerust met deze draagtassen. We kunnen u deze tassen dan ook aanbevelen. Deze week zijn de Buffel tassen extra scherp geprijsd. Dit
is uw kans om uw portofoons langer te kunnen gebruiken!

Deze actie loopt t/m 25-08 2012!

1 stuk : 30,00 Euro ex BTW
5+ stuks : 28,00 Euro ex BTW
10+ stuks : 26,50 Euro ex BTW

Bestel de Buffel draagtassen direct op onze website!

Mail ons uw bestelling bij 5+ / 10+ stuks!


Vraag hier een offerte aan voor portofoons met draagtassen!
06-07-2012

Skytronic megafoons voor scherpe prijzen bij Portofoonwinkel

De gebruiksvriendelijke Skytronic megafoons zijn rechtstreeks te bestellen via de Portofoonwinkel website. 

Skytronic megafoons

De Skytronic megafoons kunnen uitstekend dienst doen tijdens evenementen, toespraken en/of BHV ontruimingen. Voor nu zijn er 2 Skytronic modellen met respectievelijk 15 en 30 watt audiovermogen direct uit voorraad leverbaar. Op termijn zal daar nog een derde model met SD ingang en MP3 ondersteuning bijkomen. Bestel de megafoon van uw keuze eenvoudig mee met uw portofoons!

Bestel de Skytronic megafoons direct op onze website!


04-07-2012

Omikron Callhelp paging bij Portofoonwinkel

Portofoonwinkel presenteert het Omikron Callhelp paging systeem. De Callhelp 400 bestaat uit een bedienpost en pagers, waarop statusberichten (in cijfers) te ontvangen zijn. Vanaf de receptie of BHV post kunnen al uw medewerkers met 1 druk op de knop gealarmeerd worden. Niet voor niets zijn oproepsystemen als de Callhelp populaire instrumenten van BHV organisaties en MKB bedrijven. Bovendien is de Omikron Callhelp vergunningsvrij en zijn er geen aanvullende kosten.

Omikron Callhelp 400

In omgevingen waar portofoons minder praktisch zijn, kunnen de Omikron pagers uitstekend worden ingezet. Zo kunt u middels dit paging systeem eerst uw BHV medewerkers alarmeren en bij de BHV ruimte de portofoons op laten halen. Een snelle ontruiming van een afdeling of bedrijfspand wordt zo wel heel eenvoudig!

Met repeater units kan het bereik van de Omikron Callhelp pagers verder worden vergroot. Het systeem is eenvoudig, maar doeltreffend en prijstechnisch zeer interessant! Portofoonwinkel levert de Callhelp gebruiksklaar bij u af.

Ga naar de Omikron Callhelp

Offerte aanvragen voor Omikron Callhelp
02-07-2012

Incotech beveiliging oortjes voor portofoons

De Incotech accessoires zijn nu rechtstreeks te bestellen via de Portofoonwinkel website! Incotech produceert prima oortjes en headsets voor onder andere Kenwood Protalk en Motorola XTNi portofoons! De Incotech accessoires zijn eenvoudig op de portofoons aan te sluiten en zijn uitgevoerd met een PTT knop en microfoontje. Het laatste gedeelte van de headsets is uitgevoerd met een transparant krulsnoer en eindstukje. De headsets zitten prettig en bieden een goede geluidskwaliteit.

Incotech oortjes voor Kenwood en Motorola portofoons 

De Incotech oortjes worden veelvuldig gebruikt in de horeca, evenementen beveiliging en MKB omgevingen. Bestel de Incotech oortjes eenvoudig mee met uw Kenwood TK3301 of XTNi portofoons! Er is ook een passende uitvoering voor de Motorola Talkabout en XTR446 portofoons beschikbaar!

Bestel de Incotech oortjes voor Kenwood direct op onze website!

Bestel de Incotech oortjes voor Motorola XTN446 en XTNi direct op onze website!

Bestel de Incotech oortjes voor Motorola Talkabout, TLKR en XTR446 direct op onze website!

25-06-2012

Motorola T6 portofoonset - compact en voordelig

Deze week zijn de Motorola T6 portofoonsets zeer scherp geprijsd bij Portofoonwinkel! De TLKR T6 portofoonset is de directe opvolger van de populaire Talkabout walkietalkies. Zoekt u een leuke portofoonset voor onderlinge communicatie op vakantie? Of wilt u bijvoorbeeld communiceren tussen meerdere auto’s? Dan is de Motorola T6 de oplossing! De portofoons worden compleet geleverd met accupacks, lader en riemclips.

Motorola TLKR T6

De T6 portofoons zijn uitbreidbaar naar meerdere gebruikers. U kunt dus naar wens 2 of meer sets combineren en onderling communiceren. De T6 is niet groter dan een gemiddelde GSM telefoon en past in een broek- of jaszak. Het bereik is indrukwekkend. Bovendien zijn de berichten goed verstaanbaar, dankzij de goede audiokwaliteit. Als u de portofoons in een omgeving met veel lawaai wilt gaan gebruiken, is een headset optioneel bij te bestellen!

U kunt de Motorola T6 direct bestellen op onze website!
23-05-2012

Portofoonwinkel opnieuw Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Met ingang van 25 mei 2012 is Portofoonwinkel  opnieuw  Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Het Thuiswinkel Waarborg is het enige keurmerk in Nederland dat webwinkels door certificering onafhankelijk toetst. Het logo wordt op dit moment gevoerd door circa 1500 webwinkels. Webwinkels mogen het logo enkel voeren, nadat zij de strenge certificering via de onafhankelijke Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg met succes hebben afgerond.

 

5 zekerheden
Met het Thuiswinkel Waarborg biedt Portofoonwinkel haar klanten,  naast de standaard garantie ook nog de Thuiswinkel Waarborg zekerheden.
   

Dit keurmerk biedt consumenten de volgende zekerheden:
1. Consumenten weten met wie zij zaken doen en hoe zij het bedrijf makkelijk kunnen benaderen.
2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
3. Bedenktijd is 14 dagen.
4. Veilige betaalomgeving.
5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

 

Veiligheid en betrouwbaarheid
Voor consumenten betekent het Thuiswinkel Waarborg dat zij extra rechten hebben, als ze een aankoop op afstand doen. Hiervan zijn veel consumenten zich bewust, zoals blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo waarbij een representatieve steekproef is gehouden onder ruim 300 pc-bezitters van 18 jaar of ouder.

De meest genoemde punten die worden genoemd om bij een Thuiswinkel gecertificeerde webwinkel te kopen zijn: veiligheid (30%) en betrouwbaarheid (22%). Babs van der Staak, woordvoerder van de Consumentenbond zegt daar het volgende over: ”Het Thuiswinkel Waarborg heeft als voordeel dat je naar een onafhankelijke geschillencommissie kunt stappen als een product te laat of niet goed is afgeleverd”. Overigens geldt dit per 1 juli 2012 ook voor webwinkels die zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

 

Portofoonwinkel onderdeel van Netwerkshop
Portofoonwinkel is onderdeel van Netwerkshop, welke nog 6 andere gespecialiseerde webwinkels heeft.  Net zoals Portofoonwinkel worden deze webwinkels bemand door specialisten die voor iedere uitdaging op het gebied van netwerk, communicatie en telecom een passende totaaloplossing kunnen aanbieden. Deze webwinkels richten zich zowel op de consument als op de zakelijke markt.

25-04-2012

Introductie nieuwe Kenwood Nexedge NX320 serie digitale portofoons.

Vanuit Kenwood is de Nexedge NX320 serie portofoons geïntroduceerd. De NX320 serie portofoons bestaat uit 3 modellen; de NX320E3 zonder keypad en display, de NX320E2 met half keypad en display en de NX320E met full keypad en display.

Kenwood NexEdge NX320


Deze NX320 serie digitale portofoons is bijzonder gebruiksvriendelijk en bovendien aantrekkelijker geprijsd dan de voorgaande Nexedge modellen van Kenwood. Digitale portofonie wordt hiermee voor het midden- en kleinbedrijf een interessante optie!

In omgevingen met veel radioverkeer zullen de Kenwood digitale portofoons zorgen voor adequate communicatie; medegebruik en storing zullen tot het verleden behoren! In productieomgevingen zijn de Nexedge toestellen ook uitstekend op hun plaats omdat de digitale audiotechniek omgevingslawaai actief kan tegengaan.

Daar waar analoge portofoons alle waargenomen audio direct doorzenden, is het resultaat bij de Nexedge digitale portofoons aan ontvangstzijde verbluffend! Om de overstap van analoge naar digitale portofoons nog eenvoudiger te maken, heeft Kenwood ervoor gezorgd dat de Nexedge 320 toestellen zowel in digitale als analoge modus kunnen zenden.

Zo detecteert de portofoon of het laatst ontvangen bericht analoog of digitaal is, waarna de portofoon in de juiste modus een bericht kan terugzenden. Dankzij deze functionaliteit wordt het mogelijk om gefaseerd over te stappen van analoge portofoons naar digitale portofoons.

De NX320 portofoons bieden, net als de andere Nexedge portofoons, de mogelijkheid om gebruikers op te delen in groepen. Portofoons kunnen lid zijn van 1 of meerdere groepen, maar zijn ook individueel te benaderen, waardoor bedrijfscommunicatie tot in details kan worden vastgelegd en gereguleerd.

Zoekt u een goede communicatieoplossing voor uw organisatie? Laat u dan vrijblijvend informeren over de voordelen die Nexedge portofoons uw organisatie te bieden hebben! U ontvangt van ons concreet advies, een aantrekkelijke offerte en de mogelijkheid om in uw omgeving de prestaties van Nexedge portofoons te testen!

Offerte aanvragen?
Wilt u de nieuwe Kenwood Nexedge digitale portofoons testen? Vraag dan direct een offerte aan. 


17-04-2012

Firewallshop opent haar deuren

Nieuwe webwinkel

Netwerkshop B.V. breidt haar portfolio van zakelijke webwinkels, in de categorie Networking en Telecom, uit met de komst van Firewallshop.nl. Met deze nieuwe webwinkel zal Netwerkshop de zakelijke markt nog breder gaan bedienen. 

Firewallshop

Productportfolio

Firewallshop is een zakelijke webshop gericht op Netwerkbeveiliging en (SSL) VPN oplossingen voor kleine en grote netwerkomgevingen. Met gerenomeerde merken zoals Cisco, Sonicwall, Juniper en ZyXEL in het assortiment heeft Firewallshop een sterk en betrouwbaar productgamma in huis om voor elk vraagstuk een oplossing op maat te offreren. Firewallshop biedt de volgende productgroepen aan:

Firewalls
(SSL) VPN Oplossingen
Data Security
Anti-SPAM oplossingen
Licenties en Modules

Oplossingen

Firewallshop heeft de expertise in huis om voor elke bedrijfssector een totale oplossing op maat te bieden. Zo bieden ze oplossingen speciaal voor onderwijsinstellingen, kantoren, gezondheidsinstellingen, stichtingen, enterprise omgevingen etc.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met Firewallshop op:

          


28-03-2012

De compacte Motorola CLP446 portofoon voor retail omgevingen nu in ons assortiment.

De Motorola CLP446 compacte portofoon is onlangs door Motorola in Nederland geïntroduceerd. De CLP446 is de ideale communicatie oplossing voor retail- en horecaomgevingen!

Dankzij de bijzonder compacte behuizing, kan deze gebruiksvriendelijke vergunningsvrije portofoon eenvoudig onder de (werk)kleding worden verborgen.

Dankzij de grote PTT knop aan de voorzijde, kan er eenvoudig worden gecommuniceerd met andere portofoongebruikers. De Motorola CLP446 beschikt over 8 kanalen en heeft een reikwijdte van enkele honderden meters tot maximaal 1 kilometer.

In de meeste winkelomgevingen zal de CLP 446 meer dan voldoende dekking bieden! Het geknoei met dect- en/of GSM telefoons behoort voorgoed te het verleden.

Profiteer van de compacte afmetingen van de CLP446 en sluit optioneel een speciaal oortje met transparant uiteinde aan! Uitbreiding naar 2, 4 of 6 gebruikers is direct te realiseren!

Een voorbeeld van een zeer handig accessoire bij de CLP446, is de magnetische draagclip, welke de mogelijkheid biedt om de CLP446 portofoon bijvoorbeeld op borsthoogte te dragen. En dat zonder schouderriem, tassen of andere opzichtige zaken! De CLP446 meet 88 x 50 x 19 mm en weegt slechts 68 gram met accu!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Motorola CLP446 portofoons!  


21-03-2012

Kenwood TK3000 portofoon review

Portofoonwinkel heeft de nieuwste vergunnings portofoon van Kenwood onder de loep genomen. De Kenwood TK3000 portofoon is een professionele portofoon van slechts 203 gram en beschikt over een groot zendvermogen.

Lees onze Kenwood TK3000 portofoon review of bekijk hier de Kenwood TK3000 specificaties.


07-02-2012

Kenwood TK-2000 en TK-3000 beschikbaar

Vanaf deze week zijn er bij Portofoonwinkel twee nieuwe Kenwood modellen leverbaar, namelijk de KenwoodKenwood TK2000 TK-3000 en TK-2000.
Beide modellen werken met een vergunning waardoor er meer bereik mogelijk is dan met vergunningsvrije portofoons zoals de Kenwood TK-3301.


De nieuwe TK modellen zijn lichter en dunner dan de bestaande Kenwood modellen en zijn daarom erg handzaam. Hierdoor zijn de TK-2000 en TK-3000 erg geschikt voor gebruik in winkels of een magazijn.
Door de lichtere accu en het compacte formaat zijn de nieuwe TK modellen ook zeer nuttig als BHV portofoon.


De TK3000 en TK2000 werken beide op een verschillend type frequenties zodat er voor elke situatie een passende oplossing geboden kan worden.


Wilt u meer informatie over deze nieuwe Kenwood modellen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Website:Kenwood TK-2000 VHF Vergunnings portofoon
                Kenwood TK-3000 UHF Vergunnings portofoon

Mail       :info@portofoonwinkel.nl
Bel        :030-669 1227

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie