Home - Nieuws - 2011

31-10-2011

Portofoons huren tegen scherpe tarieven met onze portofoon verhuur service.

Naast portofoon verkoop heeft portofoonwinkel een eigen portofoon verhuur service. Via onze portofoon verhuur service kunt u tegen zeer gunstige tarieven portofoons huren.

Portofoon verhuur

Het huren van portofoons via onze portofoon verhuur service is flexibel en goedkoop. U kiest zelf de verhuur periode waardoor u alleen betaalt voor de dagen dat u de portofoons huurt.

Klik hier voor meer informatie over onze portofoon verhuur service.


21-10-2011

Gratis oortjes bij de Motorola TLKR T6

Bestel één of meerdere Motorola TLKR-T6 portofoonsets en ontvang hier tijdeljk gratis oortjes bij!

Portofoonwinkel pakt uit met een wel heel scherpe Motorola actie! Bij aankoop van elke Motorola TLKR T6 actiebundel ontvangt u twee Motorola 00174 oordopjes geheel gratis.
De portofoonoortjes hebben een waarde van €32,73 per stuk.

U vindt deze actie alleen bij Portofoonwinkel. Twijfel niet en profiteer vandaag nog van €65,56 extra voordeel op het Motorola TLKR T6 actiepakket!

Klik hier om naar de TLKR T6 actiebundel te gaan

18-10-2011

Netwerkshop in Twinkle top100

Ook dit jaar is Netwerkshop BV weer terug te vinden in de Twinkle top100 - dit jaar op plaats 73. De Twinkle100 is de jaarlijkse top100 van Twinkle magazine waarin de webwinkels (retailers) met de meeste online omzet zijn opgenomen. 

In tegenstelling tot andere jaren is dit jaar een specifieke top 30 samengesteld voor de grootste webwinkels in de online reisbranche & ticketverkoop. De orderwaardes in deze branches liggen namelijk in het algemeen hoger dan in de retail branche, waardoor de verhoudingen in de top 100 waren zoek geraakt.
De online omzet van de 130 bedrijven in de vierde jaargang van de Twinkle is in totaal meer dan 6 miljard euro. De 30 travelsites zetten echter bijna evenveel om (2,9 miljard) als de 100 online retailers, die bij elkaar 3,1 miljard hebben gerealiseerd.


Wij zijn erg trots op onze 73e positie in de Twinkle top100 en zien het als een bevestiging van het feit dat Netwerkshop een toonaangevende speler is onder de webwinkels in Nederland. Wij danken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen u ook komend jaar weer in onze webwinkel te mogen verwelkomen.


26-08-2011

Nieuw: Icom F27SR Portofoon

Binnenkort verkrijgbaar bij Portofoonwinkel
Icom lanceert binnenkort de opvolger van de vergunningsvrije IC-F25SR portofoon. De Icom F27SR is kleiner en lichter dan zijn voorganger. Ook is de geluidskwaliteit verbeterd door de nieuwe interne speaker.

Uiteraard wordt ook dit model compleet geleverd met Lithium Ion accu en snellader.

Icom volgt met deze verbeteringen de lijn die in vorige jaren door marktleiders Kenwood en Motorola is ingezet. Motorola kwam met de compacte XTNi en Kenwood breidde de veelgeprezen Protalk serie uit met de TK-3301.

De Icom F27SR zal medio september te bestellen zijn op Portofoonwinkel.nl
22-06-2011

TNT post is PostNL geworden
TNT POST  WORDT POSTNL


Van PTT via TNT naar PostNL
U had het logo wellicht al zien veranderen op onze website, maar ons nationale postbedrijf TNT Postheeft sinds 31 mei een nieuwe naam. De komende jaren zal het merk PostNL een plek veroveren in het straatbeeld en in de hoofden en harten van de Nederlanders.

Waarom een nieuwe naam?
Besloten is om TNT te splitsen in twee verschillende, onafhankelijke en aan de beurs genoteerde bedrijven; een postbedrijf en een expressbedrijf. Daarom moet één van de twee bedrijven zich (opnieuw) een nieuwe naam aanmeten. Er kunnen namelijk niet twee verschillende bedrijven met dezelfde naam blijven bestaan. Dat het postbedrijf van naam verandert en niet het expressbedrijf heeft verschillende redenen. In de eerste plaats maakt de omvang van het postbedrijf een naamswijziging goedkoper dan voor het wereldwijde expressbedrijf. Ten tweede was de TNT-naam oorspronkelijk aan de expressbusiness verbonden en niet aan Post. En ten slotte geeft een nieuwe naam Post de mogelijkheid zich echt zelf te karakteriseren.

Wat doet PostNL precies?
PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. PostNL is een sterke speler op de Nederlandse markt en dankzij de liberalisering van de postmarkten in Europa heeft TNT inmiddels behalve in de Benelux ook sterke marktposities in Duitsland, Groot-Brittannië en Italië. Daarnaast zit PostNL in marktsegmenten die flink groeien. Online shoppen wordt steeds populairder en de stroom pakketten neemt dus ook toe. Daar profiteert PostNL ook van. Inmiddels hebben ze ook zelf een aantal goedlopende online initiatieven ontplooid, zoals de online winkelstraat SJOPZE.NL, de Fotoservice en onze webwinkel kadowereld.nl.

Huisstijl
PostNL let er scherp op dat de hele 'ombouw' van het merk zo slim en goedkoop mogelijk gebeurt: de basiskleur blijft oranje en de invoering gebeurt zo veel mogelijk op ‘natuurlijke momenten’, zoals bij het vervangen van een auto. In totaal nemen ze hier drie jaar de tijd voor.

Logo
Het nieuwe logo is een soort oranje hart. Deze driehoek symboliseert de drie pijlers van het moderne postbedrijf: post, pakketten en e-commerce.

Next day delivery
Zoals u van Netwerkshop gewend bent, wordt uw order (uiteraard indien voorradig) gewoon dezelfde dag verzonden en de volgende dag door PostNL aan u aangeboden.

Bron: website TNT Post cq PostNL
27-05-2011

Portofoonwinkel Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Sinds 25 mei is Portofoonwinkel.nl officieel Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Dit betekent voor u als klant dat u nog meer zekerheid heeft dat wij uw bestelling met zorg zullen afhandelen. Daarnaast geeft het u direct meer zekerheid bij de garantieafwikkeling.

Over Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.Met het Thuiswinkel Waarborg laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. 

Zekerheden
Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk biedt consumenten de volgende zekerheden:
1. U weet met wie u zaken doet.
2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
3. Veiligheid & privacy zijn gewaarborgd.
4. Veilig en vertrouwd betalen.
5. De bedenktijd na aanvraag is 14 dagen.
6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Online winkelen groeit door
Ten opzichte van 2009 is in 2010 omzet in producten en diensten via internet met 11 procent gegroeid. Vooral de online bestedingen aan producten zijn sterk toegenomen in het afgelopen half jaar (+16%).Ook in 2011 wordt een stijging van 10% verwacht.

Waarom groeit het online winkelen zo hard?
Dit is vooral omdat het aantal bestellingen flink toenam. In 2010 werden bijna 69 miljoen bestellingen gedaan, dat is 29% meer dan het jaar ervoor. Het zijn vooral de mensen die ervaring hebben met het kopen via internet, die zorgen voor de groei. Liefst 9,25 miljoen Nederlandse consumenten hebben (70% van de mensen ouder dan 16 jaar) wel eens een online-aankoop gedaan. Het gemiddelde bedrag per bestelling nam wel af.

Portofoonwinkel is meer dan alleen Portofoonwinkel
Portofoonwinkel is een webwinkel van Netwerkshop. De mensen achter Netwerkshop beheren naast Portofoonwinkel ook nog negen andere webwinkels met elk hun eigen specialisatie. Al deze winkels zijn net zoals Portofoonwinkel ook gecertificeerd door Stichting Thuiswinkel Waarborg.

Routershop Dé specialist op netwerkgebied
NASmedia NAS & Mediaspeler specialist
Wifishop Professionele draadloze netwerkapparatuur
Voipshop Voiptelefoons voor thuis en op het werk
Vergadertelefonie Audio en videoconferencing - Hardware & hosted services
Headsetwinkel Dé specialist op headsetgebied
Headsetcenter Bluetooth headsets, PC headsets, headphones en carkits
Dectwinkel Decttelefoons, Babyfoons, Losse handsets
Portofoonwinkel Portofoons voor elke situatie, te koop en te huur
Weerstore Weerstations, Wellness en Projectieklokken


08-04-2011

Voordelig portofoons huren!

De lente is begonnen! Dat betekent dat er in de komende maanden veel evenementen in de buitenlucht zullen plaatsvinden. 

Op dergelijke evenementen wordt veel gebruikt gemaakt van portofoons. Bijvoorbeeld voor interne communicatie en beveiliging.

Wilt u ook met portofoons werken op uw evenement? Portofoonwinkel verzorgt graag de communicatie op uw event!
Onze professionele Kenwood huurportofoons zijn optioneel uit te breiden met een beveiligings-oortje. Hiermee mist u in lawaaiige omgeving geen bericht en bent u altijd verstaanbaar.
Tevens kunt u met de porto's tot 24 uur achtereen werken op een accu.

Heeft u interesse in het huren van portofoons voor uw evenement? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang een scherp aanbod.


29-03-2011

Netwerkshop magazijn opruiming

Vanaf vandaag is het voor u mogelijk om tegen uniek lage prijzen uw slag te slaan in de Netwerkshop magazijnopruiming.
U vindt hier uitsluitend kwalitatief hoogwaardige A-merken terug met een korting van 50% tot maar liefst 70%!

Al vanaf 1999 is Netwerkshop uw leverancier voor van netwerk-, telecom- en communicatieoplossingen.
De laatste jaren zijn we dankzij onze unieke 'kennis & service' formule, waarin u als klant centraal staat, explosief gegroeid.
We zijn gegroeid in aantal specialisten, ons assortiment is toegenomen en ons magazijn is in oppervlakte meer dan verdubbeld.

Door onze enorme assortiment toename kan het gebeuren dat een artikel langer op voorraad ligt dan door ons gewenst – is dit het geval, dan vindt u het artikel terug in onze magazijnopruiming.
Benieuwd naar het huidige aanbod?Klik hier voor meer informatie over de Netwerkshop magazijn opruiming.

24-03-2011

Communicatieset SEC II van Sonomax nu ook verkrijgbaar via Portofoonwinkel.nl

Imbema Cleton is specialist in otoplastieken en gehoorbescherming op maat. Met Sonomax Europe ontwikkelden we de Sonocomm SEC II, een unieke In-Ear headset voor gebruik met de bekende merken portofoons. Om de markt een totaaloplossing van portofoon tot en met headset te bieden, heeft Imbema Cleton een nauwe samenwerking met de communicatiespecialisten van Portofoonwinkel.nl.

Portofoonwinkel.nl heeft een uitstekende reputatie als het gaat om oplossingen voor radiocommunicatie op korte en middellange afstand. Voor MKB, overheden en particulieren biedt Portfoonwinkel.nl een uitgebreide range aan producten gerenommeerde merken zoals Motorala® en Kenwood®. Met de Sonocomm SEC II headsets biedt men een totaaloplossing waar het gaat om comfortabele handsfreecommunicatie met portofoons.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Sonocomm SEC II en de Kenwood® en Motorola®.

bron : http://www.imbemacleton.nl

 
18-01-2011

De juiste PMR446 portofoon

PMR446
PMR446 portofoons werken op 446 Mhz frequenties. Dit zijn algemene kanalen die vrij toegankelijk zijn voor iedereen. Als u portofoons of walkietalkies direct uit de doos kunt gebruiken, mag u er vanuit gaan dat het PMR446 (vergunningsvrije) apparatuur betreft. De PMR446 regeling is in vrijwel geheel Europa van kracht. Buiten Europa is de regelgeving over het algemeen soepeler. Daar kunt u PMR446 apparatuur in de meeste gevallen ook zonder problemen gebruiken. Het is wel aan te raden om van tevoren even navraag te doen, bijvoorbeeld bij de VVV / ambassade of de reisorganisatie die uw vakantie organiseert.
Fabrieksmaximalen van 3, 5, 7 en 10 kilometer
Fabrikanten vermelden grote bereiken op verpakkingen en lijken elkaar af te willen troeven op maximale bereiksprestaties, terwijl het daadwerkelijke bereik van de portofoonsets nauwelijks lijkt te verschillen. Alleen in de professionele klasse zult u merken dat het bereik van PMR446 portofoons significant beter is. Het uitgangsvermogen van alle PMR446 portofoons is gelimiteerd op 0,5 watt zendvermogen, wat in de praktijk meestal resulteert in een maximaal bereik van enkele honderden meters tot 1 - 1,5 kilometer. Het maximale bereik is altijd sterk afhankelijk van de omgeving waarin u de portofoons gebruikt. U zult dus geen verschil merken tussen een portofoon met een maximaal bereik van 3 kilometer en eentje met een maximaal bereik van 10 kilometer. Het uitgangsvermogen (0,5 watt) en de kwaliteit van het apparaat zelf zijn veel belangrijker. Een portofoonset van 60,00 Euro zal minder goed presteren dan een professionele portofoon met een stuksprijs van 160,00 Euro.

Professionele PMR446 portofoons zullen in moeilijke omgevingen (Bedrijfspanden, Bedrijventerreinen / stedelijk gebied / bossen e.d.) veel beter presteren dan eenvoudige portofoonsets. Behalve het zendvermogen zijn ook de kwaliteit van de antenne, de accu(voeding) en de software van invloed op de uiteindelijke prestaties.  

Testen met PMR446
Een veldtest op locatie is een prettige manier voor bedrijven om vast te stellen of de gekozen apparatuur volstaat en voldoende bereik biedt. Daarom biedt Portofoonwinkel bedrijven de mogelijkheid om te testen met 2 portofoons voor een periode van 5 werkdagen. Mochten de portofoons onverhoopt toch niet voldoende presteren, dan bestaat er de mogelijkheid om te testen met vergunningsportofoons. Het uitgangsvermogen van deze portofoons ligt hoger, waardoor deze portofoons nog betere prestaties zullen bieden dan vergunningsvrije apparatuur.

Portofoonwinkel assisteert u graag bij het maken van een goede keuze en fungeert als vraagbaak tijdens de proefplaatsing.

Neemt u gerust contact met ons op !
 
proefplaatsing aanvragen

vrijblijvende offerte aanvragen
11-01-2011

Nieuw website design

De Meern, 11 Januari 2011 – Alle webwinkels van Netwerkshop zijn 2011 gestart in een nieuw jasje. De 11 shops hebben een moderne uitstraling gekregen. Bij de totstandkoming van het nieuwe webshop platform is met name aandacht besteed aan het creëren van overzicht en verbetering van functionaliteiten.

 

Nieuw design

Afgelopen week heeft Netwerkshop alle webwinkels voorzien van het nieuwe shopdesign. Alle bedrijfsonderdelen van Netwerkshop zijn, dankzij het nieuwe platform, duidelijk herkenbaar. Het design kenmerkt zich door een moderne vormgeving, een frisse uitstraling, duidelijke structuur en eenvoud. Koppelingen naar populaire social media zoals Facebook & Twitter zijn vanaf heden op de websites aanwezig.

 

Bij de ontwikkeling van de websites van Netwerkshop wordt kritiek van klanten en medewerkers uitermate serieus genomen. Daarom is ook uw mening voor Netwerkshop van grote waarde!

Heeft u op- of aanmerkingen over onze webwinkel(s), neemt u dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon of een van de andere Netwerkshop medewerkers.

Ontwikkelingen gaan door

Dankzij voortdurende website ontwikkeling kan Netwerkshop u optimaal blijven adviseren en adequate service verlenen. Onze ontwikkelingen beperken zich niet alleen tot onze website. Ook in 2011 mag u weer het nodige van ons verwachten. Als vanzelfsprekend staan wij ook in dit nieuwe jaar met onze expertise voor u klaar!

 

Over Netwerkshop

Netwerkshop BV is een professionele E-commerce onderneming met een sterke focus op B2B markten.
Gevestigd in het midden van het land, bedient Netwerkshop bedrijven en multinationals in de Benelux.
De filosofie Kennis & Service vormt de basis van de onderneming, die al ruim 10 jaar actief is op E-commerce gebied.

 

Netwerkshop bestaat uit 11 gespecialiseerde webwinkels, gericht op telecom-, communicatie- en ICT oplossingen. Iedere webwinkel wordt beheerd door product specialisten die dagelijks vele klanten van uitstekend advies voorzien. Voorraadbeheersing, snelle levering, optimaal advies en een uitstekende aftersales kenmerken de bedrijfsonderdelen van Netwerkshop.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Gerco Vermeer, Manager webdevelopment, gvermeer@netwerkshop.nl of telefoon: 030-658 51 27

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie